• fakin
    1.3k
    mogu se izraelci pripremati za nas pomoću ne znam kakvih video analiza i skautiranjima, ali kad nemaju šanse protiv boga nogometa arbera hoxhe. nekad messi i neymar, danas hoxha.
  • cico
    13
    Nisu, ima nas još
  • Doktor Kunić
    5.5k
    zar nije da ne moze igrat europu do KO faze?NoSkillan

S obzirom da igramo protiv njima omraženih neprijatelja židova, mogao bi uletit i napravit eksces, na silu na silu
  • nemapredaje
    6.3k

Ja imam ideju za nick uz taj avatar i da otvaram novi profil tako bih se nazvao:

Pasji Scott McKenna
  • tp1997
    2.1k
    imam dojam da su jako dobro pratili Dinamo.Filip Međimurje

Po Kovačevićevoj presici mi se čini da su pažljivo odradili posao i naši, bit će zanimljivo
  • Crni86
    15.9k
    Mene samo malo zabrinulo sta je reko kao i carevic i safaric - da su uvidjeli nase slabe strane i da ce ih probat iskoristiti.
  • tp1997
    2.1k
    A nece sigurno reci da nas nisu skautirali i nemaju pojma o nama. Vjerujem da su te slabe strane uvidjeli i u nasem stozeru
  • Hnlovac
    3.5k
    pa ne bi li tako nešto trebao napraviti svaki iole normalni nogometni klub
  • Crni86
    15.9k
    Samo kazem da sam imao flashback odmah na goricu i varazdin….
  • Dinamosaur
    2.6k
    kaj nije bilo da smo protiv Gorice ušli nikakvi u tekmu, a protiv Vž bili bolji prvo pol, do potopa, kad su oni preuzeli inicijativu?
  • don
    16.2k
    Mene samo malo zabrinulo sta je reko kao i carevic i safaric - da su uvidjeli nase slabe strane i da ce ih probat iskoristiti.Crni86

to može svatko i od nas vidit sa 2 grama nogometnog mozga u 6-7 sati (detaljnije)
  • Salva
    2.9k
    Ako Mudražija ne starta hoću otkaz svih zaposlenih u DinamIvan0302

Apsolutno se slažem. I umjesto Belje želim vidit Kulenovića u špici svih 90 minuta, našeg Purgera i Zagrepčanca ponos svih nas Dinamovaca :heart: :hearts:
  • Xpert1992
    14
    Treba bit samo smiren i ne se dat isprovocirat, jer ovaj sudac voli davat kartone, 5.35 mu je prosjek po sofascoreu. Samo lagano, bolja smo momcad sa jacim individualcima i fenomenalnom sirinom klupe. Samo pametno i idemo po ta tri boda.
  • NB86
    17.2k
    Mene samo malo zabrinulo sta je reko kao i carevic i safaricCrni86

Pa nemamo mi neki imperativ pobjede ko protiv gorice doma da moramo od prve minute jurnut i preuzimat rizik a da oni mogu u dupli blok da nas ugase, morat ce i oni igrat sto znaci da im goricina taktika nebu pomogla
  • Praskaton
    4.5k
    Izostanak Domingueza i sudac je jedino sto me brine veceras.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.