• El Madrigal
    639
    S kakvim glupostima je tema nakrkana.
    Uglavnom ako budemo igrali kao protiv Fenera, dobivamo sigurno. Sve lošije od toga neće biti dobro.
    Postava je standardizirana, šteta za Domingueza, ali jedna-dvije karike uvijek se mogu bezosjetno zamijeniti. Idemo Beljo pokaži Zlatku još jednom kako nisi 9. napadač u hijerarhiji.
    Hoxha, kao pripadnik vjeroispovijesti koja je u sukobu sa Žodovčinama, danas sigurno ima motiv više. (Sitnica, ali može dodatno motivirati)
  • NKDZ86
    5.8k
    ova pitanja na aplikaciji su za milijunaša, nema šansone da dobijem 10 boda, samo protiv jajduka sam pokupio 10 :rofl:
  • nemapredaje
    6.3k
    S kakvim glupostima je tema nakrkana.El Madrigal

Hoxha, kao pripadnik vjeroispovijesti koja je u sukobu sa Žodovčinama, danas sigurno ima motiv više.El Madrigal

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Mr Anderson
    14.2k
    ova pitanja na aplikaciji su za milijunaša, nema šansone da dobijem 10 boda, samo protiv jajduka sam pokupio 10 :rofl:NKDZ86

Ne znam, meni su današnja među lakšima u zadnje vrijeme. Mislio sam i da će biti više pitanja o dvoboju s njima prije 24 godine. Bio sam učio za to.:lol:
  • Mr Anderson
    14.2k
    Je li Stojković odradio kartone za ovu tekmu?Mali Zeus

Mislim da još danas mora odraditi, a onda protiv Lokse ima pravo igrati.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Nema veze sad kad je i Bennacer spremanDinamosaur

Bennacer bi mogao ući drugo poluvrijeme da donese sigurnost, ne treba ga forsirati previše dok ne smršavi.
  • Zagi
    12.1k
    Utakmica Maccabi - Dinamo počinje dva sata nakon kraja posta, što, jasno, uzrokuje problem izraelskoj momčadi.

- Bit će veliki izazov dobro se pripremiti za utakmicu u ta dva sata, jer za vrijeme posta igrači gube tri do četiri kilograma, mnogo tekućine i energije. U kratkom vremenu bit će se potrebno rekuperirati, popiti dovoljno tekućine, s njom i dovoljno šećera. Potrebno je jesti sporo, u malim količinama i postepeno - objasnio je za izraelske medije tamošnji sportski nutricionist.

Dobro kaj brije ovaj? 25h posta. Tko u tom periodu izgubi 4-5 kg na koliko imaju nogometaši , nekih 70ak?
    Uz pretpostavku da u tom periodu ne treniraju...
  • Blueshadow86
    4.2k
    Ja bi Ogiwaru stavio na lijevoga beka umjesto umornog Gode. Vinlof je još mlad i neiskusan.
  • Mlađi referent
    14.5k
    Kad se natuku odojka nakon posta neće moći hodat i mlatimo ih u hendikepu.
  • KtcGoat
    1.4k
    Ja bi Ogiwaru stavio na lijevoga beka umjesto umornog Gode. Vinlof je još mlad i neiskusan.Blueshadow86

Ja bih Oliverasa, Ogiwara nije dobar defenzivno
  • El Madrigal
    639

Pa kad smo već kod.gluposti da se i ja priključim.
  • Crni86
    15.9k
    OliverasaKtcGoat

Da ih iznenadimo. Kako njih tako i sebe jer dan danas jos nitko ne zna kako taj decko igra. Tajno oruzje :lol:
  • Dinamosaur
    2.6k
    da se i ja priključimEl Madrigal
    Nemoj,.. da nam sklopku ne izbaci

Usput, kak misliš da ce Beljo procitat ovo kaj mu porucujes kad znamo da Vucic nasima ometa signal?!
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Očekujem minimalnu pobjedu 0:1 iz kornera, KTC glavom
  • kadsemasazatalasa
    185
    Sorry, ima li igdje video pressice naših...ove sluzbene UEFA-ine?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.