• Dinamosaur
    2.6k
    Je li Stojković odradio kartone za ovu tekmu?Mali Zeus

Nema veze sad kad je i Bennacer spreman
  • prefontaine
    4k
    Mislim da će Bennacera ovu utakmicu odmarati jer je protiv Slavena odigrao svih 90 minuta i puno bi mu bilo opet igrati nakon što je već prije neki dan odigrao cijelu utakmicu tako da mi ima logike da ga sad opet odmori a onda protiv Lokomotive opet u vatru da pokaže što može i zašto je doveden ali to je samo moje mišljenje koje ne mora biti točno iako sam ja uvjeren da je točno ali Mariova i Bobanova su zadnje
  • Pavinho
    403
    ima visak kila...ne moze 2 za redom igrati :lol:
  • Mali Zeus
    19.8k
    Možda da RPG uleti danas da odmori Valinčića.
  • Crni72
    79
    Bennacer nije prijavljen za EL
  • cron1ck
    2.1k
    Bennacer nije prijavljen za ELCrni72
    ozbiljno?
    Sheldon Cooper?
  • Zagi
    12k
    Dečki se malo zabavljaju u iščekivanju tekme.
  • cron1ck
    2.1k
    Dečki se malo zabavljaju u iščekivanju tekme.Zagi

Iščekujemo Oče naš od kolege @Kaj je
  • Dinamosaur
    2.6k
    za Nevu nek krunicu izmoli. Moje povjerenje u Nevu je došlo na razinu njegovog odraza

Bennacer nije prijavljen za ELCrni72
    Nije ni Maccabi iz Backe Topole pa se nitko ne žali
  • Filip B
    31
    “a dojam je kako nitko u Maksimiru ne bi večeras bio nezadovoljan i - jednim bodom.” Kako ja volim kad novinari svrljaju samo da nesto svrljaju. Nakon sto pobijedis Fener doma s onakvom dominacijom idemo objektivno slabijoj momcadi na neutralni teren, ovi pisu o zadovoljstvu bodom.

Kaj ce pisat prije Lille-a u gostima, da smo sretni kaj je let dobro prosao?
  • badjibadara
    7.9k
    Idemo danas upisati ta tri boda, mada mislim da će biti puno teže nego protiv Fenera.
    Gladniji su ovi (ne samo zbog posta :) ) i žilaviji od osmanlija. Jebeno su odigrali protiv PAOK-a, ali i mi smo pokazali zrelost i iskustvo.

Ajmo Dinamo!
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k
    Relativan je taj put od idemo dobit Chelsea u gostima do eto sad potpisali bi bod protiv Makabija iz Bačke Topole. Daleko od toga da su oni Balkani ili Lincoln, ali jbt to je ekipa kaj vrijedi na pol puta između Osijeka i Rijeke, imamo bolje rezultate od njih, imamo placenije igrače, pa trebamo priželjkivat pobjedu ako smo došli po prolazak grupe. Di ćemo bodove uzet, ako ne danas? Ne znači da ćemo sad skočit s mosta ako bude 1-1, ali nema potrebe za ovom apologetikom
  • rioda
    10.6k

I Valinčić je već umoran, ne bi me začudilo da RPG zaigra od početka :lol:
  • Kaj je
    1.7k
    *kolegice :wink:

Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje. Dođi kraljevstvo Tvoje. Budi volja Tvoja. Kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od zla. Amen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.