• deda
    41.5k
    Juniori su danas u zaostaloj tekmi dobili Rudeš rezultatom 3-0 pogocima Perkovića, Ćutuka i Vlahovića.

Pobjedom su dečki poveli kolonu na tablici sa 17 bodova ispred Osječana koji imaju 16.
  • De Oliveira
    1.8k
    Fuj. Nemam nista protiv decka, ali imam protiv toga da bilo tko oblaci hrvatski dres osim Hrvata.
  • rokikaciga
    6.1k
    A koliko nam je srece samo nas Dudu pruzio...a ovo prakticki identicna prica. Decko prica hrvatski, najvaznije zivotne godine za formiranje kao osoba provodi u Hrvatskoj, voli i postuje Dinamo i Hrvatsku..ne vidim sto imas protiv toga? Nije dosao sa 20+ godina kao Sammir koji i dalje voli i promovira svoju drugu domovinu. Po meni je mali Hrvat ako se osjeca kao Hrvat, postuje i voli Hrvatsku.
  • De Oliveira
    1.8k
    nemam nista protiv toga da voli i postuje Dinamo i Hrvatsku. Ponavljam i vise se necu ukljucivati. Jedino normalno i prihvatljivo je da za Hrvatsku igraju jedino i iskljucivo Hrvati, ali naravno da u ovom nenormalnom vremenu nista nece biti normalno.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k
    Po meni je mali Hrvat ako se osjeca kao Hrvatrokikaciga

I ja sam žena ako se tako osjećam, je li? Rasprava vođena 10000 puta, mislim da smo ove teme zaključili još tamo 2017
  • scooniepenn
    5.7k

Dadu Prsu i Milana Rapaica smo trebali otkantati? Hocemo ljudima brojati krvna zrnca prilikom moguceg igranja za Hrvatsku. Ako je netko rodjen ili je u formativnim godinama dosao u Hrvatsku, voli i postuje Hrvatsku kao svoju domovinu, a nije Hrvat, po tebi bismo mu trebali uskratiti igranje za Hrvatsku? Svaka cast na stavu. Inace, igrati za hrvatsku reprezentaciju mogu igrati svi hrvatski drzavljani, a ne nuzno iskljucivo Hrvati. Toliko na ovu temu.
  • De Oliveira
    1.8k
    obitelji obojice zive ovdje stoljecima i obojica su za mene Hrvati. Znas na sto sam mislio kada kazem stranci. Nemoj mi moralizirati molim te.
  • scooniepenn
    5.7k

To sto su za tebe Hrvati niti de facto niti de iure nisu. Hrvatski Srbi su koji vole i postuju ovu zemlju i za
    mene je to jedino bitno. Ako Belinho bude dovoljno dobar i stekne pravo nitko mu to ne moze osporiti. Neka gine za nasu svetu zastavu, da sve za nasu Domovinu i ja cu ga cijeniti. Ne slazemo se i to je to.
  • rokikaciga
    6.1k
    Kad se vec uhvatio nekih ekstrema...veci mi je Hrvat Jean Michel Nicolier nego 95% ljudi kojima su pretci ovdje barem od stoljeca sedmog. Eduardo je vise volio i radio za nasu drzavu nego 95% ljudi rodenih u Hrvatskoj. Pretjerujete. Ne naturalizira se Dontaye Draper vec netko ciji je otac ovdje nasao posao, mali je sa svojim tatom prihvatio obicaje, jezik, kulturu Hrvata i Hrvatske i u konacnici odbio je poziv svoje materinje zemlje da nosi kockice i cini nas sve ponosnima.

Dani Olmo mi je veci Hrvat nego npr svi politicari skupa. Biti Hrvat meni nisu krvna zrnca. Biti Hrvat znaci voljeti ovu drzavu i sve pozitivno sto ju cini ovakvom kakva je i ciniti sve da se ista promovira u sto boljem svjetlu. Vi i ja, kao mali ljudi, to mozemo napraviti svojim ponasanjem (bez korupcije, "hvatanja krivina", postenjem, domoljubljem, odnosom prema drugima itd) a sportasi i slavni javnom promocijom, pozitivnim ponasanjem, javnim podsjecanjem otkuda dolaze i sto predstavljaju i druge stvari.
  • Batigol
    98
    nista protiv malog i ako hoce igrati za nas,nemam nista protiv.....
    Ali ovaj proljev gdje je"tudje"bolje nego nase ide mi isto na jetra...
  • rokikaciga
    6.1k
    Nisam rekao da je "tudje" bolje nego "nase" vec da biti Hrvat nisu krvna zrnca i da postoje iznimke gdje stranci vise vole nasu drzavu nego "nasi"
  • Zagi
    12.1k
    Nego, kakav je mali ove sezone?
  • deda
    41.5k
    Dobar
  • Filip B
    31
    Dudu je svojom borbom protiv Mamica ucinio vise za Dinamo i hrvatski nogomet nego neki njegovi zaboravni suigraci iz reprezentacije. Mozda je to radio i radi osobne koristi, ali treba imat muda i zelju boriti se protiv takve mafije. Hrvat je narodnost i kulturoloska odrednica koja donekle i prelazi granice Hrvatske, ali biti hrvatski drzavljanin je nesto drugo.

Ovako s osobne razine, ako si se potrudio nauciti hrvatski, koji je jedan od kompliciranijih indoeuropskih jezika, vec si pokazao dovoljno zelje i motivacije da te ja smatram svojim.
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    Next deal bi trebao biti Duduov mali ,i on je zvjer ,pa ga dogurati nekako kod nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.