• deda
    41.4k
    Juniori su danas u zaostaloj tekmi dobili Rudeš rezultatom 3-0 pogocima Perkovića, Ćutuka i Vlahovića.

Pobjedom su dečki poveli kolonu na tablici sa 17 bodova ispred Osječana koji imaju 16.
  • De Oliveira
    1.8k
    Fuj. Nemam nista protiv decka, ali imam protiv toga da bilo tko oblaci hrvatski dres osim Hrvata.
  • rokikaciga
    6k
    A koliko nam je srece samo nas Dudu pruzio...a ovo prakticki identicna prica. Decko prica hrvatski, najvaznije zivotne godine za formiranje kao osoba provodi u Hrvatskoj, voli i postuje Dinamo i Hrvatsku..ne vidim sto imas protiv toga? Nije dosao sa 20+ godina kao Sammir koji i dalje voli i promovira svoju drugu domovinu. Po meni je mali Hrvat ako se osjeca kao Hrvat, postuje i voli Hrvatsku.
  • De Oliveira
    1.8k
    nemam nista protiv toga da voli i postuje Dinamo i Hrvatsku. Ponavljam i vise se necu ukljucivati. Jedino normalno i prihvatljivo je da za Hrvatsku igraju jedino i iskljucivo Hrvati, ali naravno da u ovom nenormalnom vremenu nista nece biti normalno.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Po meni je mali Hrvat ako se osjeca kao Hrvatrokikaciga

I ja sam žena ako se tako osjećam, je li? Rasprava vođena 10000 puta, mislim da smo ove teme zaključili još tamo 2017
  • scooniepenn
    5.7k

Dadu Prsu i Milana Rapaica smo trebali otkantati? Hocemo ljudima brojati krvna zrnca prilikom moguceg igranja za Hrvatsku. Ako je netko rodjen ili je u formativnim godinama dosao u Hrvatsku, voli i postuje Hrvatsku kao svoju domovinu, a nije Hrvat, po tebi bismo mu trebali uskratiti igranje za Hrvatsku? Svaka cast na stavu. Inace, igrati za hrvatsku reprezentaciju mogu igrati svi hrvatski drzavljani, a ne nuzno iskljucivo Hrvati. Toliko na ovu temu.
  • De Oliveira
    1.8k
    obitelji obojice zive ovdje stoljecima i obojica su za mene Hrvati. Znas na sto sam mislio kada kazem stranci. Nemoj mi moralizirati molim te.
  • scooniepenn
    5.7k

To sto su za tebe Hrvati niti de facto niti de iure nisu. Hrvatski Srbi su koji vole i postuju ovu zemlju i za
    mene je to jedino bitno. Ako Belinho bude dovoljno dobar i stekne pravo nitko mu to ne moze osporiti. Neka gine za nasu svetu zastavu, da sve za nasu Domovinu i ja cu ga cijeniti. Ne slazemo se i to je to.
  • rokikaciga
    6k
    Kad se vec uhvatio nekih ekstrema...veci mi je Hrvat Jean Michel Nicolier nego 95% ljudi kojima su pretci ovdje barem od stoljeca sedmog. Eduardo je vise volio i radio za nasu drzavu nego 95% ljudi rodenih u Hrvatskoj. Pretjerujete. Ne naturalizira se Dontaye Draper vec netko ciji je otac ovdje nasao posao, mali je sa svojim tatom prihvatio obicaje, jezik, kulturu Hrvata i Hrvatske i u konacnici odbio je poziv svoje materinje zemlje da nosi kockice i cini nas sve ponosnima.

Dani Olmo mi je veci Hrvat nego npr svi politicari skupa. Biti Hrvat meni nisu krvna zrnca. Biti Hrvat znaci voljeti ovu drzavu i sve pozitivno sto ju cini ovakvom kakva je i ciniti sve da se ista promovira u sto boljem svjetlu. Vi i ja, kao mali ljudi, to mozemo napraviti svojim ponasanjem (bez korupcije, "hvatanja krivina", postenjem, domoljubljem, odnosom prema drugima itd) a sportasi i slavni javnom promocijom, pozitivnim ponasanjem, javnim podsjecanjem otkuda dolaze i sto predstavljaju i druge stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.