• Droljo
    21.7k
    Izgleda da je njemu trebalo godinu i pol treninga sa boljima od sebe i ozbiljnijim trenerima da ga nauče nešto. On je kod nas doslovno školovan. Što je super.
    Samo tako dalje i očekujem još veći napredak.
  • Tongo Doumbia
    7k
    “ U svakom razgovoru smo bili maksimalno iskreni i otvoreni i on ima vrline pravog sportaša. Moram naglasiti i da je sam imao veliku želju doći u Dinamo, pa mi je rekao da će doći u Rovinj na pripreme kako god i potpisati bilo što, samo da postane naš igrač. “

Jakir o Hoxhi. Nadam se da će Arber nakon svega ovoga imati malo više respekta, pogotovo ako uđe 15 minuta prije kraja i ne preokrene utakmicu.
  • Paggini
    72k
    Nadam se da će Arber nakon svega ovoga imati malo više respekta, pogotovo ako uđe 15 minuta prije kraja i ne preokrene utakmicu.Tongo Doumbia

Prispodoba kad je dolazio, ne znam jesam ju spomenuo ali došao je na potpis ugovora, nije ni pregledao ugovor, samo je uzeo kemijsku i potpisao.

Može mu se dosta toga spočitavati, ali radna etika, strpljenje i požrtvovnost ne može. Nije nikad radio drame i sranja, a na terenu i ako nije bilo kvalitete je uvijek davao sve od sebe. Mislim da ga svi vole u svlačionici i da ful voli Dinamo
  • Crusades
    19.1k
    Kaj veli Jakir zakaj Air Albania nije povezao 3 takve utakmice pod njim nego tek sad pod Kovom?
  • Mali Zeus
    19.8k
    Bemti on je od igrača na kojeg su svi na tribini pizdili kad bi imao loptu došao do tog da kad ima loptu uzmeš pod normalno da je prošao jednog, dvojicu, trojicu i svi viču pucaj pucaj. Uskoro bi mogao biti miljenik tribine, a baš zbog te radne etike, požrtvovnosti i pristupa bi i trebao biti, a dodaj onda na to i da je u odličnoj formi i da je opravdao Kovino povjerenje. Gol na Poljudu kao da mu je otvorio posebne moći i sad doslovno leti.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Hoxha voli samo dobre ljudeke i trenere. Šteta što Beli nije tu, mislim da bu zvlekel maksimum.
  • Sajla
    14k
    već čujem na sljedećoj utakmici s razglasa:

Arber te zove
    Dođi na ulice grada
    Arber te zove
    Dođi u predgrađe

Arber te zove
    Razbij dosadu
    Arber te zove
    Dođi na Arberov stadion

Aaaarber - Arber
    Arber je velik igraaač ooooo
    Aaaarber - Arber
    Arber je velik igraaač ooooo

:lol:
  • Paggini
    72k
    Šteta što Beli nije tu, mislim da bu zvlekel maksimum.Tongo Doumbia

Ruganje kajkavštini na dinamovom forumu, aj da sam i to vidio
  • Špicpapak
    133
    Ovaj je doslovno u 10 dana došel od hvatanja za glavu "kaj je hoxha opet u prvoj postavi" do hvatanja za glavu "kaj se hoxha ozlijedil"
  • NKDZ86
    5.8k
    da igra u Engleskoj, sigurno bi dobio pjesmu neku
  • skener
    6.4k
    Hoxha ekskluzivno za 24sata: Boban nije želio da odem, rekao je da ću igrati nogomet karijere

Dominguez je stvarno klasa, igra kao da ima 35 godina. Nema brige, bit ću spreman u četvrtak za Maccabi, a nikad se nisam žalio, pa čak ni kad nisam igrao. A Kovačević mi vjeruje od prvoga dana, kaže nam Hoxha

https://www.24sata.hr/sport/hoxha-ekskluzivno-za-24sata-boban-nije-zelio-da-odem-rekao-je-da-cu-igrati-nogomet-karijere-1077623

Ostatak teksta zaključan
  • Nogo
    9.3k
    https://www.24sata.hr/sport/hoxha-ekskluzivno-za-24sata-boban-nije-zelio-da-odem-rekao-je-da-cu-igrati-nogomet-karijere-1077623?24sata_ref=frontpage-home

Dominguez je stvarno klasa, igra kao da ima 35 godina. Nema brige, bit ću spreman u četvrtak za Maccabi, a nikad se nisam žalio, pa čak ni kad nisam igrao. A Kovačević mi vjeruje od prvoga dana, kaže nam Hoxha

Presretan sam, sve je konačno došlo na naplatu. Otkad sam došao u Dinamo trenirao sam maksimalno, vjerovao u sebe i nisam se nikada žalio. Samo sam čekao svoju priliku, vjerujem da je sad došlo moje vrijeme, priča nam Arber Hoxha (26).

'Fener je moja najbolja utakmica za Dinamo'
    Dinamo je prošloga tjedna upisao tri velike pobjede, "modri" su rušili Hajduk (1-0), Fenerbahče (3-1) i Slaven Belupo (4-1). Jedan od glavnih junaka te priče bio je albanski reprezentativac koji je u tom periodu ugradio po dva gola i asistencije. Hoxha je bio najbolji igrač protiv Hajduka i Slavena, dok je protiv Turaka odigrao najbolju partiju u dresu Dinama.

- Da, vjerujem da je Fenerbahče bila moja najbolja utakmica za Dinamo. To je Europa, tu vam ne treba posebna motivacija, svi znamo kakva su oni momčad, protiv kako velikih imena smo igrali. Ali bili smo bolji, pretrčali ih i svi smo, od prvog do zadnjeg igrača bili na visokoj razini. Zasluženo smo ih dobili - priča nam Hoxha, pa nastavlja:

- Ozljeda? Nema nikakvih problema, bit ću spreman za Maccabi Tel Aviv. Malo sam osjećao aduktor, tako je bilo i prije Fenerbahčea, pa nismo željeli ništa riskirati. Odradio sam terapiju, sve je dobro. Nisam dugo igrao, a onda smo u tjedan dana odigrali tri utakmice, protiv Hajduka i Fenerbahčea je bio visok intenzitet. Glavno da nema nikakvih problema.

Dinamovi navijači tvrde kako igrate u životnoj formi, kakav je vaš dojam?

- Ovo je sigurno moj najbolji period otkako sam došao u Dinamo. Zadovoljan sam sa svojom formom, ali i igrom kompletne momčadi. Dobro znam što znači i predstavlja Dinamo, kakav je ovo klub. I svi želimo samo jedno, na kraju sezone vratiti navijačima taj naslov prvaka. Nema nikakvog opuštanja, sad moram raditi još više i još jače, koncentracija mi mora biti na najvišoj razini.

Vi ste jako dugo čekali svoju priliku...

- Tako je ispalo. Ali ponavljam, cijelo vrijeme sam marljivo trenirao, a kad nisam igram, nisam se žalio niti išta prigovarao. Samo sam čekao priliku. Vjerujte, nije lagano igrati u Dinamu, tu svaku utakmicu morate ići na pobjedu, stalo osjećate nekakav pritisak. Opet, imamo dobru momčad, niz sjajnih mladih i iskusnih igrača, vjerujem da ova momčad može igrati sjajno.

'Kovačević je puno pričao sa mnom'
    Procvjetali ste baš pod vodstvom Marija Kovačevića.

- Otkad je došao u Dinamo, od prvog dana vjeruje u mene. Puno je pričao sa mnom, uvijek mi govorio kako će i moje vrijeme doći jako brzo. I kad nisam igrao punio me samopouzdanjem, kad bih na terenu proveo 10-ak minuta, opet bi me gurao još jače na treninzima. Iskreno, osjećam se jako dobro uz njega, vjerujem da tako razmišljaju svi igrači. Vidi se kako vjeruje u svakoga, prema svima je isti. I prije svega, sjajan je čovjek.

Imate li dojam da je on prvi iskreno vjerovao u vas?

- Sergej Jakirović i Mario Kovačević. Jakirović me i doveo u Dinamo, ali svakako da mi njih dvojica najviše vjeruju.

Za Dinamo ste skupili 71 utakmicu, tek sad odigrali tri utakmice u nizu s punom minutažom. Točnije, u nedjelju ste zamijenjeni na poluvremenu jer ste vrlo rano "riješili" Slaven Belupo.

- Osjećam se drugačije, moram priznati. Drugačije je kad znate da ćete igrati i sljedeću utakmicu, kad znate da ćete imati vremena za dokazivanje. I sad igram s više samopouzdanja, to se jasno vidi. Ako imate kvalitetu i igrate po 90 minuta, morate nešto pokazati, to je sasvim jasno. Moram nastaviti u tom stilu, ne smijem sada stati, već samo postati još bolji.

Hajduku i Slavenu ste zabili nakon sjajnih solo-akcija, jeste li te golove vidjeli na TV-snimkama? Kako vam je to izgledalo?

- Jesam, golovi su mi izgledali dobro, jako dobro, ha, ha. To je jednostavno moj način igre, na krilu moram napraviti razliku i stalno biti opasan. Volim driblati, šutirati, asistirati suigračima, tako se najbolje osjećam na terenu. Ipak mi je draži gol Hajduku, zabiti na Poljudu pred 35 tisuća navijača i potrčati prema Bad Blue Boysima je zaista čudesan osjećaj.

Koja je po vama najveća razlika između današnjeg i prošlogodišnjeg Dinama?

- Dinamo uvijek ima dobru momčad, dobre igrače. I prošle sezone smo imali odličnu momčad, ali smo imali i problema, pa nismo osvojili titulu. Čini mi se kako ove sezone igramo brži nogomet, s puno većim intenzitetom, to je možda ključ ovog preporoda. I stvaramo puno više prilika, opasniji smo. A opet, kao i lani imamo odlične igrače, bez obzira na brojne promjene u svlačionici.

Tko vas je od novih lica u Dinamovoj svlačionici najviše impresionirao?

- Sergi Dominguez. To je top igrač, baš klasa. Vidi se da je došao iz Barcelone, kako je tamo igrao za prvu momčad, to je stoper najvišeg nivoa. Tako je miran, ponekad mi djeluje kao da ima 35, a ne 20 godina. Dinamo je pogodio s pojačanjima, sve su to dobri igrači, a što je važnije i odlični ljudi. Svi utječu na sjajnu atmosferu u našoj svlačionici. Od tih Španjolaca, McKenne, Pereza..., moram spomenuti i Dejana Ljubičića koji je top igrač.

Na ljeto se puno pisalo o vašem odlasku iz Dinama, bili ste velika želja Leccea. Kako to da ste ostali u Dinamu?

- Prije svega, puno sam pričao sa Zvonimirom Bobanom, on je bio zainteresiran za moj ostanak u klubu, nije želio da odem iz Dinama. Stalno mi je govorio da imam kvalitetu, da ona mora doći do izražaja, vjerovao je u mene, tvrdio da ove sezone mogu igrati najbolji nogomet karijere. I jasno su mi i on i Dario Dabac poručili kako me trebaju, kako me neće nigdje pustiti. Evo, na kraju sam dočekao svoje minute, sretan sam, ali ne smijem posustati, moram i mogu biti još bolji.

I za kraj, pobjede stalno slavite sa svojim navijačima, koja vam je Dinamova pjesma najdraža?

- Ha, ha, ne znam ih još sve, ali naučit ću ih, samo neka mi pobjeđujemo. Svaka mi je pjesma dobra, svi uživamo slaveći i pjevajući nakon pobjeda s našim navijačima. Bad Blue Boysi nas prate gdjegod igrali, uvijek su nam velika podrška, guraju nas kad god padnemo. I hvala im na tome, želimo im se odužiti na najbolji način - završio je Hoxha.
  • Zagi
    12k
    Na tragu nekih od najboljih Oršinih golova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet