• Droljo
    21.6k
    Izgleda da je njemu trebalo godinu i pol treninga sa boljima od sebe i ozbiljnijim trenerima da ga nauče nešto. On je kod nas doslovno školovan. Što je super.
    Samo tako dalje i očekujem još veći napredak.
  • Tongo Doumbia
    7k
    “ U svakom razgovoru smo bili maksimalno iskreni i otvoreni i on ima vrline pravog sportaša. Moram naglasiti i da je sam imao veliku želju doći u Dinamo, pa mi je rekao da će doći u Rovinj na pripreme kako god i potpisati bilo što, samo da postane naš igrač. “

Jakir o Hoxhi. Nadam se da će Arber nakon svega ovoga imati malo više respekta, pogotovo ako uđe 15 minuta prije kraja i ne preokrene utakmicu.
  • Paggini
    71.7k
    Nadam se da će Arber nakon svega ovoga imati malo više respekta, pogotovo ako uđe 15 minuta prije kraja i ne preokrene utakmicu.Tongo Doumbia

Prispodoba kad je dolazio, ne znam jesam ju spomenuo ali došao je na potpis ugovora, nije ni pregledao ugovor, samo je uzeo kemijsku i potpisao.

Može mu se dosta toga spočitavati, ali radna etika, strpljenje i požrtvovnost ne može. Nije nikad radio drame i sranja, a na terenu i ako nije bilo kvalitete je uvijek davao sve od sebe. Mislim da ga svi vole u svlačionici i da ful voli Dinamo
  • Crusades
    19k
    Kaj veli Jakir zakaj Air Albania nije povezao 3 takve utakmice pod njim nego tek sad pod Kovom?
  • Mali Zeus
    19.7k
    Bemti on je od igrača na kojeg su svi na tribini pizdili kad bi imao loptu došao do tog da kad ima loptu uzmeš pod normalno da je prošao jednog, dvojicu, trojicu i svi viču pucaj pucaj. Uskoro bi mogao biti miljenik tribine, a baš zbog te radne etike, požrtvovnosti i pristupa bi i trebao biti, a dodaj onda na to i da je u odličnoj formi i da je opravdao Kovino povjerenje. Gol na Poljudu kao da mu je otvorio posebne moći i sad doslovno leti.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Hoxha voli samo dobre ljudeke i trenere. Šteta što Beli nije tu, mislim da bu zvlekel maksimum.
  • Sajla
    13.8k
    već čujem na sljedećoj utakmici s razglasa:

Arber te zove
    Dođi na ulice grada
    Arber te zove
    Dođi u predgrađe

Arber te zove
    Razbij dosadu
    Arber te zove
    Dođi na Arberov stadion

Aaaarber - Arber
    Arber je velik igraaač ooooo
    Aaaarber - Arber
    Arber je velik igraaač ooooo

:lol:
  • Paggini
    71.7k
    Šteta što Beli nije tu, mislim da bu zvlekel maksimum.Tongo Doumbia

Ruganje kajkavštini na dinamovom forumu, aj da sam i to vidio
  • Špicpapak
    133
    Ovaj je doslovno u 10 dana došel od hvatanja za glavu "kaj je hoxha opet u prvoj postavi" do hvatanja za glavu "kaj se hoxha ozlijedil"
  • NKDZ86
    5.8k
    da igra u Engleskoj, sigurno bi dobio pjesmu neku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention