• Progressive overload
    277
    Ne bi ja rekao da rade analizu u 480p, vjerojatno su samo snimku dali u toj rezoluciji da ne bi se moglo dodatno analizirati njihove propuste ili kaj već
  • Paggini
    71.8k
    Ono u čemu konstantno uspjevaju je deflektiranje svojih pizdarija i prebacivanje nas u defanzivan mod rasprave. Naravno, ne rade to svjesno jer su glupi kao kurac, ali im je toliko usađeno da im dolazi prirodno.

Zaleđe protiv Lokomotive? A sta je sa Valincicem? I onda rasprava umjesto zaleđa ide prema Valincicu, a cim se o tome raspravlja, ovaj koji se "brani" je taj koji brani "krađu".

Nepostojeći penal na Hrgovicu? A sta je sa Vrsaljkovom rukom? I opet krene rasprava prema tome.

Livajinih jedan i po žuti karton u 5 sezona? A mamić????

Stalno.deflektiraju da se ne raspravlja o njihovim govnima, ali stalno
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Što se tiče gospoštine i igranja na finjaka s ovim južnim prascima, izdvojio bih jednu crticu iz naše povijesti koja mi je uvijek dobra analogija za takve rasprave.

Nakon ubojstva u Skupštini 1928., preživjeli zastupnici HSS-a su smišljali kakva bi trebala biti reakcija na takav čin i došli su do toga da treba sastaviti protestno pismo :meh: . Kasnije su odlučili bojkotirati rad Skupštine dok Beograd "ne popravi svoje ponašanje". Nekoliko mjeseci kasnije kralj uvodi diktaturu i zabranjuje stranke. Samo jedan zastupnik Stranke prava se tog dana ustao, rekao fuck this shit i krenuo organizirati ekipu. Istog dana kada kralj uvodi diktaturu napušta zemlju, radi na jačanju ekipe, ne bi li naposlijetku 5 godina smaknuo istog kralja, i onda još 7 godina kasnije razjebao tu tvorevinu i konačno izvadio Hrvate iz velikosrpskog jarma.

Neka svatko sam procijeni koji pristup je više urodio plodom, HSS-ovski ili Pravaški.
  • Noel
    16.2k
    Od ovog čistog zaleđa i sve vezano uz njega gori su samo ovdje neki koji nas uvjeravaju pored zdravih očiju da je ipak vidljivo da nije zaleđe.. žao mi vas je iskreno...
  • NitkoBitan
    32k
    Al kako ti kao Dinamovac mozes stat u obranu komisije (a samim time i tovara) i smijesne analize u 480p rezoluciji u kojoj se nista ne vidi. Pa Silove kaj je sa glavom?

Neka amaterska stranica bolje povuce crte u boljoj rezoluciji.
  • PetkoDaniOršaGol
    909
    Popratio sam malo tovarske reakcije nakon ovog proljeva iz sudačke komisije i zaključio kako smo mirni barem još 3 do 5 sezona, a možda i više. U medijskom pritisku, kreiranju njihove stvarnosti i sveopćoj borbi za "istinu" uvjerljivo će nositi pobjedu i pritom gubiti dragocjenu energiju za stvaranje ikakvih zdravih temelja da bi nas mogli ugroziti na terenu. Mi ćemo, s druge strane, imati jednom ili više puta po sezoni sportsku priliku gurnuti ih preko ruba i gledati raspad. Apeliram na sve uključene i odgovorne: kada se idući put sami dovedu pred ponor, kada ih primi dvije minute razuma i kada postanu svjesni da su oni problem, a ne mi, da im tada NE pružimo ruku, da NE spustimo gard i da ih pustimo da se samounište do kraja. I da se apelira na porezni USKOK, tj. na politiku, da konačno zavire pod tepih. Gamad primitivna.
  • Mathiasovi Chageri
    6.5k
    Neka svatko sam procijeni koji pristup je više urodio plodom, HSS-ovski ili PravaškiTvrdica McTvrdi

Oba pristupa su bila teški promašaj, ovo je baš jedan od onih lose-lose situacija.
  • Medvedgrad
    696
    Oba pristupa su bila teški promašaj, ovo je baš jedan od onih lose-lose situacija.Mathiasovi Chageri

Da. Ili, prevedeno na Hrvatski, loše-loše.
  • Peškaman
    7.9k
    "Zašto tek u Utorak dobivamo snimku od situacije koja se dogodila u Subotu?
    Zašto je ta snimka u 480p kvaliteti (nekvaliteti)?
    Zašto linija u zadnjoj trećini svoje duljine postaje krivulja?
    Zašto me desetci navijača koji su do jučer bili najveći borci protiv sustava danas pitaju hoću li se ispričati i slijepo vjeruju 'sudačkoj analizi'?

Za ovakvu analizu ne trebaju nikakvi napredni software-i. Bilo koji od Vas može ovu provjeru napraviti pa čak i na mobitelu."

FB-IMG-1759257456523.jpg

FB-IMG-1759257460271.jpg
  • Marc
    584
    Ma meni najjače ovo kad ga kao pita oces oba dvije poslat haha sve mi je ovo farsa uzas.. jos sumjivije mi je kako su to sve na brzinu pregledali, jel ima tko da usporedi duljinu videa od HNSa i vrijeme koje je proteklo na tekmi u cekanju VAR odluke
  • Paggini
    71.8k
    Odbijam vjerovati da Boban sve čita i gleda ove sramotne travestije koje izvode iz kola u kolo i da ga ne tangira i duplo više nego nas.

Sad je sve to zabavno i zezanje, ali dragi moji - oni su već nakupili bodova na sudačke "greške", dok smo mi već 2 izgubili.

A tek je sedmo kolo prošlo, šta će biti ako nastave tako.i do 20. kola? 30.? 36.?

Da, trebamo sve pobjeđivati a ne kmečati, ali kada dobijemo gol iz neregularnog izvođenja brzog faula i počiste nam čisti gol, pa jel to nije ukradena pobjeda?
  • jakov1
    1k
    Za ovakvu analizu ne trebaju nikakvi napredni software-i. Bilo koji od Vas može ovu provjeru napraviti pa čak i na mobitelu."Peškaman

"Ne, ne može svatko na mobitelu povući linije, i da za ovakve provjere trebaju napredni softveri. I da, takav napredni softver u rukama lošeg operatera u Varu može pogriješiti.
    A što tek onda može ne-napredan softver u rukama nekoga tko smatra da je to malo povlačenje crta i da to svatko može.
    Žao mi je zbog tako površnog pristupa jer površnost gledamo svaki vikend na utakmicama."

Pogodite autora replike. Hint: ni slucajno nije tovarcina, on navija za dobar nogomet i ne prepusta se sirovim strastima poput nas troglodita.
  • Zagi
    12k
    @vjeko1701 Trebaju nam linije.
  • Jurki
    19.8k
    Trebaju nam linije.Zagi

Goran Bare likes this post.
bold
italic
underline
strike
code