To je pogled sa strane Dinama i onda se ljudi čude zašto mali klubovi podržavaju Svetinu. Kako će klub (govorim o mlađim kategorijama) napredovati iz županijske u prvu ligu ako mu Dinamo, Lokomotiva (nastavi niz) svake godine besplatno uzme svakog igrača koji malo iskoči (i onda ga nakon dvije godine ispljune). A o tom rangu ovisi i broj plaćenih trenera, reputacija škole itd...
To je otprilike kao da bogati klubovi Europe svake godine Dinamu uzmu dva najbolja igrača bez naknade. — The Undertaker
Ja vidim neki preprodajni potencijal ovak po trenutnoj formi:
- Dominguez 15-20 milja
- Jakir Jr 15-20 M
- Beljo 10-12 M
- Stojkovic ~10 M (bio sam uvjeren da moze do 15-20, al trenutno je u totalnoj rupi)
- Vidovic ~10 M (jednostavno mu je pozicija druge spice idealna koju se danas i ne trazi bas)
- Valincic 7-9 M
- Vinlöf ~ 7 M — GeneralNapoleon
Bojazan je da Dinama boli briga za probleme malih klubova i da nema i neće imati sluha za tu problematiku. To je realnost. — The Undertaker
Dinamo zamjera Svetini ali mi je apsurdno da u boj za čisti ZNS idemo sa Pripuzom. — The Undertaker
Njemu sigurno nije u interesu ukidati normalne kvartovske klubove i uništavati im egzistenciju — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.