• Omake
    12.6k
    Hahaahhahahaha

• Zagi
    12k
    Kaj? Pa po prikazanim sposobnostima , tu negdje mu je nivo.
    Dugo pratim ovaj klub ali goreg trenera nismo imali.

Kako su nas on i Marić zavaljali, to nisu istine.
  • nemapredaje
    6.3k
    Ima potencijala:

Uzbekistan exports both fresh table beetroot and raw sugar beet, holding a significant global position in fresh beetroot exports, ranking 14th in 2023.
  • Marktwain
    889
    Mogao bi koji postotak dati Dinamu, ipak smo mu mi malo jača referenca.
  • Omake
    12.6k
    Šutalo opet na klupi. Heitinga posebna razina imbecila. Većinu golova primaju iz centarsut, pogotovo na peterac i čovjek stalno kreće s prvih jedanaest jedva visokih 180cm u prosjeku.
  • Z brega sam
    157
    Marić recommends this :lol:
  • Marley
    5k
    preduhitrio si me. Taman maloprije odem pogledati sastav i padnem u nesvijest. Frajer nije normalan.
  • Goncalo Santos
    1.3k
    kako li je samo uzviseno govorio da je cekao poziv iz italije prije nego li se nama smilovao i pocastio nas svojim dolaskom.

Slusali smo mitove i epove o okomitom nogometu, velikom profesionalcu, igraci ga hvalili, studiozan, temeljit, karizmatican.... Pa jedan Zeljko Kopic je za njega Mourinho i po rezultatima i po igri.

Sramota me da je takav jedan sarlatan dobio priliku u nasem klubu i to da mu trebamo biti zahvalni sta je dosao. U najvecoj krizi ode snimati reklame za skechers....

U ligi prvaka nece voditi klub vise nikad to sam siguran, uzbekistan je taman po njegovoj mjeri, ili ce se ipak strpiti jos malo mozda ga pozovu juve, milan, inter.

Sretno u oblizivanju dalje.
  • KtcGoat
    1.4k
    Marseille ih fino trpa sad hahahah
  • Filip B
    17
    Orsic i Sunjic putuju ka rusenju naseg rekorda od prosle sezone…

taman kad napisao, orsa ukljucio svoju desnicu
  • Dzgšb
    1.8k
    Orša :strong:
  • Krizy
    62k
    Oršić zabio golčinu Bayernu
  • Ludovic IX
    9.9k
    Da zabio...orsagol
  • Žan
    687
    Kakva golcina majstora !
  • Filip B
    17
    Nedostaje mi naša ljubav, Orsa
    Bez nje se gol zabija uzalud

Jel mozemo Orsica na temelju starih zasluga vratiti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.