• Omake
    12.6k
    Hahaahhahahaha

• Zagi
    12k
    Kaj? Pa po prikazanim sposobnostima , tu negdje mu je nivo.
    Dugo pratim ovaj klub ali goreg trenera nismo imali.

Kako su nas on i Marić zavaljali, to nisu istine.
  • nemapredaje
    6.3k
    Ima potencijala:

Uzbekistan exports both fresh table beetroot and raw sugar beet, holding a significant global position in fresh beetroot exports, ranking 14th in 2023.
  • Marktwain
    889
    Mogao bi koji postotak dati Dinamu, ipak smo mu mi malo jača referenca.
  • Omake
    12.6k
    Šutalo opet na klupi. Heitinga posebna razina imbecila. Većinu golova primaju iz centarsut, pogotovo na peterac i čovjek stalno kreće s prvih jedanaest jedva visokih 180cm u prosjeku.
  • Z brega sam
    157
    Marić recommends this :lol:
  • Marley
    5k
    preduhitrio si me. Taman maloprije odem pogledati sastav i padnem u nesvijest. Frajer nije normalan.
  • Goncalo Santos
    1.3k
    kako li je samo uzviseno govorio da je cekao poziv iz italije prije nego li se nama smilovao i pocastio nas svojim dolaskom.

Slusali smo mitove i epove o okomitom nogometu, velikom profesionalcu, igraci ga hvalili, studiozan, temeljit, karizmatican.... Pa jedan Zeljko Kopic je za njega Mourinho i po rezultatima i po igri.

Sramota me da je takav jedan sarlatan dobio priliku u nasem klubu i to da mu trebamo biti zahvalni sta je dosao. U najvecoj krizi ode snimati reklame za skechers....

U ligi prvaka nece voditi klub vise nikad to sam siguran, uzbekistan je taman po njegovoj mjeri, ili ce se ipak strpiti jos malo mozda ga pozovu juve, milan, inter.

Sretno u oblizivanju dalje.
  • KtcGoat
    1.4k
    Marseille ih fino trpa sad hahahah
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.