• ElDorado
    6.2k
    Meni je stvarno idiotski da netko napiše da su Vidović i Galešić kažnjeni??? Ili da su ispali iz svih kominacija???
    Možemo diskutirati o kvaliteti ili nekvaliteti ili načinu igre i sastavljanja momčadi. Ali pričati o stanju svlačionice i odnosima kao činjenicama? Too much.
  • Efes Pilsen
    13k
    Hoxha, Bakrar, Kule, Stojke izrone i Kova im da priliku u prvoj postavi, neki je iskoriste neki ne. Ista stvar je i sa igracima koji ulaze - Kova je javno rekao dobit ce svi minutazu, kada ne moze reci, ali ako si spreman i ako se pokazes da on na to nece ostat imun. Igraci doslovno uskacu i iskacu iz prvog sastava i sad se zna da je eto Vidovic zakucan.
  • vjeko1701
    19.3k
    Mislim da je Bakrar najveći dokaz da se ekipa slaže po tenutnoj kvaliteti i formi a ne po hypu, populizmu ili "naredbama s kata".

Došao kao Dabčev pick i vjerojatno nema navijača koji je bio oduševljen njegovim dovođenjem. Ušao u kupu, pokazao se. Ušao protiv Hajduka, pokazao se. Ušao protiv Fenera, pokazao se. Startao protiv Slavena i potvrdio da je zaslužio.

Ne sumnjam da će kod "v.d. trenera kojeg je Boban doveo da bi mu slagao momčad" igrati oni koji to zalaganjem i doprinosom u datim minutama zasluže.
  • Paggini
    71.7k
    vjerojatno nema navijača koji je bio oduševljen njegovim dovođenjemvjeko1701

Ima jedan. :cool:

@Orc123 ne vadiš nam dovoljno masti kako si ga zagovarao a svi smo srali po njemu
  • Mali Zeus
    19.7k
    Nije nitko kažnjen. Dominguez i McKenna su prvi stoperski par, KTC i Galešić se bore za minute kad ih treba zamijeniti. Očito je KTC bolje reagirao na treninzima ili nešto, šteta za Galešića al tako je kako je. Vidović isto nije bio nešto uvjerljiv, Hoxha je ugrabio svoju priliku i to je to. Na desnom krilu imamo super situaciju da je Lisica u dobroj formi, a Bakrar ga može svaki put zamijeniti i to kako, zabija svaku tekmu. Zajc je pun pogodak pojačanje, sad je Mišić, Ljubičić i Zajc prva postava u vezi, a Villar prva zamjena.

Stojković je sad u fazi unutra, van, a nije si pomogao nekim potezima poput žutog u Varaždinu i crvenog protiv Gorice, sve mu je to škola. Jebiga, momčad je velika i neki će dugoročno ispasti iz kombinacija, a neki su na rubu tih kombinacija. Slažem se da bi mali Jakir trebao dobivati prilike u tekmama koje su riješene da skuplja iskustvo i minute.
  • Orc123
    13.4k
    jos se zagrijavam :lol:
  • Mr Anderson
    14.2k
    Dobro sad, nismo baš svi srali po dovođenju Bakrara. Većina ljudi je bila protiv ravnajući se po njegovoj statistici u MLS-u a da ga možda nikad nisu uživo gledali. Kad sam ga prvi put gledao u dresu Istre, zapeo mi je za oko, vidjelo se da ima ono "nešto" iako je igrao u lošoj ekipi. Možda i bolje za nas da nije došao prvi put nego sad okolnim putem.
  • emilperska
    11.9k
    Meni je stvarno idiotski da netko napiše da su Vidović i Galešić kažnjeni???ElDorado

Pa ne mislim na kaznu u fizičkom obliku ili novčanom da mu sad skidaju s plaće jer nije trenutno zadovoljio. Referiram se na hijerarhijski, igrački dio..

Galešić kao najskuplji stoper u momcadi je izvan ozbiljne rotacije jer ocito ne daje maksimum radi kojeg je plaćen 3 milijuna EUR na zimu u panick buyu. Klupa, tribina (vjv sitna ozljeda), klupa po meni tu nije slučajno niti je slučajno veteran KTC aktiviran prije njega i protiv Belupa i protiv jogurta. Da daje sve od sebe dalo bi se objasnit da je 3.stoper iza McKenne i Domingueza, ali da u 9 utakmica ima 1 minutu i da ispred njega kao najskupljeg stopera u ekipi ulazi KTC u 37.godini mi govori da je na trenizima KTC pokazao više. Pogotovo nakon izjava na pripremama da je on 1.stoper i onda kroz par tjedana postane 4.stoper.

Znači ne pružaš maksimum na treninzima i spustio si se na 4. stopera. Kaznjen si tom hijerarhijom jer imas 25 godina i karijera ti treba uć u vrhunac, a KTC ima 36 i igra zadnju sezonu vjv i igra ispred tebe.

Screenshot-20250930-093139-Flashscore.jpg
  • puxigadjurdja
    2.5k

radi na vraćanju Vinlofa u prvih 11
  • kadsemasazatalasa
    175

KTC je i bolji igrač od Galešića.

Ne sjećam se stranca (osim Olma) da je netko tako ginuo i uživao u Dinamu i davao sve od sebe.

Imao je kikseva, ali je generalno top igrač.

A ako je još i istina to za Galešića, imaju alati i za to - transfer lista.
  • Zagi
    12k
    A ako je još i istina to za Galešićakadsemasazatalasa
    Daj polako, pa Emil je napisao pretpostavku. Nema tu niti istine niti laži.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.