• nemapredaje
    6.2k

“Ako ćemo …”
    “aaaaAaaAaa”
    “Ako ćemo …”
    “AaaaAaaaAa”
    “A eto krasan nam je izbornik, krasan”

Kakvi su nam novinari ne bih se čudio da uskoro svjedočimo i takvom razgovoru.
  • rokikaciga
    6k
    "Koga da stavim na razbijanje lubanja, Belju?"
  • Borovljanin
    329
    Realno, pitanje je na mjestu - zašto je startao KTC. Ne kužim, kaj bi to novinari trebali pitati? Jeste zadovoljni pobjedom?

Mogao je očekivati takvo pitanje zato što je, ruku na srce, malo ''neobična'' odluka. Super je KTC odigrao i nije pitanje uopće išlo da se to plasira, samo logika iza te odluke.
  • rokikaciga
    6k
    Realno glupo je postavljeno pitanje. "Zasto igraju dva ista stopera"

Glupo je pitanje. Da je pitanje islo "Zasto ste se odlucili staviti Thea a ne Galesica" bila bi druga prica
  • Borovljanin
    329

Mah... sad komentirati kako se tko izrazio, je li pravilno koristio posvojnu zamjenicu i kaj ja znam... Postavio je pitanje, Kova ga je skužio ili ga je morao skužiti i to je to.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Logika iza odluke. Eto ne znam, lik drži treninge i možda se vodio time, ali ne veliki stručnjak Lipovac ne vidi logiku.
  • Borovljanin
    329

Molim? To uopće nije pitanje. Kova zna pa onda i može (ali ne treba) podijeliti to medijima.
  • rokikaciga
    6k
    Je li na treneru da skuzi i da cita misli novinara ili da novinar jasno, koncizno i elokventno postavi pitanje?

Fakat se drka nase igrace i stozer za svaku jebenu sitnicu.
  • Crle
    1.3k
    Ono možda mu je KTC sigurniji i spremniji. Plus ne sumnjam u njegovo zalaganje na treninzima. Zašto mu onda ne bi dao minute?
  • Mali Zeus
    19.7k
    Molim? To uopće nije pitanje. Kova zna pa onda i može (ali ne treba) podijeliti to medijima.Borovljanin

Što bi to trebao podijeliti s medijima, ne kužim? Zašto je stavio KTC-a u momčad?
  • Borovljanin
    329

Dobro, ne bi da mu je ne znam kako postavio pitanje. Fkt ne treba pretjerivati. Ak smo ti i ja skužili, skužio je i Kova.
  • rokikaciga
    6k
    Mislim da Kova nije pretjerao..
  • Borovljanin
    329

Pa nisam na njega ni mislio, nego da se tu stvara priča kao kaj njega sportski novinar ima to pitati, ili kritizirati način na koji ga je postavio.

Bolja su mi takva pitanja (kaj realno i mene kao navijača zanima, ako Kova želi podijeliti) nego stalno ''jeste zadovoljni, s kim ste zadovoljni, radi li se o težoj ozljedi'' (onda trener kaže da će se više znati u narednih par dana) i tjt. Otvoreno postaviti pitanje koje ne spada u redovna predvidljiva pitanja.
  • rokikaciga
    6k
    Ali pitanje nije postavljeno na nikakvoj minimalnoj razini novinarstva. "Zasto vam igraju dva ista, cvrsta stopera" i jos zastajkuje, nije elokventan..ma uzas kak je to zvucalo. Kao da je netko s ceste, iz birtije postavio pitanje

Dobro mu je i rekao Kova "sta bi mi trebali mekani stoperi igrat"
  • nemapredaje
    6.2k

Novinari ne pišu zbirke pjesama, pa da pitanje moraš analizirati i shvatiti što je pjesnik htio reći.

Kakvo pitanje je postavio takad odgovor je dobio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.