• NKDZ86
    9.9k
    Bennancer je tek došao i nek prvo pokaže noge
  • veselko tenžera
    8.9k
    Možda dojam vara, ali čini mi se da je Kule poprilično napredovao u primanju i zadržavanju lopte s igračem na ledima. Nije to elitni level, ali djeluje čvršće nego prošle sezone.
  • Plavi Zapad
    39
    Kule je apsolutno sve kaj možeš tražiti od druge špice.
    Samo neka nastavi isto ili približno tako
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Komunikacija ti je na razini tinejdzerice u PMS-u, Mean girls. Ne znam sta mislis kog zabavljas. — jakov1

Očito nemaš baš smisla za šalu tetak.
  • Žan
    844
    Ne mogu vjerovati da ovaj dečko počinje ispred Bakrara. Godinu i pol dana igrao je prvu špicu i od sebe napravio pisoar, da se svatko tko prođe pored njega može "popišati" po njemu. Pustimo želje menadžera, bunt igrača i ostale priče — Kule se očito najbolje snalazi kad uđe s klupe, na svježinu, i nije fer prema Bakraru da ovakvi budu ispred njega.
  • kikinho999
    61
    Njegova energija kada krene od prve i kada uđe sa klupe su dva različita svijeta. On jučer niti jedan presing ili sprint napravio. Bio je spreman za izvadit ga na poluvremenu...
  • Efes Pilsen
    17k
    Ma kakav sprint, on je pokazao da ne moze loptu primit. Katastrofalne reakcije, bas svaka kriva, muka u stopanju, a o tocnom pasu da ne pricam.
    On moze bit samo zamjena i to je to, nista vise. Mozda ako dode neki trener koji ce igru ubrzat, ili stvorit onu dominaciju koja sabija protivnika u 16, ali ovo di on kao nesto sudjeluje u igri je negledljivo.
  • shameless86
    2.3k
    jedini sprint je imao kad je van iz igre izlazio
  • Dzoni
    8.2k
    Jedno je biti kao Haaland pa možeš istpriti manjak bilo čega drugog osim zabijanja golova u suludim brojkama, Kule osim što zabija je uglavnom ne da beskoristan, nego štetan po igru
  • jedan u nizu
    19.8k
    Njegova energija kada krene od prve i kada uđe sa klupe su dva različita svijeta. — kikinho999

Po meni, to je velika stvar njegove psihe, koja nije dobra za nijednog igraca (po meni).
    Kada ulazi sa klupe ima veliku zelju za dokazivanjem i zeli pokazati da je za prvih 11. I to je u redu, stovise, to je super.
    Ali onda kada starta utakmicu ili kada postane prvotimac, ta energija se izgubi totalno, kao da je odradio zadatak i sad je to to. Ne frende, sad tek pocinje.

Nekav pad energije i zelje za dokazivanjem prirodno pada kada postanes prvotimac, to je normalna stvar. Ali da je to ovako 'drasticno' cim prvu sljedecu utakmicu startas od pocetka, e to je jeben problem glave onda.

Jbt pored sebe imas najskupljeg napadaca kojeg je klub platio i zelio ga dovesti 3 godine. I igra ok, zabija golove. Ako ti on nije dovoljna motivacija da pokazes da si bolji onda ne znam sto bi trebalo.
  • cibona
    8.4k
    Psiha je tu najveći problem. Prisutne su bipolarne reakcije i to ne samo dok igra, već i u ponašanju. Brzo se zaboravlja njegov stav u drugom dijelu prošle sezone koji ne doliči igraču dinama.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Nije igrac za prvi 11 i to je to. Da zabije 30 golova i dalje nije igrac za prvi 11. Ne donosi u igri nista, bas nista.

Nije odnio duel ima 3 sezone. Igra nogom mu je ocajna. Zracni duel svaki gubi
  • NitkoBitan
    39.1k
    Ljutito nabio loptu poslije Pajacevog zvizduka. Rokisa, tvoj klub je uzeo 3 boda, tak nebitno jesi ga pospremio na kraju ili nisi.
  • Marc
    1.4k
    jebiga i ja bi je nabio kad vidim kak igramo
  • rokikaciga
    18.5k
    Meni je to pozitivna reakcija od Kuleta jer želi više i želi se još uvijek dokazivati. Ne tražit negativu gdje je nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet