• Jurki
    19.8k
    Tovari konstantno kmeče, sad je i Loksa pocela, cekamo da se Os i Ri skonsolidiraju pa da i oni pocnu s kmečanjem.
    Suđenje je lose. Francuza boli kiki kaj se događa na utakmicama.
    Teski cirkus.
    Nadam se samo da zbog tog sranja nebu netko prije vremena otisel pod ledinu.
  • Dzoni
    2.1k
    Jel ima tko gif ili video tog "nokauta za crveni" Mišića, ne sjećam se da sam ga vidio s tribine
  • Efes Pilsen
    13k
    Nije nokaut bio za crveni nego kao zuti za 'faul' + zuti za sakomicin lopti tj. reakciju.
  • Crni86
    15.8k
    Kazu oni boga baluna treba postovat i ne treba za takve gluposti dobivat zute kartone. I onda za misica traze drugi zuti za to :rofl:

Bemti oni su stvarno najlicemjernija bica u cijelom svijetu.
  • bbb medimurje
    4.5k
    Veli tovarski mag suđenje tenžera da treba vjerovati varu i da nije bilo zaleđa livaje i svakako moze crveni za valincica umjesto zutog
  • Teofil Kateran
    3.4k
    svakako moze crveni za valincica umjesto zutogbbb medimurje

A ovdje je magično prestao vjerovati veličanstvenom VAR-u koji nije zvao Bela na pregledavanje situacije? :lol:
  • Jurki
    19.8k
    https://streamable.com/1s2u9d

Konacno uspjel pri miru i usporeno pogledati sazetak i zuti Valincica.

Kad se pogleda kadar kamere sa zapada, izgleda kao start za karton.
    Ali kadar kamere koja snima od sjeverne tribine vidi se da Valincic nije igraca ni diral. Vec se ovaj hitil ko majmun.
  • Sajla
    13.8k
    Vec se ovaj hitil ko majmun.Jurki

i da u javnom prostoru i na terenima imamo suce koji razumiju nogomet, a ne belove i tenžere, to bi bio stav skoro cijele javnosti, a mitrovićima i svima ostalima koji se u ovakvim situacijama bacaju umjesto da igraju bi se rugalo kao svojevremeno Neymaru.

btw. ovo usporeno "dvanajsta minuta" zvuči tak pijano, baš sam se nasmijal :D
  • Jurki
    19.8k
    ujutro kad sam gledal sazetak nabrzinu sam prevrtel i fakat na prvu zgleda start za karton.
    Al ovo nema veze z kartonom. Mitrovic je videl da nis ne stvoril od situacije, znal je da mu je Valincic za leđima i lik se popičil doslovno za zrak i hitil ko krmak.
    Da je doslo do kontakta, Mitrovicevi kramponi bi zavrsili u bedru Valincica.

Valincicu je nadam se ovo skola da ubuduce nebu tak bezveze zgubil loptu bez pritiska. Losa kontrola lopte u toj situaciji.
  • veselko tenžera
    6.1k
    Ovo pomalo odlazi u nadrealne sfere.veselko tenžera

Ovo napišem jučer, a danas vidim ovo:
    Screenshot-2025-09-29-17-10-19-848-com-opera-browser.png

Ovo je show program. Cinik u meni će reći da je čudno da je striček sačekao da spomene metode prije utakmice s nama. Samo 2 dana ranije je igrao s klubom na čijim utakmicama suci daleko najčešće vrijeđanju inteligenciju.

Ovaj čovjek može biti puno toga, ali nikako naivac, a ovaj potez izgleda upravo tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.