• Jurki
    19.8k
    Svaki tjedan se za jednog naseg igraca poteze pitanje "gdje i kad ce igrati?"
    Jedva cekam sljedeci tjedan pa da vidimo koji je igrac sljedeci sa pitanjem "gdje i kad ce igrati"?
    Imamo kao rijetko kad izbalansiranu ekipu. Ovaj nas sastav je najblize onom rosteru iz prve Bjelicine ere.
    Utakmica je jako puno i dobit ce svi šansu.
    Fala Bogu nema vise u ekipi svetih krava i igraca koji moraju igrati bez obzira na to u kakvoj su formi i stanju.
    Vidovic, kao i svaki drugi nas igrac ima treninge i utakmice da pokaze treneru da zasluzuje vise igrati.
    Evo samo aktualni primjer Hoxha. Do jucer ga nije bilo na mapi, sad je redoviti starter.
    Trener nije idiot i ako neki igrac pokaze i dokaze da vrijedi za startnih 11 ce igrati.
    Lani je bilo kmečanje zbog tankog rostera, ove godine imamo sve pozicije poduplane i opet ne valja.
    Istina nije u formi, ali isto tak nisu u niti jednom klubu apsolutno svi igraci u formi.
    Bezveze se radi drama.
  • prefontaine
    3.9k
    Toliko smo moćni i jaki da nam je igrač s brojem 10 na klupi :strong:
  • hardek
    6.5k
    Evidentno je da je Vidović u "Hoxha tretmanu". Arber je ispao iz ekipe skroz i nakon 3,4 utakmice se vratio do prve postave.

Kada Vidović na treninzima bude jeo travu, dobiti će priliku i na utakmici. Sigurno je i Kovi zasmetao način na koji je Vida primio selidbu na klupu.

Talenta definitivno ima da bude u prvih 13,14 igrača ove ekipe, na njemu je sve.
  • serbus
    5.3k

Lijepo u tekicu klubove koji su bili za Svetinu pa kad pokucaju na naša vrata za lopte, donaciju ili tekmu za obljetnicu kluba poslati im adresu Svetine.
  • The Undertaker
    8.8k
    S obzirom da nije bilo protukandidata a kvorum je osiguran, naravno da će svi prisutni glasovati za Svetinu kako ne bu ostali bez ZNS novca. Očito je da Svetina ima potporu HNSa (HDZa) jer bi samo oni ovo mogli spriječiti. Maleša su izabrali što dovoljno govori o utjecaju u HNSu.
  • austrijanac
    8k
    Svetina nema preveliku podršku HNS-ove garniture a vrijeme će to najbolje pokazat.

A klubovi nebi ostali bez novca ZNSa sigurno jer se i grada jako puno pita. Druga stvar što im je "dobro" pa jebiga.
  • Mali dioničar
    18k
    Očito je da Svetina ima potporu HNSa (HDZa) jer bi samo oni ovo mogli spriječiti.The Undertaker

Kustić je, ako se ne varam, sjedio kraj Bobana protiv Fenera, a utakmica je bila nakon objave da Dinamo ne želi ovakav ZNS.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/priopcenje-gnk-dinamo80

https://www.24sata.hr/sport/foto-boban-docekao-kustica-na-maksimiru-utakmicu-s-fenerom-gleda-i-livakovicev-trener-1076611/1
  • Mr Anderson
    14.1k
    Mi smo se malo tu prepasivno postavili, a i nije mi jasno zašto smo podržali Rudeš i njihovog kandidata. Tko je on uopće i koliko se zna o njemu? Pojavio se od nikuda što znači da vrlo vjerojatno netko stoji iza njega. Može se svašta nagađati. Razgovarao sam bio prije dva tjedna s jednim odvjetnikom koji je u njegovom timu i nimalo mi se ne sviđa ta priča.
  • The Undertaker
    8.8k
    Da je Kustić (HDZ) tako htio onda bi Svetina bio bivši. Dozvoljavam da i tu postoje unutarstranačke borbe ali Hajduk je izlobirao za svog kandidata a mi svojeg i nemamo. Ako se Skupština ne poništi čeka nas 4 godine neprijateljske kohabitacije. To ujedno znači i da nas nema u HNSu.
  • Mr Anderson
    14.1k
    A klubovi nebi ostali bez novca ZNSa sigurno jer se i grada jako puno pita. Druga stvar što im je "dobro" pa jebiga.austrijanac

Grad dodjeljuje sredstva, a ZNS odlučuje kako će se ta sredstva raspodijeliti. Činjenica je da je ta raspodjela puno pravednija od 2018. nego prije.
  • The Undertaker
    8.8k
    Tako sam i ja čuo. Realno, ZNS ne radi loše i svemirski je brod za ostale saveze. Hoće li se sad nešto promijeniti ostaje za viditi.
  • Mali dioničar
    18k
    Mi smo se malo tu prepasivno postavili, a i nije mi jasno zašto smo podržali Rudeš i njihovog kandidata.Mr Anderson

Nije bilo tako neka se išlo na rušenje kvoruma, ali od 36 klubova koji su rekli ne doći, na kraju nije došlo 19 ako je istinita informacija da je nazočilo 42 kluba.
  • austrijanac
    8k

Naravno, to je istina.

Ali reć da bi klubovi ostali bez para je laž.

Jednostavno je klubovima ok.
  • striko
    2.4k
    Ako se moglo doći do tih 10 glasova trebalo je nekoga nominirati. Čisto da se zna tko je za Svetinu bezuvjetno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet