Sve si dobro rekao, svaka čast, sve si u pravu i tvoj dojam o nogometu je točan i pravi. :cheer: :up: :ok: :cheer:
Daj si pet. — Mali Zeus
Buraz moj ovo je odgovor na razini petogodisnjaka. Stavio sam sliku koja dokazuje to sta sam reko, udarac sa preko 11 metara po dijagonali ravno u njega. Ne znam da li sam ti se trebao naklonit i rec da si u pravu makar nisi? — Crni86
Ok je da se tako neke greške događaju kada pobjeđujemo, tada se zažmiri na jedno oko, ali se bojim da će nas kad-tad koštati bitnih bodova u prvenstvu i Europi. Nadam se da griješim. — Blueshadow86
Kostalo nas je u varazdinu dva boda. Da smo na +5, mi smo na +3 jer nam je golman primio centarsut u gol.se bojim da će nas kad-tad koštati bitnih bodova — Blueshadow86
↪Mali Zeus dodao sam sliku samo kako bi se vidla udaljenost i gdje udarac ide kad smo vec pricali o tome da svi skupa imamo opet neku vizualizaciju ponovnu te situacije. Vidim da si danas ustao na lijevu nogu pa si malo razdrazljiv i nis ti se nesmije rec tak da ja tu stajem.
A kaj se tice editiranja komentara, najbolje da se vracam zadnji par stranica pa da pratim jel netko editirao komentar. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.