• shameless86
    890
    edit preduhitrio me agramer
  • Droljo
    21.5k
    Danas bio u zg i tam na semaforu savska - slavonska čekam na crvenom i vatrogasci prolaze pod rotacijom a na oba retrovizora dinamove zastave. :clap:
  • Mr Anderson
    14.1k
    Pa gdje je bio? U WC-u zaspao?
  • NVKOD
    8.1k
    Gledao sam malo dolazak na domaće utakmice HNL-a ove sezone i nekoliko prethodnih. Dinamo je u sezoni 22/23 imao u prosjeku 6061 gledatelja na utakmici, sezonu nakon taj broj raste na 9013 da bi prošle godine eksplodirao i popeo se na 11 593!

Ove godine smo nešto "slabiji" s posjetom, prosjek je 10 716 gledatelja, ali treba u obzir uzeti jednu stvar. Protiv koga smo sve igrali na Maksimiru? Vukovar, dojučerašnji drugoligaš, Istra, Gorica i Slaven Belupo. Četiri utakmice protiv, za osjetljivu zagrebačku publiku, neatraktivnih protivnika. Treba još uzeti u obzir da nas kiša i loše vrijeme prate svaku domaću utakmicu.
    Gdje su nam tek utakmice protiv Osijeka te derbiji protiv tovara i Rijeke?

Od dosadašnje četiri utakmice, dvaput smo prebacili peteroznamenkastu brojku što je, s obzirom na trenutno stanje sa stadionom, izuzetna brojka. Ograničeni smo s derutnim stadionom i vremenskom prognozom, ali ove brojke su itekako dobre. Naravno da smo razočarani što nije bilo više ljudi protiv Slavena, ali sjetimo se kako je to bilo prije par sezona. Stvara se nova priča i siguran sam da će stadion u Kranjčevićevoj biti dupkom pun, a s novim Maksimirom će posjeta eksplodirati.
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Daj mi samo noćenje,
    znaj da ipak meni značiš sve,
    Dinamo nek svugdje odjekuje,
    moje srce sniva te.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Ajde, još mogu shvatiti da 9 tisuća na Slavenu nije tragično, ali kako onda protumačiti da na prvo kolo EL protiv atraktivnog protivnika dođe malo više od 13.000? Žalosno. Da se igra u Londonu ili Milanu, navalilo bi 10 tisuća instagram navijača na karte.
  • NVKOD
    8.1k

Bombastične najave nevremena po medijima, crveni alarmi, tuče veličine teniske loptice, vjetrovi od 300 na sat i hektolitri kiše po mm2 odvraćaju ljude od posjete na stadion. Pogledaj koja je histerija bila samo na forumu vezano za kišu, a gdje će tek biti kod manje zagriženih navijača koji bi rađe bili u birtiji ili kod kuće na toplom, nego da slučajno ne pokisnu. Na kraju može biti žao onima koji nisu otišli na tekmu.

Instagram navijača će nažalost uvijek biti jer nisu svi BBB niti navijači kojima ne smeta kiša... no, gledajući za buduće utakmice (EL i HNL), itekako sam optimističan.
  • Hectorharatti
    339
    Ma naše brojke su trenutno odlične sve ostalo su zablude
  • Nolifer
    12.7k
    Pa gdje je bio? U WC-u zaspao?Mr Anderson

U kanalu :lol:
  • NKDZ86
    5.8k
    bar imamo stadion di mozes uc i izać na više načina bez pomoći drugih :rofl:
    ne znam kak nije uspio izać i kaj je radio onaj portir na stadionu? i on je zaspao?
  • Sajla
    13.7k
    vrata vezana lancem, oslobodili su ga uklanjanjem jedne karike. meni to zvuči kao da je čovjek zaspao u toi-toi ili tak nekaj.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Imam jedno zanimljivo pitanje, što ćemo s Vidovićem? Čovjek je ušao u sezonu kao starter, nije se snašao na lijevom krilu, kao ni prvi put kada je bio tu. Ljubičić dosad je imao ogromnu minutažu na poziciji tog nekog najofanzinijeg veznog i ne čini mi se kako će se to smanjiti tako skoro i ukoliko se smanji ne vidim Vidovića kao prvi pick, Stojke i Mudrazija su mi se čini na toj poziciji s tim zadaćama prilagođeniji, iako ne vidim da će se Ljubi osim u slučaju neke ozlijede smanjivati minutaža.

Također jako bitno je sto se tiče njega na krilu je da su i Hoxha i Varela i Lisica i Barkrar pokazali puno vise od njega, a ja i dalje mislim da nam je to najslabije pokrivena pozicija…

Samim time Vidović postaje višak, čak i MPV je u boljoj situaciji jer se bekovi ipak vise troše i brže dobivaju kartone, a MPV je barem clear option 2.

Tokom karijere je znao igrati i povučeniju rolu, ali tu nam je tek gužva, ne znam iskreno kako izgleda njegova budućnost u Dinamu…
  • don
    16.2k
    Imam jedno zanimljivo pitanje, što ćemo s Vidovićem?vlatkomarkovic

od čega? Zašto volite preuveličavat stvari... Dečko je trenutno na klupi, ka i 3000 drugih nogometaša na svitu, nije izbačen iz kluba, kad dobije priliku neka se dokaže da može opet konkurirat za prvih 11 i to je to.
  • vlatkomarkovic
    2k

Pa kao prvo i osnovno ne preuveličam, molim te nadi u ovome u tekstu šta je preuveličano, koji argument ne stoji?

Da li je Ljubo zacementiran? - Je
    Da li je Vidović dobio dovoljno prilika na krilu? - Je
    Da li su drugi s puno manje prilika pokazali vise na krilu? - jesu
    Da li je prosjedio 3 utakmice zaredom na klupi? - je
    Da li imamo nejasnu sliku i vjv dijeljenje minuta u slučaju Ljubinje ozlijede? - je
    Da li je gužva u ostatku veze iza Ljube? - je

Da li je legitimno pitanje onda “Šta ćemo s Vidovicem?” - po meni je na temelju svega gore navedenog - je

Sada možeš mi napisati recimo: “Bilo bi dobro mu davati vise prilika umjesto Ljube da ga isprobamo?”, “Možda da probamo s njime na desnom krilu ponekad?”, “Možda sa ga vratimo iza pa da s Bennacerom igra, pa vise odmora za Misica?”, ali najlakše je napisati da preuveličavam stvari umjesto da konkretno nešto napišeš….

Samo da nadodam, po meni je Vidović kvalitetan igrač, ali je pozicijski i načinom igre jako nefleksibilan sto mu je po meni trenutno najveća mana i problem u karijeri. Sto čini trenutno njegovu situaciju zanimljivom i zajebanom u isto vrijeme…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet