• Teofil Kateran
    3.4k
    Nitko ne pomisli da je Bennacer potencijalno Kuletu dao neki savjet vezano za penal, nego svi kao da su bili na terenu i čuli da je Bennacer tražio da puca i Kule ga odbio.
  • Georg Koch
    6.7k
    Umjesto da pohvalimo borbu ovog decka, pozrtvornost, pogodak (vrhunska egzekucija, bas killerski pogodak) iznudjen penal svojom agresijom i trkom, vrhunsku golgetersku formu od pocetka sezone...mi se bavimo necim rekla/kazala i osudjujemo.
    Nema smisla :chin:

Kule je prebitan igrac u ovoj ekipi, samo neka nastavi sto blize ovim brojkama i nitko sretniji od nas.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Dežurni hejteri jedva dočekali da promaši penal. Jadno i tužno.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Mozda ce Bennacer postati novi Olmo, ali po svemu sto znamo, on je ovdje na rehabilitaciji za dobru lovu i ide dalje cim dode prilika.jakov1

Ti već sve znaš, čovječe. Od sad te pratim pomnije.
  • nemapredaje
    6.3k

Upravo to. Nitko nije spomenuo na koji način je došlo da kaznenog udarca. 90% igrača bi to gledalo kao izgubljenu loptu i ne bi uopće išli na nju.
  • Zagi
    12k
    5 stranica o penalu.
    Samo Kule proizvodi ovakve emocije.

Pohvale Kuletu kako je nanjušio taj pas i izborio penal.
  • Dzoni
    2.1k
    Pohvalno za vidjet koliko je puta pressingom navukao igrače Slavena na grešku, a to je dosta puta rezultiralo opasnim napadima i/ili golovima.
    Što se tiče penala jebiga, nije loše izvedeno samo jebiga, dobro pročitao stranu
  • Klenx
    8.9k
    Prije nego nekome padne na pamet bilo kakva kritika prema Kulenoviću, samo jedan paralelni statistički podatak. Možda vam pomogne u procjeni je li kritika možda opravdana ili ipak bespotrebna.
    Vremensko razdoblje zadnje 2 sezone i početak ove.

Sandro Kulenović

42 pogotka, 4661 odigrana minuta

Marko Livaja

36 pogodaka, 7044 odigranih minuta

Stvarno ne znam može li Dinamo u današnjem nogometu za novce za koje Kulenović igra i minute koje dobije imati bolji omjer uloženo/dobiveno.
  • Crusades
    19.1k
    Ne bi dao Kuleta za 10 livaji. :smile:

Ova uloga mu je savršena, nema teret prvog napadača na sebi, kakvu je imao prošle sezone kad je Petko bio ozljeđen i odmah lakše i neopterećenije igra i zabija. Napreduje iz sezone u sezonu.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Klenx has spoken. Ključaj temu.

Nerealno je koliko neke igrače ljudi hejtaju i nikak mi nije jasno zašto.
  • Eduardo
    26.5k
    Zvone ni ja ne bi dali Kuleta za 10 Livaji... jebo te Livaja da te jebo.

• Jurki
    19.8k
    Ako je vec Kule trebal dati nekome da pukne penal, onda je to KTC-u.
    I niti jednom drugom igracu jer je KTC svojim stazem i doprinosom zasluzil da pukne taj penal.
    Bitnije da smo odigrali dobru utakmicu i dobili. Ajmo dalje.

samo mala opaska od tih 36 golova zalizanog k(r)meta je bilo brat bratu 15 penala. Tak bi i ja s 10 pivi u guzici natukel statistiku.
  • Crni86
    15.8k
    Takve stvari se rjesavaju unutar 4 zida svlacione. Ako se zna redoslijed, ako ti prvi put kaze ne. Tu staje sva prica.

To ce kova rijesit i to je to. Ajmo dalje.
  • jakov1
    1k
    Komunikacija ti je na razini tinejdzerice u PMS-u, Mean girls. Ne znam sta mislis kog zabavljas.
  • CastAway1986
    4.2k
    Pa ovi sto su rekli da treba dati penal Bennaceru su smiješni ali to su oni isti sto hejtaju konstantno našeg najboljeg strijelca i samo čekaju da kiks neki napravi..Kule samo naprijed
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet