• Str1nger Bell
    2.8k
    Ne znam kako mnogi nisu “progledali” kad je nakon 9 komada trco do Kane-a po dres, pa ih ovo danas čudi.
  • Paggini
    71.5k
    Lik zabije gol, izbori penal, odigra fantastičnu utakmicu a vi ga iznapadate jer je htio pucati penal :lol:

Stvarno ste spektakl
  • Kermit
    737
    Igrač na kojem je napravljen penal ne bi trebao pucati.

Trebao je pucati drugi po redu za ovu tekmu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Trebao ga je izvesti jer dosad je odlično izvodio i točka. Po čemu bi Bennacer trebao izvoditi? Čovjek je izveo jedan seniorski u karijeri. Iako, ja sam pobornik praznovjerja da ne izvodi tko ga je izborio
  • DrRatoljub
    270
    Bolje da je fulao sada nego kad bude važno. Jedino sam rekao da gotovo uvijek puca desno dolje. A očito je to znao i Hadzikic.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Nemam problem što je Kule promašio penal. Čak ga je solidno i izveo, a golman Belupa vrhunski obranio.
    Zna se hijerarhija i tko izvodi penale. Ja sam za i da ga idući put puca. A kod rezultata 3:0 za nas, ne bi imao ništa protiv ni da ga je Nevistić pucao.
  • jedan u nizu
    15.4k
    Kako je ono išlo, "uspjeh kluba mi je bitniji od vlastitih"? Kako da ne.cibona

Je, zato i kod proslave gola skace, okrece leda i palcima pokazuje prezime na dresu.

Zagovarao sam da ga prodamo sto prije, da zaradimo na konto njegovih 20 golova prosle godine, ali me razuvjerio ove godine, i sad ga ne zelim prodavati.
    Ali djeluje mi kao decko koji ima ogromne oscilacije karaktera i osjecaja, i samosvjesnosti. Nekako mi nije prizemljen.
    Prebrzo se uzvisi i postane umisljen, cudi se svakom promasaju, a promasi ih dosta, kao i sa stopanjem lopte. Covjek bi ocekivao da ce uz toliko promasaja i lose primljenih lopti, biti malo ''ponizniji'' ili svjesniji svoje uloge onaj trenutak kada zabije gol, da ce biti ''zahvalniji'' kada ga uvalja, a uvijek mi se cini kao da je osvojio zlatnu loptu, a ne zabio Slavenu.
    S druge strane, krene zabijati golove, uletava na teren trceci, bode kao osa okolo i definicija je jokera s klupe. Uvijek pokazuje da je dinamovac i da zivi svoj san.

Rekao bih da moze biti nas 'drugi' napadac sljedecih 6-7 godina, ali mislim da mora malo vise poraditi na svojem karakteru i egu. Nemam snage gledati ga 7 godina kako se duri kada nije starter,ili kako pretjerano slavi kada zabije sa klupe ili kako se hvata za glavu kada fula zicera kao da je prvi put u zivotu fulao zicer, a ne zapravo peti u nizu na istoj utakmici.

Ne znam, mozda samo meni ide to na zivce, pa sad serem pretjerano, makar mi se popravio strasno u ocima ove sezone.
    Mozda mi je samo ostavio takav dojam, mozda sam pun predrasuda od pocetka, ali uvijek mi se cini da pri proslavama gola stavlja sebe na prvo mjesto i spotlight, a kasnije u nekom intervjuu govori kako je bitna momcad i kako zivi svoj djecacki san igrajuci za dinamo.
  • Jaro
    10.9k
    Samo me zanima jel se napravila analiza proslava golova i drugih igraca ili samo Kuleta... Dok ima kaj proslavljat u Dinamovom dresu - bmk kaj radi... (ok, ak krene ona brazilska sranja s plesanjem pljuvat cu ga i ja)
  • prefontaine
    3.9k

Evo pokušat ću odgovorit. Po tome jer ga je čovjek upitao/zamolio/zatražio. Taj čovjek koji ga je upitao/zamolio/zatražio je čovjek koji je višestruko plaćeniji, višestruko poznatiji i višestruko utjecajniji nogometaš. Ne kažem da je višestruko bolji, možda uopće nije bolji, ali to sad nije tema. Taj čovjek koji ga je upitao/zamolio/zatražio je čovjek nad kojim se 80% ljudi, pa i nas zonaša, čudom čudilo odakle njega kod nas.

E, kad te takav čovjek upita/zamoli/zatraži penal, kojeg si ti izborio, pri rezultatu 3:0, a ti si onaj koji tvrdi da je klub iznad svega, i tvoja osobna statistika te ne zanima, onda je logično da ti tom čovjeku daš loptu i kažeš mu: "izvolite gospodine, čast mi je".
  • rokikaciga
    6k
    ali NIJE ga zamolio niti pitao da on izvodi. Josko je potvrdio to u emisiji poslije utakmice.
  • rokikaciga
    6k
    Kaze da je dobio informacije. A prije cu njemu vjerovat nego tu psihoanaliticarima govora tijela i citacima usana
  • prefontaine
    3.9k
    pa šta je onda bilo? Emisiju nisam gledao, a već ranije sam rekao da ne želim ništa prejudicirati
  • Navijač Dinama
    10.5k
    a kao drugo ako te veličina poput Bennacera pita dali može izvest penal u već riješenoj utakmici onda mu loptu sam namjestiš na penal,Ijayi Atiemwen

Bože dragi, kakve gluposti. Kakva veličina, kakvi bakrači, čovjeku tek druga utakmica u Dinamu, prva od prve minute. Postoji nešto što se zove hijerarhija, kao i u svim klubovima, a Kulenović je njoj nakon Misica i KTC-a. vjerovatno odmah drugi.

Druga stvar, Kule je prvi strijelac lige, naravno da nema potrebe da daje loptu Benacceru ako ce njemu svaki gol koji zabije i koji ce zabit ili ima prililu za zabit, koristit i biti od koristi. Da se mene pita od narednih 10 bi mi opet Kule pucao svih 10, pa taman i Beljo i on bili od prve minute, jer je puno bolji i sigurniji dojmom igrač za penal.

Misliš da bi njemu ovaj dao da je obratno? Bi k...

Treće, uzdižete Bennacera koda je Isus osobno,lično i personalno došao i da je ne znam ti kakav i što igrač.

Spustite loptu na zemlju, nek Alžirac odigra prvo polusezonu, pa se može pričat kakvo je pojačanje, ako je, i jel veliko, malo, jel top ili flop.

Dok ne krene pokazivat u Dinamovom dresu u kontinuitetu igre koje će nama prije svega koristit i od kojih ćemo profitirat, bar približno ili nalik kakve je pokazivao u Marseillu i prvenstveno Milanu, onda ćemo moći pravit hvalospjeve o dotičnome, ovako je samo priča da se priča.
  • rokikaciga
    6k
    Ne znam. Ne bavim se birtijaskim naklapanjima. Mogu razgovarati o taktikama, kretnjama, analizama itd. I mogu branit nase igrace od birtijaskih naklapanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet