• Dinamo iznad svih
    389
    sta nije da će prodavati ulaznice samo Izraelskim državljanina ili sam nesto propustio
  • Mali Zeus
    19.7k
    ↪Mali Zeus sta nije da će prodavati ulaznice samo Izraelskim državljanina ili sam nesto propustioDinamo iznad svih

Ne znam, može biti, nadam se.
  • vjeko1701
    19.3k
    Kako za kogaTom Hanks

Hrvati imaju jedan istinski neprijateljski narod uz još pokoji povjesni ali danas nebitan. Izjednačavanje bilo koga drugoga sa prekodrinskima je po meni osobno umanjivanje svega kaj su Hrvati prošli radi ovih.
  • Raul
    309
    Bit će sigurno teška utakmica, igramo u srbiji, bez navijača, Maccabi je dobro odigrao u Solunu gdje naši klubovi prolaze kao bosi po trnju, ali ako ponovimo igru kao protiv Fenera vjerujem da tri boda putuju s nama.

Što se tiče sastava, ja ne bi mjenjao u odnosu na Fener, naravno ako su svi dostupni.
  • Paggini
    71.6k
    igramo u srbijiRaul

Vojvodini :cool:
  • Masto
    241
    valjda ce hoxha bit dobro, ako ne stojke na krilo
  • skener
    6.4k
    Prema informacijama Germanijaka Hoxha i Mišić trebali bi biti spremni za utakmicu u četvrtak, doista se ne radi ni o čemu ozbiljnijem. Naravno, uvijek postoji neka mogućnost da se nešto zakomplicira, ali valjda se to ovaj put neće dogoditi, njih dvojica trebali bi biti na raspolaganju za utakmicu u Bačkoj Topoli.
  • NVKOD
    8.1k
    Hoxha i Mišić trebali bi biti spremni za utakmicu u četvrtak, doista se ne radi ni o čemu ozbiljnijem.skener

Kova izvadi Mišića da malo odmori jer je odigrao svaku utakmicu 90' i odmah novinari pomisle da se radi riječ o ozljedi, a svi na sva zvona govore da treba trener rotirati igrače. Pa kad će rotirati ako ne jučer pri povoljnom rezultatu? Strašno tko je danas novinar...
  • Zagi
    11.9k
    Kova izvadi Mišića da malo odmori jer je odigrao svaku utakmicu 90' i odmah novinari pomisle da se radi riječ o ozljedi, a svi na sva zvona govore da treba trener rotirati igrače.NVKOD

Spomenuo je sam trener nekakve problemčiće , tako nešto.
  • über alles
    2.1k

Al zato ti palestinci jesu ahahahah,teska komedija
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Najviše ćemo morat pripazit na kapetana Dora Peretza. Vidim po statistikama već par sezona najbolji igrač Maccabija, a i za repku pruža dobre partije (Italiji zabio 2 komada).
  • Tom Hanks
    4.1k
    U svakom slučaju prije bi oni bili frendovi nego ovi nosati sakači djece.Svatko si bira svoje pa tako i ja tako i ti,slobodno njih podržavaj ovo je slobodna zemlja
  • db-izbjeglica
    18.6k
    mislim da će ovo biti teža utakmica od fenera, jer ovi nisu neorganizirani skup jakih imena, već prava momčad. preživili su PAOK u gostima, kad je neki naš klub to uspio?
  • Sibirski plavac
    6.4k
    kad je neki naš klub to uspio?db-izbjeglica

Rijeka je pod Tomićem tamo odigrala 1 1, a pobjedu na Toumbi nije ostvario nijedan naš klub. :yikes:
    Čačke ih je u Zagrebu dobio s Loksom, i Jakir sa Dinamom također u Zagrebu. To su ako se ne varam jedine dvije pobjede naših klubova nad njima. Većinom su naši klubovi gubili u Solunu i to ne samo gubili nego često primali fine "porcije" golova....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.