• Crni86
    15.7k
    Sve si dobro rekao, svaka čast, sve si u pravu i tvoj dojam o nogometu je točan i pravi. :cheer: :up: :ok: :cheer:
    Daj si pet.
    Mali Zeus

Buraz moj ovo je odgovor na razini petogodisnjaka. Stavio sam sliku koja dokazuje to sta sam reko, udarac sa preko 11 metara po dijagonali ravno u njega. Ne znam da li sam ti se trebao naklonit i rec da si u pravu makar nisi? Ili dopustit da uvjeravas ljude da je udarac sa pet metara makar nije?

Imas inace top upise, al brate nije nista strasno da si koji put u krivu. Na kraju forum i sluzi za raspravu i suprotna misljenja, a ne da se svi tapsamo po ramenu kak smo u pravu. Tako svi rastemo i dobivamo raznolika iskustva i videnja.
  • Droljo
    21.5k
    nije nista strasno da si koji put u krivuCrni86

Čak sam i ja bio koji put u krivu.... :lol:
  • Blueshadow86
    4.2k
    @Mali Zeus A nemoj sada i ti zajebavati :smile:
    Ok je da se tako neke greške događaju kada pobjeđujemo, tada se zažmiri na jedno oko, ali se bojim da će nas kad-tad koštati bitnih bodova u prvenstvu i Europi. Nadam se da griješim.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Buraz moj ovo je odgovor na razini petogodisnjaka. Stavio sam sliku koja dokazuje to sta sam reko, udarac sa preko 11 metara po dijagonali ravno u njega. Ne znam da li sam ti se trebao naklonit i rec da si u pravu makar nisi?Crni86

Tebi se danas baš prepire?

Idemo redom.
    Ispravio sam upis o 10 metara nakon pregledane snimke. Ali ako želiš ponovno ću ti napisati.
    Ok vidio sam da je 10-ak metara i da si u pravu o udaljenosti.
    Je li to ok, jesi zadovoljan?

Ne moraš mi se nakloniti niti sam te to tražio. Ponavljam, ne slažemo se oko samog udarca i ne znam otkud ti potreba da me sad tu ispravljaš i dokazuješ nešto i prikazuješ me ko neznalicu ili nekaj. Da ne govorim o priči o nekakvom fan klubu itd. Kad smo već na razini petogodišnjaka to ti je isto u tom stilu.
    Mogu biti u krivu, što je prava rijetkost i ništa strašno, slažem se.
  • Ludovic IX
    9.9k
    već sam napisao, neva se zajebo jer je skočio kratko na mjestu taman kad je ovaj puknuo loptu i izgubio to vrijeme reakcije kad je vidio loptu. to ne kuzim, zast je to napravio.

recimo, suba je primio gol od tripiera u polufinalu i ok, možda je bilo daleko ali suba nije skočio ni malo, niti ruke ispruzio. to je meni slično ovom jučer. kao da se predaš jer ne možeš stić loptu
  • Paggini
    71.6k
    Čak sam i ja bio koji put u krivu.... :lol:Droljo

Cekam jos koji tjedan da izvucem ono tvoje o Godi :lol: :lol:
  • Mali Zeus
    19.7k
    Ok je da se tako neke greške događaju kada pobjeđujemo, tada se zažmiri na jedno oko, ali se bojim da će nas kad-tad koštati bitnih bodova u prvenstvu i Europi. Nadam se da griješim.Blueshadow86

Gle. I meni on ne ulijeva sigurnost i kao da je preplašen i upitno mu je bacanje. Samo sam spomenuo dobru obranu na 3:1, nisam glorificirao, nisam od tog napravio naj top obranu otkad je mjerenja i vremena.
  • Droljo
    21.5k
    Cekam jos koji tjedan da izvucem ono tvoje o GodiPaggini

Prva tekma nakon tog upisa je krenulo. Pogledaj temu tekme. Bar 5-6 upisa pljuvačine do prvog gola, onda je stalo. Nisam htio to potezati zbog mira u kući :lol:
  • Crni86
    15.7k
    dodao sam sliku samo kako bi se vidla udaljenost i gdje udarac ide kad smo vec pricali o tome da svi skupa imamo opet neku vizualizaciju ponovnu te situacije. Vidim da si danas ustao na lijevu nogu pa si malo razdrazljiv i nis ti se nesmije rec tak da ja tu stajem.

A kaj se tice editiranja komentara, najbolje da se vracam zadnji par stranica pa da pratim jel netko editirao komentar.

Sta se tice fan cluba nije uopce islo tebe, vec opcenito navijace koji su zaludeni bilo kojim igracem (da li se on zvao petkovic, nevistic ili pjaca) pa bi tog ugraca vurali naustrb kluba za kojeg navijaju. Ako netko nije za dinamo - nije, nema tu joj on je dobar, on je pristojan, on je dinamovac. Ista stvar je sa bilo kojim igracem, isto sam piso i za petkovica i pjacu.

i ta rijetkost se nekada dogodi

se bojim da će nas kad-tad koštati bitnih bodovaBlueshadow86
    Kostalo nas je u varazdinu dva boda. Da smo na +5, mi smo na +3 jer nam je golman primio centarsut u gol.
  • Paggini
    71.6k
    Pogledaj temu tekmeDroljo

Radije bih si oči iskopao nego opet čitao teme utakmica prije nego sto zabijemo gol :broken:
  • Ludovic IX
    9.9k
    ja sam pogledo u 30-i nekoj i vidio da neki usporedjuju jučer tekmu sa tekmom protiv gorice.. digo mi se tlak na 140 (19/20 mjerenja mi je 120/80).. kad vidiš kakvi neznalci na forumu postoje
  • Mali Zeus
    19.7k
    ↪Mali Zeus dodao sam sliku samo kako bi se vidla udaljenost i gdje udarac ide kad smo vec pricali o tome da svi skupa imamo opet neku vizualizaciju ponovnu te situacije. Vidim da si danas ustao na lijevu nogu pa si malo razdrazljiv i nis ti se nesmije rec tak da ja tu stajem.

A kaj se tice editiranja komentara, najbolje da se vracam zadnji par stranica pa da pratim jel netko editirao komentar.
    Crni86

Nisam nimalo razdražljiv, ne brini, ali me čudi da moram 3, 4 puta istu stvar ponoviti.
    Ok, dodao si sliku, ja sam editirao, ok kužim da nećeš ići provjeravati, ali sam ti rekao da sam editirao i još napisao da sam pogledao i snimku i da si u pravu oko udaljenosti. Netko drugi bi već u tom trenutku stao.
    O fan clubu nije išlo mene al eto nisam shvatio da nije išlo mene jer si sve to napisao u jednom postu.
  • Paggini
    71.6k
    @Mali Zeus i @Crni86 ajmo stat sa offtopicom, jučer je nastradao naš brat @NORTE, ne treba nam još žrtava ovaj tjedan
  • Agramer86
    704
    Znamo da volite Dinamo, ali nema potrebe prespavati na tribini!

Intervencija br. 2449 – Otvaranje vrata
    Maksimirska cesta 128 | 29.09.2025. u 02:29 U sitne noćne sate naši dečki pozvani su na nesvakidašnju tehničku asistenciju – spašavanje jednog odanog navijača koji je, izgleda, odlučio ostati „do zadnje minute” na stadionu GNK Dinamo. Prema dojavi policije, gospodin je ostao ispod zapadne tribine. Nakon male akcije – jedna karika manje na lancu i malo rezačkog šarma – vrata su otvorena, a navijač pušten na slobodu.

A našem navijaču poručujemo: Dinamo se voli svim srcem… ali nakon tekme se ide doma!

Neko se dobro našajbal :)
    Kopirano sa Vatrogasci Zagreb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal