• Crni86
    15.7k
    svaku tekmu pretpostavka odmahMali Zeus

Nije pretpostavka nego je bilo tako u drugom poluvremenu. Isla je duga lopta na lijevu stranu slavenovog napada pod jugom, on je opet krenuo istrcavat, pa se zaustavio pa krenuo vracat na crtu pa opet da bi krenuo.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Nije pretpostavka nego je bilo tako u drugom poluvremenu. Isla je duga lopta na lijevu stranu slavenovog napada pod jugom, on je opet krenuo istrcavat, pa se zaustavio pa krenuo vracat na crtu pa opet da bi krenuo.Crni86

Ok.
  • Crni86
    15.7k
    Nije baš 10 metara, ne pretjeruj.Mali Zeus

Pogledaj sazetak. Igrac koji upucuje udarac je u ravnini ili iza tocke za penal. Znaci minimalno 11 metara, jos je lopta putovala po dijagonali sto produzuje put. Tak da ti ne umanjuj.

Sve ja kuzim, da netko nes pretpostavi, ali bas ne treba druge radit ludim da nesto nije bilo tako kad postoji snimka.

I boli mene briga jel bu golman neva, pero, cavlina ili slovenac. Ja zelim golmana koji ce bit za dinamo. A kome se navija za igrace osnujte mu fan club pa tam iskrivljujte cinjenice i uljepsavajte stvari. Ja zelim najbolje dinamu sa nekim igracima ili bez njih ako je to potrebno.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Pogledaj sazetak. Igrac koji upucuje udarac je u ravnini ili iza tocke za penal. Znaci minimalno 11 metara, jos je lopta putovala po dijagonali sto produzuje put. Tak da ti ne umanjuj.Crni86

Pogledao sam snimku, ja neću umanjivati, a ti nemoj pretjerivati. Ispada da je išla lagano njemu u naručje, kao da je u parku.

Ne radim ja tebe niti ikoga ludim, ti imaš svoje mišljenje, ja svoje, sve pet. Ne bi vjerovao i šokirat će te, ja isto želim najbolje dinamu. I ne kenjaj mi tu o fan clubovima i iskrivljavanju činjenica i sličnim glupostima, jer sam ga kritizirao svaki put. Moš slobodno provjeriti.
  • Zagi
    11.9k
    Ocemo takvu granicu postavit i igracima? Onda bi i dalje gledali petka, ademija i rileta i ostali prosjek od igraca.Crni86

Bojli primjer po meni je Špika.
    Zašto smo se onda Špike rješavali , pa imao je i on briljantne momente...
    Jer su bili rijetki.
    Trpili smo stvarno dugo ali jednom kada ti postane jasno da je to to, neki njegov maksimum ili blizu toga,a svi vidimo da to nije dovoljno... Gotovo je . Ajde van.
  • Crni86
    15.7k
    Pogledaj sam,Mali Zeus

Pogledao sam jer si bio jako uvjerljiv u nastupu da je udarac doso sa luno manje udaljenosti.

ti imaš svoje mišljenje, ja svojeMali Zeus
    Misljenje o kvaliteti i jacini udarca moze postojat. Ali sa koje je udaljenosti malo teze, a na sto si se ti i referirao. Sad pak mjenjas pricu da je udarac bio dobar….
  • Mali Zeus
    19.7k
    Pogledao sam jer si bio jako uvjerljiv u nastupu da je udarac doso sa luno manje udaljenosti.Crni86

Ok. Bio sam uvjerljiv, ako ti tako kažeš. :lol:

Editirao sam post, možeš si pogledati. Napisao sam i da je udarac bio nezgodan, daj malo prati.
  • Crni86
    15.7k
    [img]IMG-9756.png

Udarac iz “blizine”. Najbolje da ga je ovo lobalo dok je na crti i lopta ide direkt u njega.
  • Droljo
    21.5k
    Kod gola iz slobodnjaka zid je skočio prema naprijed i nije dostigao full visinu. Da su ostali na mjestu i samo skočili u visinu netko bi odnesao glavom tu loptu. Pogledajte ponovno.
  • Blueshadow86
    4.2k
    a nitko ne spominje onu obranu na 3:1.Mali Zeus

Općenito se slažem s tvojim upisima, razmišljanjima itd., ali ako ćemo ovo spominjati pod obrane, glorificirati, onda smo u banani s golmanima više nego što mislimo.
    Većina ljudi ga ne krivi za gol iz slobodnjaka, ali brine reakcija koja je, ustvari, tragikomična.
    Spominjati kako je obranio onu loptu kod 3:1 je smiješno. Lopta je išla po sred gola gdje se i sam Neva nalazio, njegovo je bilo samo da malo skoči i to je to. Valjda golmana od skoro 2 metra treba pohvaliti za to. Nemojmo to raditi.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Mili Bože, pa tko glorificira? Samo sam rekao da to nitko ne spominje, nije neka spektakularna obrana niti sam to mislio, ali nije ni lagana. Ja se ispričavam, neću više spominjati to i povlačim se.

Btw na koju reakciju misliš da je tragikomična, kod gola ili nakon?
  • Mali Zeus
    19.7k
    Udarac iz “blizine”. Najbolje da ga je ovo lobalo dok je na crti i lopta ide direkt u njega.Crni86

Sve si dobro rekao, svaka čast, sve si u pravu i tvoj dojam o nogometu je točan i pravi. :cheer: :up: :ok: :cheer:
    Daj si pet.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Pa čemu uopće i spominjati tu obranu? Najbolje da je i to primio. Onda komotno možemo igrati i bez golmana.

Za primljeni gol iz tog slobodnjaka mu je reakcija tragikomična.
  • FazeN
    2.4k
    Tako je, mene ne brine gol iz slobodnjaka toliko ajde griješe svi jebem ga to je normalno.
    Ali kako on izgleda na golu, on meni unosi nervozu i nesigurnost preko ekrana a zamislite kako tek našim igračima..
  • Mali Zeus
    19.7k
    ↪Mali Zeus Pa čemu uopće i spominjati tu obranu? Najbolje da je i to primio. Onda komotno možemo igrati i bez golmana.Blueshadow86

Isprike, neću više, moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet