• Zagi
    11.9k
    Prije će biti to kaj imaju 2 domaća igrača u prvoj , momčad iznova mijenjaju svaku polusezonu i momčadska kohezija im je vjerojatno negativnih šest.
  • Crni86
    15.7k
    Ima u sazetku jako lijepi kut kamere jagusicevog gola gdje se vidi da lopta ne ide nikako u sami kut i da je obranjiva kao sto je vec netko napiso. Jucer opet par krivih procijena izlazaka - epizode ko iz crtica krene, zastane, vrati se, pa opet krene pa se ipak vrati. Sam sa sobom ne zna kaj treba i splašen je. Dinamo nema vremena svake sezone cekat golmana po par mjeseci da skupi muda i odluci se branit 2,3 mjeseca pa opet ispocetka. Nevi svaka cast, ali nitko nije i nitko nece bit veci od kluba pa da ga se nesmije konstruktivno iskritizirat. Nema vrijedanja, nema omalozavanja vec vide ljudi ocigledne cinjenice sa tribina i tv-a. Gdje to nece vidjet suparnicki igraci i treneri.

Protiv fenera mu nema ko sta rec za gol, ali da je davao sigurnost ekipi - nije. I nije to napadanje vec decko jednostavno ne prikazuje karakter za golmana dinama. I sam josko je to jucer prokomentirao.
  • rokikaciga
    6k
    Neva cesto ima jako dobro postavljanje, 1 na 1 je dobar...njegov minus je los rad nogu, pogotovo na dalekometne udarce. On u sustini nije los golman, stavlja mu se u minus neke stvari koje realno nisu minus, potencira se stalno njegova krivica kada stvarno i nije kriv kao gol Fenera npr. Mislim da bi se tokom zimske pauze mogao rijesiti barem taj problem odraza i onda bi to vec bila druga dimenzija.

Jebiga nije ni Livi bio Neuer igrom nogom kad je branio za nas a sada prodaje laznjake u svom sesnaestercu.

Sve se to moze utrenirati, ali to je na Mrceli a ne na nama.

I mozda ono najbitnije. Nije ludak. Meni je Oliver Kahn pojam golmana jos otkad sam prvi puta poceo gledati nogomet. Zbog njega i Buffona sam i starce zicao rukavice i dres golmanski za Bozic. I on kad obrani, pa se zadere, unese taj neki elan i nabije atmosferu na terenu. Ponese cijelu ekipu. Mi to nemamo.

Trenutno nemamo nekakvu alternativu osim da gurnemo u vatru malog Slovenca, a to moze biti ubojstvo za golmana.
  • Zagi
    11.9k
    Trenutno nemamo nekakvu alternativurokikaciga

Nemre Filipović biti lošiji. Nema šanse.
  • rokikaciga
    6k
    Po meni je to sve u pet deka, kak bi se reklo.
  • Zagi
    11.9k
    Ma nešto bi skinuo . Ovaj ima tri i pol obrane u 8 tekmi.
    Daj je prošlogodišnja momčad ostala na okupu, već bi inkasirali prek 10 golova i bio bi ovdje rat.
  • Marley
    5k
    Naravno da nitko nece na javnom forumu biti zasticen od kritike.
    Ali izuzev nekoliko konstruktivnih kriticara, koje mogu na prste jedne ruke nabrojati, sve ostalo je upravo vrijedjanje i omalovazavanje. Pljuje ga se i razvlaci nenormalno, non stop. Pa ne moram valjda izvlaciti kojim sve opisima ga se casti? Ako vama to nisu uvrede, onda stvarno... valjda bi i autori takvih umotvorina voljeli da se i njih tako naziva, ne znam? Ili se samo lako izivljavati anonimno iza tipkovnice?

Igraci vjerojatno ne citaju forume. Ali ajmo zamisliti da citaju. Tko bi ovdje volio biti u kozi Ivana Nevistica kad procita barem 60/80 stranica ciste negative, sumnjicavosti, propitkivanja svakog pokreta, uz uvrede naravno? I sto mislite kakav efekt na covjeka bi to imalo, i na njegove izvedbe na terenu? Retoricka pitanja naravno, ali barem se zapitajte.

Facke je sve rekao, i izuzetno mi je drago da je. Prelako se normaliziraju neke lose stvari. Sad je eto trend secirati decka i kad se nista lose ne dogodi. Pobjedili, izgubili, primili gol, ne primili, svejedno, njemu ce se vec naci nesto sto nije valjalo.
  • Crni86
    15.7k
    Zato Ivan Nevistic u godinu dana zaradi koliko velika vecina zaradi u 10-15 godina, a mozda i vise.

To je pritisak posla radi kojeg su i placeni toliko koliko su placeni (sto je pozornica veca to su njihove place vece). Ako mu to toliko smeta, trebao je izabrat drugaciju profesiju. Na zoni su bili mnogo gori upisi za neke igrace nego sta se trenutacno vrti za nevistica. Na kraju to je opet sve subjektivan dojam, kao i za hoxhu. Kad vec nekog imas na piku kaj god napravio bit ce ti lose, potrebno je stvarno nesto jako ekstremno (kao hoxha zadnjih tjedan dana) da se slomi ta premisa.

Meni je Oliver Kahn pojam golmana jos otkad sam prvi puta poceo gledati nogomet.rokikaciga
    Neva ti to ne bi znao jer ne prati nogomet…. Meni je samo upitno zasto se bavi onda njim, jel zbog love ili? Jednostavno nisam upoznao niti cuo jos za covjeka koji igra nogomet pa makar rekreativno a da ga ne prati.

kad se nista lose ne dogodiMarley
    Mora past gol da on nesto lose napravi? Dogada se lose konstantno jer unosi nesigurnost u ekipu svojim ponasanjem i svojom igrom.

Kad krivo ispuca loptu pa padne gol tek onda cemo rec da neva lose ispucava? Ili tek kad padne gol cemo komentirat da lose izlazi? Jedina razlika je sta protivnik to nije kaznio, a to ne znaci da neki buduci kvalitetniji nece te isto to onda ne znaci da je neva kvalitetan i golman za dinamo.
  • rokikaciga
    6k
    Neva ti to ne bi znao jer ne prati nogomet…. Meni je samo upitno zasto se bavi onda njim, jel zbog love ili? Jednostavno nisam upoznao niti cuo jod za covjeka koji igra nogomet pa makar rekreativno a da ga ne prati.Crni86

Gle, mogu shvatiti da neki profesionalni nogometas ne prati nogomet. Profesionalni nogomet je pun mafije, spletkarenja, zakulisnih igara nekih "puppet mastera". Pogledajte si srpsku seriju Zlatni dečko koja je radena po stvarnom igracu, 99% da je rijec o Radonjicu. Odvratno sto se radi tim mladim deckima. Jednostavno ti se zgadi. Ja poznajem decke iz vise generacija koji su prestali pratiti nogomet jer im je netko zgadio ovaj sport, i to jos za vrijeme dok su igrali nogomet. Jedan od najcescih razloga je ona spodoba Medic.
  • Crni86
    15.7k
    sve jasno. Ali da li ti se neva cini kao takav lik? Da mu se zgadio toliko sport i sam bi otiso iz njega.

Gledo sam seriju i eto isti taj radonjic dan danas bude na tribinama s navijacima.

Ovo sto si ti naveo je neki ekstrem. Ali da ne pogledas ligu prvaka, svjetsko, europkso, real, barcu.. jako jako cudno i samo se pitam da li mu je motiv igre jedino i iskljucivo novac. Ako ti nemas neku zudnju i passion prema igri onda me ni ne cudi kaj zgleda tak kak zgleda na terenu. Nisi i neces nikad bit gladan uspjeha u nogometu ako ti je jedini motiv novac.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    niti cuo jos za covjeka koji igra nogomet pa makar rekreativno a da ga ne prati.Crni86

Neymar je jedini primjer da znam, on se hvalio da nije nogometnu utakmicu van ovih u kojima sudjeluje pogledao 10 godina. Vidimo sad kako je završio takav pristup sportu
  • Mali Zeus
    19.7k
    Ovo s Nevistićem je smiješno. Ok bio je slab do sada, al jučer ga se nemre kriviti za gol, a nitko ne spominje onu obranu na 3:1. Isto tak, ne sjećam se nekih nesigurnih izlazaka, nečega, neka me netko slobodno ispravi.
  • Crni86
    15.7k
    ga se nemre kriviti za golMali Zeus

Pogledaj jagusivec gol na sazetku. Ima jedan kut sa skoro centra iz kojeg se vidi da ta lopta nije bila ni malo strasna. Kolege du jako lijepo primjetili i da se zalijepio za svoju stativu.

ne spominje onu obranu na 3:1Mali Zeus
    Lopta u paraboli putovala skoro 10 metara. Najbolje da je ono primio… mislim sori, ali koja je neka granica za dinamovog golmana. Dojma sam da je tvoja jako niska. Ocemo takvu granicu postavit i igracima? Onda bi i dalje gledali petka, ademija i rileta i ostali prosjek od igraca.

Istrcavanja isto nista? Bio ful siguran? Nije trco gore dole kao da je neki glitch iz igrice?
  • rokikaciga
    6k
    ma znam da je ekstrem jer je to zbir vise prica, to je i scenarist potvrdio.

A za Nevu...ne znam, ne zelim nagadati. Samo osobno smatram da to nije nekakav problem. Ako mu treneri, analiticari pokazu protivnika nije problem.

Meni je osobno puno veci problem Mrcela koji ne vidi ili ne zna reagirati na los rad nogu koji se cini mi se pogorsao u zadnje vrijeme.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Lopta u paraboli putovala skoro 10 metara. Najbolje da je ono primio… mislim sori, ali koja je neka granica za dinamovog golmana. Dojma sam da je tvoja jako niska.Crni86

Krivog si dojma. Nije baš 10 metara, ne pretjeruj. Čak i da je 10, pa i 15, dosta nezgodno leti.

Nemrem se sjetiti da je trčao gore dole kao glitch na igrici, ne. Al dobro, sad je to valjda svaku tekmu pretpostavka odmah.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet