• Ludovic IX
    9.9k
    1. Molim usporedbu budžeta dinama i ostatka lige. Kolika su ulaganja drugih u odnosu na dinamo. Prava, ne samo ona sluzbena

2. Prije prijedlog nego pitanje Tihi - zanemarimo utakmicu velikog nogometa protiv Moslavine ali prije nego prestanes sa aktivnim igranjem , da organizira u Kutini revijalnu utakmicu dinama protiv reprezentacije hrvatske ( ili svijeta jos bolje ako je moguce) da Kutinu stavi na kartu futsal svijeta
  • BBBaranja
    4k
    Pozdrav ekipa,

Pitanje za Matiju glasi :

Pročitao sam prošle sezone da Vi slažete roster,jeste kontaktirali u prijelaznom roku Sekulića koji je imao veliku želju za povratkom u domovinu?
    Ako niste zašto ne?
    Dečko je veliki ljubitelj plave boje i rekao bi najbolji hrvatski pivot trenutno,velika šteta što nije završio kod nas..
  • plavi72
    1.7k
    Pitanje za trenera je li prva titula i zadnja minuta(cijela utakmica) tog 4.finala nešto što se nikada ne može zaboraviti ,dva barjaka Oscara i Capija na tribinama,skandiranje Mate Čuljak,meni kao običnom navijaču,jeza,suza u oku,a tek Vama koji ste ih poznavali i s njima stvorili prvake ?
  • gaTeDZG
    2.2k
    Pozdrav svima u studiju i režiji, kad ćete opet doći u Hercegovinu "u goste" i zašto tek u idućoj godini? :blush:
  • Šteco
    1.2k
    Lijep pozdrav svima u studiju, treneru Dinama Matiji Đulvatu i legendi hrvatskog futsala Tihomiru Novaku. Imam par pitanja, ponajviše za Matiju, iako i Tiho slobodno može dati svoje mišljenje.

Matija, možete li nam pojasniti što se zapravo događalo na onoj skupštini 2022., kada su Kristijan Grbeša, Davor Kanjuh i Mihovil Prgomet saznali da više neće biti dio Dinama, i što je tada kapetan Kanjuh rekao u ime igrača?

Grbeša je kasnije javno rekao da ga je osobno razočaralo što je odluka o njihovom odlasku došla baš od Vas. Kako ste to doživjeli i jeste li naknadno razgovarali s njim, Kanjuhom i Prgometom o toj situaciji?

Kada se danas osvrnete, mislite li da se rastanak s Grbešom, Kanjuhom i Prgometom mogao odraditi na ljepši način i je li Dinamo tada izgubio previše iskustva ili je taj rez bio nužan za daljnji rast kluba?
  • Crni86
    15.7k
    samo da se nadovezem, mislis vjerojatno na Hrvoja Penavu, a ne Prgija.
  • Šteco
    1.2k
    samo da se nadovezem, mislis vjerojatno na Hrvoja Penavu, a ne PrgijaCrni86

Možda sam nešto krivo povezao, guglao sam i mislim da je Prgomet u pitanju, da su njih 3 izbačeni iz ekipe.

https://www.crofutsal.com/1hmnl/kristijan-grbesa-matija-dulvat-me-jako-razocarao/
  • rioda
    10.6k

Bio je Prgomet u pitanju, ali se vratio nakon godinu dana u klub
  • kristijank
    340
    Budući da Niko vodi Futsal emisiju, moje pitanje za goste:
    Kojeg igrača iz GNK Dinama bi voljeli vidjeti u svojoj ekipi i zašto?
  • Mr Blue
    4.2k
    Molim usporedbu budžeta dinama i ostatka lige. Kolika su ulaganja drugih u odnosu na dinamo. Prava, ne samo ona sluzbenaLudovic IX

Nastavno na ovo molim, koji postotak svog budžeta Futsal Dinamo ulaže u Školu futsala te usporedba tog postotka s drugim klubovima u Hrvatskoj?
  • Thor
    960
    Pitanje,zakaj nisam primio vec dvije sezone plavi prijatelj zahvalu/poklon? A dva puta mi se prethodno ispricalo i opet nisam :chin: :rofl:
  • flexXy
    3k
    Pitanje za oba gosta:
    Sto mislite koji je glavni razlog dugog procesa prilagodbe hrvatskih igraca na europski tempo igre? I u futsalu i u nogometu imamo jako puno primjera di se pogotovo mladi igraci fizicki tesko prilagode za utakmice na vecem levelu, dok kod stranaca se to ne cini toliki problem. Mislite li da je to do kvalitete konkurenciji u domacoj ligi, drugacijeg nacina rada u akademijama ili jednostavno genetski problem koji nas koci da ranije dodemo do te razine?
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube