• Ludovic IX
    9.9k
    1. Molim usporedbu budžeta dinama i ostatka lige. Kolika su ulaganja drugih u odnosu na dinamo. Prava, ne samo ona sluzbena

2. Prije prijedlog nego pitanje Tihi - zanemarimo utakmicu velikog nogometa protiv Moslavine ali prije nego prestanes sa aktivnim igranjem , da organizira u Kutini revijalnu utakmicu dinama protiv reprezentacije hrvatske ( ili svijeta jos bolje ako je moguce) da Kutinu stavi na kartu futsal svijeta
  • BBBaranja
    4k
    Pozdrav ekipa,

Pitanje za Matiju glasi :

Pročitao sam prošle sezone da Vi slažete roster,jeste kontaktirali u prijelaznom roku Sekulića koji je imao veliku želju za povratkom u domovinu?
    Ako niste zašto ne?
    Dečko je veliki ljubitelj plave boje i rekao bi najbolji hrvatski pivot trenutno,velika šteta što nije završio kod nas..
  • plavi72
    1.7k
    Pitanje za trenera je li prva titula i zadnja minuta(cijela utakmica) tog 4.finala nešto što se nikada ne može zaboraviti ,dva barjaka Oscara i Capija na tribinama,skandiranje Mate Čuljak,meni kao običnom navijaču,jeza,suza u oku,a tek Vama koji ste ih poznavali i s njima stvorili prvake ?
  • gaTeDZG
    2.2k
    Pozdrav svima u studiju i režiji, kad ćete opet doći u Hercegovinu "u goste" i zašto tek u idućoj godini? :blush:
  • Šteco
    1.2k
    Lijep pozdrav svima u studiju, treneru Dinama Matiji Đulvatu i legendi hrvatskog futsala Tihomiru Novaku. Imam par pitanja, ponajviše za Matiju, iako i Tiho slobodno može dati svoje mišljenje.

Matija, možete li nam pojasniti što se zapravo događalo na onoj skupštini 2022., kada su Kristijan Grbeša, Davor Kanjuh i Mihovil Prgomet saznali da više neće biti dio Dinama, i što je tada kapetan Kanjuh rekao u ime igrača?

Grbeša je kasnije javno rekao da ga je osobno razočaralo što je odluka o njihovom odlasku došla baš od Vas. Kako ste to doživjeli i jeste li naknadno razgovarali s njim, Kanjuhom i Prgometom o toj situaciji?

Kada se danas osvrnete, mislite li da se rastanak s Grbešom, Kanjuhom i Prgometom mogao odraditi na ljepši način i je li Dinamo tada izgubio previše iskustva ili je taj rez bio nužan za daljnji rast kluba?
  • Crni86
    15.6k
    samo da se nadovezem, mislis vjerojatno na Hrvoja Penavu, a ne Prgija.
  • Šteco
    1.2k
    samo da se nadovezem, mislis vjerojatno na Hrvoja Penavu, a ne PrgijaCrni86

Možda sam nešto krivo povezao, guglao sam i mislim da je Prgomet u pitanju, da su njih 3 izbačeni iz ekipe.

https://www.crofutsal.com/1hmnl/kristijan-grbesa-matija-dulvat-me-jako-razocarao/
  • rioda
    10.6k

Bio je Prgomet u pitanju, ali se vratio nakon godinu dana u klub
  • kristijank
    340
    Budući da Niko vodi Futsal emisiju, moje pitanje za goste:
    Kojeg igrača iz GNK Dinama bi voljeli vidjeti u svojoj ekipi i zašto?
  • Mr Blue
    4.2k
    Molim usporedbu budžeta dinama i ostatka lige. Kolika su ulaganja drugih u odnosu na dinamo. Prava, ne samo ona sluzbenaLudovic IX

Nastavno na ovo molim, koji postotak svog budžeta Futsal Dinamo ulaže u Školu futsala te usporedba tog postotka s drugim klubovima u Hrvatskoj?
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube