• vjeko1701
    19.2k
    znan kao LosC@ptain Koons

Otprilike se kao prosječan los i razumije u nogomet.
  • eol12
    796
    Šapit samo da ne kaže da nije zalede, ima dojam da je igrač lokomotive ipak ispred
  • Zvonkec
    370
    Na hrt-u ni riječi o zaleđu livaje
    Evo sad kao nemaju 100% dokaz pa neće komentirati
  • Pacho
    6.3k

Izgleda kao da masturbira u tramvajima
  • scarface
    381
    Nevjerojatna je ta medijska mašinerija koja štiti jogurtaše...
  • KtcGoat
    1.4k
    Izgleda kao da masturbira u tramvajimaPacho

To je istina, vidio sam video neke zenske kaj je masturbirala u zetovom tramvaju prije par godina, imala je slicnu kosu
  • Kermit
    737
    Šapit samo da ne kaže da nije zalede, ima dojam da je igrač lokomotive ipak ispredeol12

Sramota za našu javnu tv kuću I samog Šapita izjavit da nemaju resursa za točno povući linije. Kako su ovi na maxu povukli linije?

Jela svaka čast što je rekao i za suce I za Livaju(da ga se suci na terenu boje) I za zaleđe.
  • veselko tenžera
    6k
    Joj Šapita, dobio sam proljev od ovih fraza.
    HRT nikako nije odgovoran za produkciju utakmice, nemaju 100% dokaz, a nisu brzi kao neki na donošenju odluka pa će sačekati da dobiju kut iz kojeg mogu iskalibrirati zadnjeg igrača Lokomotive i eto, onaj Francuz će dati sud :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
  • FelceAzzurro
    770

Ima li netko njegov komentar kad je govorio za utakmicu Istra-Dinamo, 2-2 kad je završilo kako je bilo tendeciozno suđenje u korist dinama?
  • DerHerrKool
    52
    tu ti samo fali onaj "udarac" sa poljuda da se vidi kvaliteta tog najboljeg krila
  • vjeko1701
    19.2k
    Ma, da nisam na putu bi napravio i cijeli video sprdnje skupa sa "najboljim" Bambinim potezima...al sam limitiran resursima.
  • DerHerrKool
    52
    Nije da mi fale njegove majstorije :rofl: al bi bilo super vidjet taj potez zbog kojeg gledatelji kupuju kartu
  • veselko tenžera
    6k
    Valentina kaže da su tražili službenu snimku Livajinog zaleđa iz VAR sobe i nisu je dobili. To me ni ne čudi, budući da ju nisu pokazali u prijenosu sigurno ju nisu ni napravili.
    Mislim da bi krajnje vrijeme bilo da se ta komunikacija objavi javno plus da se preispita tko su ti suci, tehničari i ostali likovi koji su s imali veze s ovom lakrdijom.
  • Jurki
    19.7k
    Ako je Jelu sram.. onda su stvarno zajebali.

I pape i dida su umrli od stida. Jebite se svi. Bit cete KURAC šampion.
  • Crni86
    15.7k
    Jeli respekt, ponekad mi ide na zivac, ali makar je hajdukovac trudi se radi svog posla stvari sagledat objektivno (koliko to moze, jbga svi smo ljudi i jasno mi je da nitko od nas ne moze biti 100% objektivan) i ne boji se covjek rec stvari kakve jesu.

Dok je onaj Vejic tipicno tovarskmo smece koje maze oci i prica bajke i basne. Lik hvali dinamo i cujes mu u glasu da on to ne misli da se covjek doslovce sili na to izgovori. U svakom slogu koji izgovori osjecas tu tipicnu tovarsku mrznju prema nama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet