• Crni86
    15.8k
    Oprosti mi albanski cr7. Bio sam u krivu.

Ljudi moji sta je ovo? Arbi kapa i naklon do poda. Brutalna dva i pol zadnja nastupa. B r u t a l n a
  • hardek
    6.5k
    Ja i dalje ne kužim ovog momka. Vidi se da puca od samopouzdanja i prolazi mu ono što logično nebi ni trebalo. Arbere trpaj i ne vadi
  • MarK
    1.1k
    Netko ga je na nekom forumu usporedio s Riberyem. Tako je, ima iste finte, ponekad se malo spetlja ali nekako prođe. Samo da potraje
  • Keyser Soze
    16.3k
    Zna li se što je s aduktorom?
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Mislio sam da nema smisla da starta danas na postavljenu obranu i čovjek uništi Slaven s golom i asistencijom. Koliko god nam je živaca dosad iščupao, ovo šta igra u zadnje 3 utakmice je nenormalno. Realno najbolji igrač rujna u klubu. Nadam se da će zadržati ovu formu jer ispada da je pravo osvježenje na lijevom krilu.
  • DerHerrKool
    62
    Izgleda da mu je samo trebalo dat malo povjerenja i istrpit ga dok ga ne krene. Neka, samo nek igra ovako što duže.
  • Sajla
    13.8k
    a nitko ne spominje predasistenciju dugom loptom KTCa na Hoxhu prije prvog gola ;) pet puta u toj akciji sam pomislio - spetljat će se, ali nije. bravo, Arbere, imaš moj glas za igrača mjeseca.
  • Goncalo Santos
    1.3k
    Primijetio sam da se svi strani igraci nasi slikaju s njim i komentiraju medusobno, a i redovito je na slikama pobjednickih ekipa s treninga. Stvarno se cini ko skroman i normalan momak, a i ako se ne varam bio je reko da je u Hrvatsku dosao kako bi se probio do Dinama i da mu je to jedina zelja bila, zato je izabrao Dinamo prije Ferencvarosa iako su bolje uvjete nudili. S te strane sve mu najbolje zelim, svasta sam mu govorio puno puta me nervirao, ali od srca mu zelim da nastavi dobru formu. Takoder nikad ne radi probleme kad ne igra, stvarno kvalitetan karakter.
  • NitkoBitan
    32k
    Aduktor, oporavak od 2 tjedna do 6 mjeseci ovisno o tezini ozljede, a s obzirom da je izdrzao do poluvremena procjena je da ce krace izbivat. Steta s obzirom da je usao u formu.
  • Dr Hofmann
    4.1k
    Pa di od 2 tjedna do 6 mjeseci.... Fakat raspon za ubit se

Arber Hoxha naš voxha

@NitkoBitan Jeben raspon, nadam se da je bliže tjednima
  • NitkoBitan
    32k
    Pa di od 2 tjedna do 6 mjeseciDr Hofmann

Ovisno jel istegnuce ili ruptura. Znat ce se sutra/preksutra.
  • rokikaciga
    6k
    Sreca u nesreci je da cemo onda mozda moc registrirat Bennacera za Europu vec sad
  • don
    16.2k
    ma bit će on spreman već za četvrtak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention