• Mr Anderson
    14.1k
    Joj to je ono vrijeme besparice i postcanjugino doba. Bio sam na toj tekmi u Maksimiru, lošu ekipu smo imali te sezone, ali se svejedno to doživljavalo ko neki debakl.
  • Bosskovitz
    19.2k

Laganih 3:0 za zelenim stolom zbog incidenata domaćih navijača.

Budimo realni, taj stadion tog dana bit će jedan od najčuvanijih objekata u Europi. Od srpske verzije SOA-e, preko specijalne policije i žandarmerije do Mossada. Sve osim 90 minuta na terenu bit će u potpunosti iskontrolirano i isplanirano do najsitnijih detalja.
  • Mr Blue
    4.2k

Evo sastava. Landeke se nikad ne bi sjetio :grin:

Screenshot-2025-09-28-22-52-25-868-com-android-chrome-edit.jpg
    Screenshot-2025-09-28-22-52-44-284-com-android-chrome-edit.jpg

U glavi mi je da je dolje bila dosta naelektrizirana atmosfera, da su imali i neki transparent protiv nas. No tko zna kako je to mozak upamtio s odmakom od skoro 25 godina...
  • Plavi Zapad
    6
    Bio sam na toj prvoj tekmi. Jako dobro pamtim osjecaj s poluvremena gdje smo primili 2 gola nakon sto su zidovi dvaput presli centar.
    Koliko se sjecam o tome se i pisalo da je nekakav rekord da ekipa zabije 2 gola a dvaput doslovno presli centar.
  • Filip85
    962
    Bio na toj 2:2 tekmi...bila je minuta šutnje zbog 11.rujna i napada na blizance... a cijeli sjever "Vukovar, Vukovar"...
  • Crni86
    15.8k
    Bit ce ovo tvrda tekma, ali opet bas smo u nekom naletu. Ovih tjedan dana je bila bas nekakav eksplozija i vjerujem da cemo na tom valu nastaviti i protiv macabija.
  • cibona
    6.4k
    Igramo na neprijateljskom terenu protiv neprijateljskog naroda. Po meni je to dvostruki razlog za motivaciju da ih uništimo i deportiramo nazad na njihovo ilegalno okupirano stanište.
  • Thor
    962
    Samo na neprijateljskom terenu to da. Medjutim taj nam narod protiv kojeg igramo nije neprijateljski. Nemojmo koristiti takve izraze. Oni imaju svoje demone to je istina tam di zive i to kaj rade je za osudu ali ne bih da se tako karakteriziraju u svezi nase tekme. Nista nama nisu oni krivi. Mozemo imati svoje misljenje o tome kaj rade i da li je to lose ili kaj vec ali oni nama nisu neprijatelji. Dapace, vrlo dobro suradjujemo s njima u svim gospodarskim stvarima.
    Malo spustimo tenzije. Ovo je samo nogometna utqkmica sa suparnikom.
  • Dr Hofmann
    4.1k
    Offtopic: Jesam ja mrtvo zabrijao ili je bila pjesma: Jasmin Agić nije musliman
  • Tom Hanks
    4.1k
    Ma da čifuti su nam braća, pravi životni frendovi
  • Thor
    962
    da li su nam braca,nisu, ali nisu neprijateljski narod. Da li su nam suparnici na terenu,jesu.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Baš gadno sve skupa, igramo u jebenoj Srbiji, na stadion će ziher doći masu ekipe koja će samo srati protiv nas, nabijem i Uefu koja bi Maccabi malo izbacila, mal ne bi, kao da je ono u Gazi otprije 2 tjedna pa se sad misle. Ne znam zašto ne odsjedamo u Vukovaru umjesto u Beogradu.
  • Tom Hanks
    4.1k
    neprijateljski narodThor

Kako za koga
  • Zagi
    11.9k
    Nikom normalnom židovi nisu nikakav neprijateljski narod.
    Prošlo je to vrijeme, prije nego se itko ovdje rodio.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Možda bi bilo bolje ne otvarat JQ ovdje, ima dovoljno mjesta na Telegramu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.