• Efes Pilsen
    13k
    Kovacevic je objasnio sve - Kule je prvi, ako se dogovore na terenu nesto drugo on se nece mijesat. Nije doslo do dogovora i aj bok.
  • prefontaine
    3.9k
    Ista stvar. Ovdje samo komentiram nešto što sam vidio na televiziji. A na televiziji sam vidio izboreni jedanaestac Kulenovića, iza toga nekakav razgovor/pregovor njega i Bennacera, te promašaj tj neiskorišteni jedanaesterac Sandra. Pa se potegla priča tko šta i kako, gdje sam se nadovezao na tu priču, s jasnom ogradom AKO je sve to, što se piše, istina.

Uglavnom, ako su nam ovo glavne teme za raspravu i najveći problemi u klubu... Mi problema nemamo.
  • rokikaciga
    6k
    Mozda je bilo samo i ohrabrenje Bennacera prema Kuletu? Mozemo tako naklapati do preksutra, ali mene osobno to izmori
  • Paggini
    71.5k

Malo i ti pretjeruješ, ne bih davao Bennaceru da puca samo zato jer je to Bennacer, pa nisu naši igrači kmetovi mali jadni koji se dive tom čudesnom velemajstoru, jel. Ali dao bih mu da puca jer je novi igrač i jer je 3:0 rezultat, kao što bi dao i Soldi ili Mudrom recimo, to mi je neki timski fair play da daš suigraču ako mu znači da zabije prvi gol.

Ali opet kažem, stigla ga je karma i to mu je kazna jbg, nema potrebe sad raspredati o tome
  • K3p
    330

Pa baš zato se pokazao naposljetku ko mali čovjek, ako ga je benacer pitao za izbođenje. Jebiga, karma.
  • rokikaciga
    6k
    Sva sreca da ga nije pitao pa je nebitna i ta famozna karma. Kule ostao veliki covjek
  • K3p
    330
    Neznam, bolji šmek bi mi ostavilo da je dao nekome ko nije zabio. teu, mckenni, mudrom ako je bio u igri. Ali ok, takvi su napadači, željni golova
  • jakov1
    1k
    ako te veličina poput Bennacera pita dali može izvest penalIjayi Atiemwen

Vise bi mu zamjerio da mu je dao, nego sto je promasio. Mozda ce Bennacer postati novi Olmo, ali po svemu sto znamo, on je ovdje na rehabilitaciji za dobru lovu i ide dalje cim dode prilika. Nema se njemu sta poklanjati dok ne zasluzi.
  • Jaro
    10.9k
    OK Kule je iz nekog razloga lik kojeg ekipa voli hejtat. Al ajmo drugacije postavit stvari, maknimo neke osjecaje i ostale nemjerljive pizdarije. Kule je profi nogometas, dakle igra nogomet da zaradi, napadac je, dakle primaran posao mu je zabijanje golova. Uobicajeno je da napadaci dobiju bonus za gol. Nije neuobicajeno ni dobiti bonus za naslov prvog strijelca lige ili klupski na kraju sezone. Po hijerarhiji je takodjer prvi izvodjac. Dakle, po cistoj profi logici - sve ide u korist da on izvede penal. A zazivamo da prije svega imamo profesionalce od igraca i sad kad se netko tako ponasa - tu se ide u kritiku. I to jos sve temeljeno na nekom dojmu sto je bilo prema vidjenom s tribine ili pred tv ekranom...
  • ElDorado
    6.2k
    Jeličić tvrdi da ima dojavu da ga Bennacer nije trazio da izvodi penal
  • Orc123
    13.4k
    a gdje je to on u emisiji izjavio? Na pocetku kad su kometirali nasu tekmu ili kasnije? Ja odgledao sad unatrag i samo sam cuo da je rekao da ukolilo ga je Benaccer trazio da mu je trebao dati penal, to.je potvrdio.i Vejic. Jel kasnije u emisiji izjavio to?
  • ElDorado
    6.2k
    Da malo poslije
  • MarK
    1.1k
    Tko zna što ga je pitao, možda br od voditeljice?
  • Orc123
    13.4k
    onda to nisam cuo....gledao samo kad su kometirali tekmu.....kako god, sad vise nista, idemo dalje....
  • Mr Anderson
    14.1k
    Ne znam koji vrag me tjerao da otvorim ovu temu. Svaki put kad pomislim da neki navijači našeg kluba ne mogu niže pasti oni me razuvjere. Pazi ove izjave, kad te jedan Bennacer traži da pukne penal ima da mu namjestiš sam loptu na točku. I kaj još? Da mu popljuga usput. Who the fuck is Bennacer? Prolaznik u našem klubu koji će otići čom se malo oporavi. Kule je izvođač penala, dokapetan Dinama i on bi se trebao klanjat nekakvom Bennaceru? Nevjerojatni ste. Dobro je Kova rekao, zna se tko puca, ako se dogovore to je njihova stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet