• Sibirski plavac
    6.4k

Reakcija Gode, Caimacova i dečka iza gola sve govore. :fire:
  • Blueshadow86
    4.2k
    Kakav projektil. Kakav prelijep gol. Baš me zanima s koliko km/h ga je zašarafio u te suprotne rašlje.
  • veselko tenžera
    6.1k
    10ak komentara i 1 gif supergola nakon ovakve 2 utakmice. Ne znam zašto je dečko tretiran ovako, ali nije fer. Treba minimalno asistirati da ga se ne pljuje, inače je dežurni krivac.
    Meni je fenomenalan od početka sezone, brz, kombinatoran, nesebičan, obrambeno odgovoran. Da ima 10% hypea kao Mudri već bi u reprezentaciji bio. Šteta što Beljo ne zabi onu danas. Samo nek nastavi s ovim pristupom, a ne sumnjam da hoće, plafon je jako daleko :strong:
  • Keyser Soze
    16.3k
    Lisica je ono što smo svi htjeli da bude Špikić:
  • Crusades
    19k
    Nije mi baš najjasnije, neki dan je napisano da je Špika > Lisica.
  • Orc123
    13.4k
    Cestitke na bombi
  • scooniepenn
    5.7k
    Bravo za golcinu Fox Terriera, spektakularan gol i uz Bakrara za mene najugodnija iznenadjenja ove sezone. Samo tako dalje i plafon je jako visok. Bojali se za desno krilo, bio sam i sam u strahu da ce nam to biti najtanja pozicija, a na okraju imamo dvije bombe.
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Lisica je već pokazao da je bolji od Špikića, u 8 nastupa ima dva gola i tri asistencije. Špikiću je za 5 G+A trebalo 32 nastupa... Lisica je u 4 puta manje nastupa već skupio 5 G+A.
  • Dino
    4.4k
    Ne sjecam se kad smo u jednoj sezoni imali toliko golova izvan 16 i to projektilcina. Ove se redaju jedna za drugom i konacno igraci imaju samopouzdanja pucati iz daljine. Nikad nisam volio pimplanje i "pletemo mrezu" floskule kad si u poziciji za zakucat.
  • Zagi
    11.9k
    Od svih naših domaćih igrača mislim da ima daleko najbolje šanse za reprezentaciju.
    Em je odličan em igra na deficitarnoj poziciji.

Baš ono kaj Dalić traži konceptualno. Lisica i Ivanović bi bili pakao u tranziciji.
    E sada, koliko će dugo Dali trebati da pregrize govno i pozove našeg igrača?
  • Mali Zeus
    19.7k
    Kakva golčina!! Jedva se vidio gol kroz lagani požar na tribini, ali se vidio.
  • Mali Zeus
    19.7k
    E sada, koliko će dugo Dali trebati da pregrize govno i pozove našeg igrača?Zagi

Za pola godine će dobiti pretpoziv.
  • Zagi
    11.9k
    Seronja se zabunkerirao ovim zadnjim proširenim prepozivom.
    Sada će biti " Što bi sada, još igrača? Gle koliko ih je i nije dovoljno. Nikad zadovoljni ... "
  • Droljo
    21.6k
    konacno igraci imaju samopouzdanja pucati iz daljine.Dino

Ne znam koliko to ima veze sa samopouzdanjem. Miško dere od svud i svemir nemre pogodit pa ima samopouzdanja. Po meni, formula je jednostavna, ako ne pucaš iz vana nećeš niti zabiti iz vana...
  • Jurki
    19.8k
    Te šljuce izvana su nam bile kronicni problem i boljka prosle sezone.
    Vrtili smo se oko protivnickog kaznenog prostora ko mačka oko vruce kaše. Prtljali smo da to nije bilo normalno i ovo je pravo osvjezenje u nasoj igri.
    Definitivno najbolji moguci nacin za otkljucat bunker ili za dokusuriti protivnika.
    Nadam se sa bumo jos pojacali te šuteve izvana..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet