• Crni86
    15.8k
    Mentalitet naseg trenera je brutalan. I vidis da ne glumi, on stvarno tako zivi kako govori. Vrlo vjerojatno je i njegov zivotni put imao utjecaja na to, ali svaka mu cast.

Gust za slusat svaku presicu. Treneru Kova ne mjenjajte se niti milimetra.
  • Zagi
    11.9k
    Super mi je kaj mu je ni nakon 10 tekmi dosta onog dosadnog identičnog uvoda.
    Uvod znate, svi su spremni. Pitanja? Hvala bok žurim.
  • Jaro
    10.9k
    zivim tu blizu stadiona
    Objasnjava rutinsko rusenje tovara...
  • NVKOD
    8.1k
    Pričao je Kovačević u najavi za Slaven ovako: "Moris Valinčić je mlad, zdrav, trenira. Pa Luka Modrić s 40 godina odigra 60 utakmica godišnje, ne želim pričati o umoru." I sasvim je u pravu.

Jedna od velikih nedostataka kod prodaje naših igrača je nedostatak fizičke spreme za opterećenja u Ligama petice. Čast izuzecima, ali onaj ritam koji bi kod nas većina igrača izdržala 90 minuta, primjerice u PL-u bi samo poluvrijeme. Činjenica je ta da se u HNL-u slabo trenira. I konstantno se spominje umor prilikom igranja utakmica jednom tjedno (?!). Mene zanima kako mogu igrači Liverpoola, Arsenala igrati svaka tri dana i to bez prevelikih rotacija, a kod nas se spominje umor materijala nakon 2 utakmice u 3-4 dana.

Sjećam se još kad je Oršić došao u Southampton i kada je pričao da su njihovi treninzi puno jačeg inteziteta nego što su kod nas. Igrači su jako dobro plaćeni da izdrže igrati svaka tri dana, pogotovo ovi mladi. Imaš 20 godina, a da ne možeš odigrati 2 utakmice tjedno dok si u naponu snage...
  • Crni86
    15.8k
    ovog sta pricas je martin baturina najbolji primjer

Jedan dani olmo je radio odvojeno od momcadi u leipzigu jer nije bio na razini itd
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Nasamarao taktickog genijalca Gregurinu kako bih ovaj dobio otkaz da mu konacno moze slagat taktiku jer sam ne zna. Kova igra 4d sah.
  • Jaro
    10.9k
    Kapa dolje za odgovor na presici o tome zasto je igrao KTC...
  • Dzoni
    2.1k
    Nadam se da dotični novinar više neće postavljat pitanja ikome, kamoli treneru najvećeg kluba u Hrvata.
  • Omake
    12.5k
    Ovo za stopere stvarno vrh buahahaha
  • Paggini
    71.6k
    Aj molim vas normalizirajte da napisete sta je tko rekao negdje gdje ste vidjeli, ne gledamo svi sve videe i prijenose svega
  • Marktwain
    888
    Koji to junak od novinara?
  • Mr Blue
    4.3k
    "Ne znam koga sam trebao, Belju stavit na stopera?" :lol:

Hvala treneru na novoj, lijepoj i uvjerljivoj pobjedi.
  • vjeko1701
    19.3k
    Možda, al samo možda bi se moglo razmisliti o micanju "v.d." iz statusa. Ne želim upast u neku euforiju naravno. Možda pretjerujem. Budimo ozbiljni, ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.