• Eduardo
    26.4k
    Što se priča, jesu mu sve pomoćnici složili kao u Belupu?Mali Zeus

Kopirat ću nešto iz privatnog arhiva što sam dobio na mail prije cca dva mjeseca... samo se nasmijte... nema potrebe za repliciranjem i razvlačenjem ovog citata.

Skupio si tu more debila, koji nemaju znanje o nogometu , a sto se tiče Kovačevica ni ti ni ti teletabisi vjv ne znaju da mu je sve u Belupu slagao Mario Gregurina, kao sta mu sad Sandro Bloudek radi..
    Max 3 mjeseca ce bit trener, tako da sramotu od trenera mogu prozivat jer nema ni jednu kvalitetu da bude trener ovog VELIKOG kluba..
  • Keyser Soze
    16.3k
    Imam potrebu ispričati se ovom velikom gospodinu barem ovako preko njegove teme na zoni zbog nepovjerenja u to da će izvući zadnje dvije utakmice. Demantirao me i neka je.
  • Jaro
    10.8k
    Osim toga mi se svidjelo što nije išao kemijati sa sustavima nego je igrao ono što smo uigravalimarcio amoroso

Pa kad ne smije, Boban bi ga odmah pedalirao...
  • Mali Zeus
    19.6k
    Pa kad ne smije, Boban bi ga odmah pedalirao...Jaro

Više ne znaš što je šala, a što ne na ovom mjestu.
  • Crni86
    15.6k
    kao sta mu sad Sandro Bloudek radi..

Aha ipak nije Boban
  • hardek
    6.4k
    Jedna jedina zamjerka, predugo se čekalo sa izmjenom Hoxhe. Od 70. minute na dalje u par navrata je spuštao ruke na koljena i zato su napadali Godu konstantno. Hvala bogu Goda je zatvorio sve ali moglo se osvježiti prije lijevu stranu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.