• Orc123
    13.4k
    trazio ga da puca, primio loptu s rukama ali Kule nije dao....
  • rokikaciga
    6k
    Jel ti Kule to rekao ili ti je Bennacer plakao u inbox?

Ostavite se birtijaskih naklapanja, unosite nered u atmosferu
  • Paggini
    71.5k
    Izgledalo je bez sumnje kao da Bennacer traži penal, Kule je htio pucati na što ima pravo i eto, stigla ga karma. Ne zamjeram Kuletu, želim da naši igrači u svakoj sekundi svake utakmice žive za zabijanje golova, neka budu i sebični ako treba, ali da su gladni.

Nema potrebe kenjanja po Kuletu, majstorski je danas odigrao
  • Orc123
    13.4k
    decki cemu se radimo glupi...da zelio je pucat...primio mu loptu iz ruku, ovaj nije dao....ok idemo dalje, nikakco remecenje mira ali da mu mogao dati, mogao je....cemu da se pravimo ludi.....nitko se toga nece sjecat nakon pobjede u Cetvrtak
  • Blueshadow86
    4.2k
    Nek je naš najveći problem promašeni Kuletov penal kod rezultata 3:0 za nas.
  • Paggini
    71.5k

Mora se o nečmu srati jbg
  • vlatkomarkovic
    2k
    Odlična utakmica, jedina zamjerka je sto nismo još rotirali, osobito na bekovskim pozicijama…. Svi su se pozitivno iskazali i pokazali da im je mjesto u Dinamu…
  • Orc123
    13.4k
    uopce nije problem promasen penal....promasivali su i veci a Kule je najbolji u momcadi u pucanju penala.....stvar je samo momenta i situacije koju noje prepoulznao a kao veliki navijac Dinama morao je taj moment prepoznati jer je vis3le puta naglasio da ga uopce ne zanoma osobna statistika vec kolektiv....

Ali kao sto rekoh, nakon pobjede u cetvrtak nikoga to nece biti briga i nit ce se itko sjecati.
  • bongo
    1.3k
    Livi na zimu, operacija SP2026striko

Nis od toga, bili bi mu treci klub u sezoni
  • Dadox
    1k
    Evo veli sad Jeličić da mu javljaju da nije tražio Bennacer Kuleta da puca…
  • cron1ck
    2.1k
    Sad Jelačić u emisiji kaže da mu izvori govore kako Bennacer nije tražio da izvede penal
  • Mr Blue
    4.2k
    Ne pada mi na pamet pisati nešto loše nakon ovakve pobjede. Vjerujem da će svaki sportaš nakon svake dobre utakmice reći kako može još bolje. I može. Ali to ne znači da nekoga večeras treba razapeti. Svaka čast svima u navali na 4 pogotka. Hoxha nevjerojatno dobar gol, nisam vjerovao da čovjek to ima u sebi, ali tip je u zadnje tri utakmice čudesan. Zabio prvi gol večeras i na Poljudu (strašan isto) te ubilježio asistenciju i odigrao super utakmicu protiv Fenera. Za mene igrač mjeseca rujna.

Tko me zna, zna da cijenim dobru obrambenu igru. O McKenni se već sve zna, a jako me raduje što je doktor KTC odigrao cijelu utakmicu - bez greške. Njegova sigurnost u obrani će nam jako puno značiti u HNLu, siguran sam.

Idemo dalje, vjerujem u pobjedu protiv Maccbija!
  • Probirštift
    1k
    Ne sjećam se statistike al je ovo prvi penal koji je Kule fulao u hnl-u ili sam u Dinamu? Ili sam fulao igrača
  • Paggini
    71.5k
    Jelačić u emisiji kaže da mu izvori govore kako Bennacer nije tražio da izvede penalcron1ck

Izvor: Kule
  • vlatkomarkovic
    2k
    Ja fkt puno serem, ali stvarno da nakon ovakve utakmice radimo problem o penalu :lol:

Čak ste za mene too much…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube