• hardek
    6.5k
    Konačno mi se posložile neke stvari da sam mogao ić na tekmu(ne živim u Zgu). S tribine se nije vidjelo nikakvo prenemaganje oko izvođenja penala nemam pojma.

Bennacer je klasetina samo takva, svaki dodir mu je planski nevjerovatan igrač. Villar je iskreirao top priliku za Belju s onom loptom za Lisicu ali i dalje mi nešto smrdi oko njega
  • Paggini
    71.5k
    I dodatno, sjever je u nevjerojatnoj formi cijelu sezonu. I danas je navijanje bilo spektakularno, dobar odabir pjesama, dobro rezanje i mijenjanje, ova novija pjesma se na nadam da će se uhvatiti jer top zvuči, bakljada isto vrhunska
  • Olmic
    5.2k
    Rutinska pobjeda. Istaknuo bi Bakrara, Benacera i Mckennu. Top top igraci

Btw ako nekom nije jasno zasto Mudri nije blizu 18 udarnih, danas mu je jasno, strano tijelo
  • wolfgang14
    3k
    Lijeva krila danas bila super, svaki po jedno poluvrijeme i svaki po gol i asist

image.png
  • Dr Hofmann
    4.1k
    Tri boda u džepu, vozi dalje, pjevalo se Zagrebački mališani nakon duuuuuugo vremena. Pirotehnika vrhunska, dolazi zima, pomoći će to u hladnim Maksimirskim noćima

Volim te Dinamo
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k
    bakljada isto vrhunskaPaggini

Od bakljade nisam vidjel gol našeg Foksića, ali da je bila vrhunska, jest! Ispucali smo danas i one kaj na Feneru nismo :joke:
    Navijanje je ove sezone maestralno, lagano počinje podsjećati na najjače dane grupe (po meni) tam od 2004-2008 :fire:
  • Mlađi referent
    14.4k
    Skoro pa bez slabe karike danas

Od prve minute suvereno, definitivno prava ‘kovačevićevska’ tekma. Po meni, najbolje uz Fener i Istru kaj smo odigrali ove sezone.
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Mislim da je rana faza sezone, da se prepuštaju
    penali defenzivnim veznim igračima bez obzira što je 3-0.

Nikad necu razumjet da sudac skracuje utakmicu i produži samo 2 minute ,jer kao 4-1, to je lakrdijaški pristup svome poslu, to nema nigdje ni u jednoj ozbiljnoj ligi, to mogu razumjet samo da je zadnje kolo.
  • NVKOD
    8.1k
    Zašto Stojković nije danas dobio ni minute? Kovačević out!

/s
  • rakurs
    1.9k
    Ne znam jel ste pričali već o tome, ali na koga je Kovačević mislio izjavom da nije zadovoljan doprinosom nekih igrača s klupe? S obzirom da je Mudri ušao nakon 4. gola, nekako si mislim da je mislio na Villara što mi opet nema smisla.
  • veselko tenžera
    6k
    Gorica lagano pada u zaborav iako je rodila popriličnu frustraciju. Ono Zvonino: "... ali da će se trčati, trčat' će se..." je jedino što tražim od ekipe, a kad se to ispoštuje onda protivnici u HNL-u prolaze ovako.

Ovakva utakmica je ono što smo se nadali da če Kova donijet protiv donjeg doma HNL-a, samo naprijed!

Kule ima svo pravo uzeti penal. Uzimao ih je kad je bilo čupavo i uredno zabijao, samo nek ima gladi za golovima i nek se vrati na stare staze.

KTC-ova tehnika uopće nije loša kad se suigrači kreću.

Jasna mi je emocija prema Mudrom, ali bespotrebno se zatvara minutaža mlađima poput Vinlofa i Solde.

Nadam se da Mišić i Hoxha nemaju ozbiljnije probleme, Kova je spomenuo da imaju neke. Hoxhi kapa do poda, kritizirao sam ga često, sad je zaslužio velike pohvale. Igra kao preporođen, u ovako dinamičnoj igri on dolazi do izražaja.
  • pjetlić
    155
    Ima neka dobra kompilacija Nevinih obrana od kad je kod nas, samo da se smirim malo?
  • Kermit
    737
    Tri boda u džepu, vozi dalje, pjevalo se Zagrebački mališani nakon duuuuuugo vremena. Pirotehnika vrhunska, dolazi zima, pomoći će to u hladnim Maksimirskim noćima

Volim te Dinamo
    Dr Hofmann

Jel mi se čini ili je danas bilo nekoliko novih velilih zastava?
  • Kepec
    7.2k
    Sviđa mi se gol Hoxhe i kako igra u zadnje vrijeme.
    Sviđa mi se koliko napadači zabijaju ove sezone.
    Sviđa mi se bomba Lisice.
    Ne sviđa mi se kaj se sere Kulenoviću zbog penala. Da, ispao bi frajer, fer, korektan, gospodin da je prepustio penal Bennaceru, ali to je napadač koji je dio prošle sezone proveo na klupi i željan je igre i golova i jedno je kad stojiš na tribini ili sjediš pred televizorom i kenjaš, a drugo je kada izboriš penal i želiš taj isti penal zabiti. On ga je fulao, jbg, vjerujem i ja u pravilo da tko penal iznudi taj ga ne puca, ali tako je kako je.
    Ne sviđa mi se kaj se sere Nevistiću kod predivnog gola Jagušića. Jel se mogao baciti ranije? Je. Jel ovaj perfektno pogodio? Je. Jel mu se sere samo zato kaj je to Nevistić? Da. Usporite i stanite na loptu. I za Kulenovića i za Nevistića i za Hoxhu se samo čeka kriva odluka da se sere.
    Sviđa mi se kako izgledamo 4 dana nakon teške europske utakmice.
    Sviđa mi se kaj Kovačević dolazi pozdraviti navijače nakon utakmice, a ne bježi odmah u svlačionu. On i stručni stožer imaju jednako pravo kao i igrači dobiti zahvalu navijača.
    Sviđa mi se kaj se baklje ne bacaju s tribine.

Obrana je čvrsta i kompaktna. U veznom redu ne znam jel mi lijepše gledati Mišića, Bennacera, Villara ili Zajca. Napadači zabijaju svaku utakmicu. Ova ekipa će ostvariti velike rezultate. Nadam se. Imaju predispozicije i mogućnosti za to. Tek je 28.9. tek je osmo kolo prvenstva, tek je prvo kolo Europe, ali optimističan sam. Svi smo.

Utakmica protiv Maccabija biti će puno teža nego se čini, neka odrade to i Lokomotivu na najvišem nivou jer nakon toga imaju 2 tjedna za odmor i razmišljanja.

Imamo upravu, imamo trenera, imamo igrače, imamo (relativno) dobro popunjene tribine na "bezveznim" utakmicama, imamo zajedništvo s igračima, dajte nam još taj stadion i gorit će nebo i zemlja.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k

Odmah prvo glupo pitanje, ali Kova ga je kulerski izdominirao... od 1:48 :lol: :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet