• Mali Zeus
    19.6k
    Dobro, ne bih rekao da je stajao nego je trebao možda sekundu prije krenuti nego što je krenuo i došao bi do lopte možda.
  • Tranzicijski Napad
    804
    To radi jako cesto , zastane dok bi trebao ic na loptu tj ocekivati je.
  • deda
    41.4k
    Kule zasad gol svake 32 minute igre. Paše mu backup pozicija kao budali šamar.
  • Ijayi Atiemwen
    4.1k
    Kao prvo tko iznudi penal taj ga ne izvodi, a kao drugo ako te veličina poput Bennacera pita dali može izvest penal u već riješenoj utakmici onda mu loptu sam namjestiš na penal, a ne egoistično govoriš kako češ ti izvesti pa ti lopta vrati.

Ajmo biti klapa, a ne skup individualaca, kao što i jesmo!
  • don
    16.2k
    e moj Kulenoviću, baš znaš umanjit sve dobro šta napraviš nekim glupim potezima. Šupački.
  • rokikaciga
    6k
    Kao prvo tko iznudi penal taj ga ne izvodi,Ijayi Atiemwen

Ovo je teska glupost. Nema to nikakve veze s icim
  • NitkoBitan
    32k
    Vjecna klupa.
  • cibona
    6.4k
    Čestitke na odličnoj utakmici, međutim, ponovno je njegov pravi karakter izašao na vidjelo. Postoje određene nenogomente stvari koji te dodatno oblikuju i čine boljim igračem. Kule to nema i zato nikada nije niti će biti naš prvi napadač.

Kako je ono išlo, "uspjeh kluba mi je bitniji od vlastitih"? Kako da ne.
  • K3p
    330
    Znači, nebi mi puco do kraja ugovora.
  • Goncalo Santos
    1.3k
    Ne bih mu zamjerio izvodenje penala. U svlacionici se jasno zna tko izvodi prekide. Kule je prvi za penale, a bolje da je sad promasio u pobjedi nego u porazu. Dogada se.
  • Fan
    1.5k
    Možemo mi raspravljat jel Kule trebao dat penal il ne (po meni, zna se redoslijed izvođača prije tekme) i dal je time ispao šupak, ali po čemu je Bennacer, u Dinamovim okvirima, veličina da mu se mora dat penal? Jel on nakon pola odigrane tekme Dinamova legenda? Zašto ga nitko drugi nije tražio penal? Bennacer, ako je uopće i tražio penal, je nepotrebno doveo Kulenovića i Dinamo u nezgodnu poziciju. Nadam se da ovo neće dovest do nekih trzavica nakon ovakve večeri, porazgovarat, riješit i idemo dalje.
  • miro
    7.6k
    Dobro ne kužim, kaj je trebo je dat Benaceru da puca, u situaciji kad je 1.strijelac lige? Ne bi mu ni ja dao. Znaš kad bi njemu Benacer dao - nikad, pa ni tad. Dobro, fulo je prvi puta u totalno nebitnoj situaciji, do sad je uvijek zabio kad je bilo važno, puna podrska Kuletu
  • rokikaciga
    6k
    Bravo Kule, samo tako dalje :heart:
  • Zagi
    11.9k
    Neka je pucao.
    Još jedan gol na kontu, samo rokaj Kule!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet