• KtcGoat
    1.4k
    Mozes navest primjere tih vrhunskih i onih drugih?
  • Pacho
    6.3k

Kao i svi, imam neke svoje preference, ali cu probati koliko je to moguce objektivno posloziti gradove. Nisam bio u bas svim gradovima, ali sam poprilicno upoznat i s tih par koje nisam posjetio. Neke cu grupirati, jer su mi dosta slicni pa da ne pisem za bas svaki.

• Mexico City - Najbolji grad za posjetiti od svih sa liste. Hrpa stvari za vidjeti, povijest, hrana, jeftin. Dosta ljudi zna engleski.
    • Miami - Drugi najbolji. Nazivaju ga glavnim gradom latinske amerike i kad se maknes iz centra i turistickih zona naletis na kvartove di se ni ne prica spanjolski. plaze, klubovi, dobra hrana, zene, skupi auti, itd. Velike vrucine i vlaga u doba SP-a te cesti pljuskovi, ali oni tipicni kratki tropski. Skupo.
    • NY, Toronto - nisu po mom gustu, ali metropole u kojima ima sadrzaja za svakoga. Hrana iz svih mogucih krajeva svijeta, klubovi, itd. Jos skuplje.
    • Los Angeles - slicno kao ova dva gore, ali uz vrhunsku klimu i plaze te nesto manje sadrzaja. Mana je hrpa beskucnika radi kojih dijelovi grada podsjecaju na walking dead. Takoder skupo.
    • San Francisco/Seattle - epicentri leftardizma pa ne cudi da je situacija sa beskucnicima i gora nego u Los Angelesu. Lijep krajolik kad se maknes iz samih gradova uz to da je u Seattleu cesto tmurno i kisovito. Osobno ih izbjegavam. Skupo.
    • Boston/Philadelphia - isto nis posebno. Dosta povijesnog sadrzaja u vezi ranih dana Amerike i Revolucije, ali ne vidim zasto bi to ljudima iz Europe bilo posebno zanimljivo. Jeftinije od gore nabrojanih americkih gradova.
    • Atlanta, Dallas, Houston, KC - najjeftinija kategorija od americkih gradova. Americka klasika - centar grada sa neboderima, van toga rezidencijalno. Dosta slicni bez nekih posebnih znamenitosti, ali imaju vrhunski americki rostilj.
    • Vancouver - jako skup, ali ima dosta sadrzaja. Jako lijepa priroda u i oko grada.
    • Guadalajara - samo ok. Dobra hrana, centar mariachi glazbe i rodno mjesto tekile. Manje ljudi zna engleski nego u Mexico Cityu. Nis posebno za vidjeti. Jeftin.
    • Monterrey - bezveze. Industrijski grad zbog lokacije. Dobra hrana kao i svugdje u meksiku. Jeftin.

To je neki povrsni osvrt. Mozemo o detaljima nakon zdrijeba. Zapravo sam dosta razocaran odabirom americkih gradova. Moglo je to puno bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.