• Sajla
    14.2k
    ali oni ne trebaju vući utakmicu u remi, oni su ga imali prije dva mjeseca kad je određen ždrijeb, a VAR im ga je uzeo u 18. minuti. zar ti trebaš ići na posao prva dva tjedna u mjesecu da bi tek došao na nulu?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    Trollanje je ovo, ignor
  • Jurki
    20.1k
    Jesu zabili bar 1 gol jučer?Majki2111

Zar je za izvuci remi potrebno zabiti pogodak? Pri rezultatu 0:0?
  • Crni86
    16.2k
    kakve gluposti ti mozes izjavit to svijet nije vidio
  • Majki2111
    4.2k
    Kako vi možete garantirat da bi bez neregularnog gola utakmica završila 0:0? Hajduk bi zabio gol kako god. I jest u 85oj. Za remi jučer je Lokomotiva trebala zabiti bar jedan gol. Nema šanse da bi Loksa izvukla X bez zabijenog gola.
  • ElDorado
    6.3k
    VAR je tu da provjeri i ispravi greške sudaca na terenu. Jučer je zažmirio svijesno jer samo budala može misliti da smo svi mi budale pa ne vidimo svojim očima. I to je meritum: Loksa nije zakinuta greškom nego svjesno.
    Lijepo je Vice napisao prije par tjedana: zar u Hajduku misle da smo svi mi svi idioti. A ja bi dodao i u sudačkoj organizaciji na čelu s očito korumpiranim francuskim govnetom?!
  • Hnlovac
    3.6k
    Screenshot-20250928-151954-Chrome.jpg
    Samo jako Majki :strong:
  • Jurki
    20.1k
    a kako ti mozes garantirati da bi tovari zabili za 1:0?
    Kad god igramo protiv bunkera stalno se pise vec otrcana fraza "treba zabiti sto ranije da ih otkljucamo". Nije to bezveze. Kad igras protiv bunkera, minute prolaze, ti nisi zabio i sve veca nervoza bude kod ekipe koja ima imperativ pobjede. Ponekad u takvim slucajevima ne mogu igraci napraviti tocno dodavanje, gube duele - na kraju i utakmicu ne dobiju.

Da je gol ponisten, mozda bi Loksa iz tog napada zabila za 0:1.
  • Lihtmašinac
    616
    Nema šanse da bi Loksa izvukla X bez zabijenog gola.Majki2111

...jer u tom slučaju bi 0-0 značilo pobjedu domaćih.

LJPV likes this akrobacija.
  • Majki2111
    4.2k
    Po meni su bili dovoljno dobri za zabit gol regularan. I jesu. Kalik u 85oj. Eto to je moja percepcija. Prihvaćam da se ne slažemo.
  • Zagi
    12.5k
    Ovog Perića Gorica plaća po startu pa stisne zube ili kaj?
    Lik je konstantno ozlijeđen na terenu. Više vremena provede ležeći po travi nego u trku.
    Odnosno hodu jer potrčat nemre...
  • Zagi
    12.5k
    Strukan 3 minute spike sa Carevićem o tome kak je on sudac i kaj sve ne.
    Dragi, ti si servis. Pusti utakmicu da teće...
    užas
  • scarface
    385

Ne zelim mu zlo...ali...nadam se da ga nema jedno duže vrijeme...ide mi na živce...prilično iritantan lik...
  • rioda
    10.8k
    Molim da ignorirate Majkija jer čovjek često voli ovako izreći neki oprečan stav pa raspravu oduljiti na par stranica, a fokus ode u krivom smjerurioda

...
  • Paggini
    73.3k
    Evo Jelavić je rekao da je gadljiv gol iz zaleđa, ali naravno morao je spomenuti i Dinamo u svojoj izjavi da se ne bi previše ljutili ovi dolje

Ali ajd bar postujem da je javno rekao da je bilo zaledje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube