• vjeko1701
    19.1k
    Ne bi trebali zabiti gol za remi da Hajduku nije priznat neregularan. Takoder ne bi trebali biti bolji od Hajduka za remi.
  • Sajla
    13.7k
    ali oni ne trebaju vući utakmicu u remi, oni su ga imali prije dva mjeseca kad je određen ždrijeb, a VAR im ga je uzeo u 18. minuti. zar ti trebaš ići na posao prva dva tjedna u mjesecu da bi tek došao na nulu?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Trollanje je ovo, ignor
  • Jurki
    19.7k
    Jesu zabili bar 1 gol jučer?Majki2111

Zar je za izvuci remi potrebno zabiti pogodak? Pri rezultatu 0:0?
  • Crni86
    15.6k
    kakve gluposti ti mozes izjavit to svijet nije vidio
  • Majki2111
    4.2k
    Kako vi možete garantirat da bi bez neregularnog gola utakmica završila 0:0? Hajduk bi zabio gol kako god. I jest u 85oj. Za remi jučer je Lokomotiva trebala zabiti bar jedan gol. Nema šanse da bi Loksa izvukla X bez zabijenog gola.
  • ElDorado
    6.2k
    VAR je tu da provjeri i ispravi greške sudaca na terenu. Jučer je zažmirio svijesno jer samo budala može misliti da smo svi mi budale pa ne vidimo svojim očima. I to je meritum: Loksa nije zakinuta greškom nego svjesno.
    Lijepo je Vice napisao prije par tjedana: zar u Hajduku misle da smo svi mi svi idioti. A ja bi dodao i u sudačkoj organizaciji na čelu s očito korumpiranim francuskim govnetom?!
  • Hnlovac
    3.5k
    Screenshot-20250928-151954-Chrome.jpg
    Samo jako Majki :strong:
  • Jurki
    19.7k
    a kako ti mozes garantirati da bi tovari zabili za 1:0?
    Kad god igramo protiv bunkera stalno se pise vec otrcana fraza "treba zabiti sto ranije da ih otkljucamo". Nije to bezveze. Kad igras protiv bunkera, minute prolaze, ti nisi zabio i sve veca nervoza bude kod ekipe koja ima imperativ pobjede. Ponekad u takvim slucajevima ne mogu igraci napraviti tocno dodavanje, gube duele - na kraju i utakmicu ne dobiju.

Da je gol ponisten, mozda bi Loksa iz tog napada zabila za 0:1.
  • Lihtmašinac
    590
    Nema šanse da bi Loksa izvukla X bez zabijenog gola.Majki2111

...jer u tom slučaju bi 0-0 značilo pobjedu domaćih.

LJPV likes this akrobacija.
  • Majki2111
    4.2k
    Po meni su bili dovoljno dobri za zabit gol regularan. I jesu. Kalik u 85oj. Eto to je moja percepcija. Prihvaćam da se ne slažemo.
  • Zagi
    11.9k
    Ovog Perića Gorica plaća po startu pa stisne zube ili kaj?
    Lik je konstantno ozlijeđen na terenu. Više vremena provede ležeći po travi nego u trku.
    Odnosno hodu jer potrčat nemre...
  • Zagi
    11.9k
    Strukan 3 minute spike sa Carevićem o tome kak je on sudac i kaj sve ne.
    Dragi, ti si servis. Pusti utakmicu da teće...
    užas
  • scarface
    354

Ne zelim mu zlo...ali...nadam se da ga nema jedno duže vrijeme...ide mi na živce...prilično iritantan lik...
  • rioda
    10.5k
    Molim da ignorirate Majkija jer čovjek često voli ovako izreći neki oprečan stav pa raspravu oduljiti na par stranica, a fokus ode u krivom smjerurioda

...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube