• Jos-Optimus
    7.5k
    Majki, ajde prestani, od simpatičnog i čudnog klinca si postao teški trol, da ne kažem nešto očiglednije jer ne želim ban
  • BBBaranja
    4k
    @Majki2111 jesi li igrao ikada nogomet?
    Osim na tjelesnom?
  • Sajla
    13.7k
    preslikaj situaciju na sebe samog - gdje bi ti osobno želio biti zakinut?
    izaći na ispit s -20 bodova ili pola sata manje od svojih kolega? ako znaš - proći ćeš.
    da ti se uzme pola plaće jer - ako si sposoban, zaradit ćeš negdje drugdje?
    da ti na poslu daju pola vremena da napraviš isto kao tvoji kolege? ako znaš posao, neće ti biti problem.
    da ti danas uzmu kartu za utakmicu - jer ako znaš kako, ući ćeš?
    ima li još koja situacija u kojoj zagovaraš nejednakost jer će onaj tko zna, može bolje, jači je itd. svejedno isplivati? ili vrijedi samo u sportu? samo u nogometu? samo u HNLu? samo za hajduk?
    pa daj prestani braniti neobranjivo, priznaj kad si pogriješio...
  • Jos-Optimus
    7.5k
    Evo ga, Jelavić je poludio, bio je čovjek jučer umjeren jer nije vidio snimku, malo smo ga i mi prerano osudili, sad je za Sportske izravno napao Layeca. Tako, tako, malo po malo će svi biti nabrijani na njih
  • DiddyGuela
    4.4k

Jelavic cita zonu! :rofl:
  • Niko1986
    3.8k
    Bitno da pričaju znalci da ne smije ništa reći jer želi klupu Hajduka.
  • shameless86
    889
    fino je oprao onu francusku sobaricu
  • Jos-Optimus
    7.5k
    ali je u biti pokazao da je stabilan, nije htio graktati bezveze, ali kad je vidio snimku onda je poludio jer nema logičnog objašnjenja, baš nema, rade nas sve ludima
  • Majki2111
    4.2k
    Pa jer su zabili gol iz kontre. Kalik. I jer im je priznat gol koji nije trebao biti priznat. Loksa nije realizirala ništa. hajduk je bar svoju jednu šansu regularno realizirao. Kalik.

Pa kažem ja da je gol neregularan. Lokomotiva JEST oštećena, ali je Hajduk zasluženo dobio.

Frende pa zakinut sam imovinskim statusom. Mnogi imaju nasljedstva, vode najmove. Ja nemam ništa.

Zakinut sam tako što me apsorbiralo tržište rada ma mjesto gdje je plaća medijalana. Mnogi rade za 3500 eur i troše 800 pa špraaju 2500 eur mjesečno. Prihvatiš pa radiš dalje. Kako ne bih prihvatio?
  • DrRatoljub
    270
    I prošle godine se nakon Hajduk Gorica vidjelo da Carevic pizdi jer su im poništiti 2 gola. Ali on se ipak suzdržao jer je hajducko srce i te bajke.
  • Zg123
    2.6k
    Jedva cekam cuti audio zapis iz var sobe nemoguce da je netko toliko nesposoban i krivu situaciju analizira
  • vjeko1701
    19.1k
    Dal bi bilo kontre za regularan gol da je Lokomotiva branila 0:0 krajem utakmice a ne pod svaku cijenu trazila izjednacujuci gol?
  • Majki2111
    4.2k
    Vjerujem da da. Poprilično sam uvjeren.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention