• Masto
    237
    Kad ce kupus bit na popustu opet
  • emilperska
    11.8k
    Nisam očekivao da jogurt kiksa jučer jer mi je to nerealno bilo, pa se ni ne uzbuđujem oko tog 1.gola.

Veseli me ćeletova ozljeda. Nadam se 2 kola van terena. Nadam se da u nizu od 4 gostovanja, kiksaju barem 2x.
    Teško je očekivat da će u ovako kriminalnom HNLu oni na Poljudu kiksat 3 u nizu.
  • Droljo
    21.5k

Sad trolaš i neću ti više odgovarati.
  • Danko
    2.4k
    Lik ili trola ili je prikriveni tovar.
  • Keyser Soze
    16.3k
    Gori ste vi koji se svaki put uspijete upecat na njegove gluposti, ni ne čitam šta lik piše.
  • badjibadara
    7.8k
    Fakat je pretolerantna ova Zona...
  • DerHerrKool
    44
    Ma trola debos. Nitko nije tak glup. Nadam se.
  • Zagreb1992
    2.6k

Ti meni nisi jasan lik ..sereš po njima , a uredno si u dobrim odnosima s ljudima dolje i imaš informacije kaj se kod njih događa na treningu ...Zašto onda ne prekineš s njima kontakte ?
  • Majki2111
    4.2k
    Dobro, ja trolam, vi se nastavite bavit jednim zaleđem... Kaj da Vam radim. Da je Loksa bila bolja ona bi njima zabila koji. Gotova priča.
  • DerHerrKool
    44
    Ah, ipak glup.
  • Jurki
    19.7k
    sjecamo se svi kultne utakmice celtic-barca 2:1. I aj sad ti meni reci na koju foru bi celtic dobio da su barci poklonili 1 gol iz ofsajda pri rezultatu 0:0?
    I da, u toj utakmici je barca bila bolja od celtica 5x po svim parametrima nogometne igre.
    Ne sramoti se.
  • Teofil Kateran
    3.3k
    Da je Loksa bila bolja ona bi njima zabila koji.Majki2111

Ali kako ovo može biti opravdanje na neregularno postignut gol? Pokušavao sam se suzdržati odgovaranja na komentar, ali evo stvarno mi nije jasno. Evo, karikiram, zamisli situaciju gdje mi sad protiv Maccabija igramo ravnopravnu utakmicu kao što je bila Hajduk-Lokomotiva, dosadna, loša utakmica, daje dojam da nitko neće zabiti 3 dana i Maccabi zabije iz očiglednog zaleđa i prizna im se pogodak. Dinamo se logično otvori jer je u zaostatku i naravno da Maccabi ima više prostora i zabije gol u sudačkoj nadoknadi za 2-0. Po ovome šta govoriš to je po tebi ok?
  • Majki2111
    4.2k
    Mi bismo zabili da smo bolji od Macabija unatoč grešci suca.
    Pratim nogomet od 06.12.2014. Nisam gledao tu tekmu.
  • vjeko1701
    19.1k
    Dobro, ja trolam, vi se nastavite bavit jednim zaleđem... Kaj da Vam radim. Da je Loksa bila bolja ona bi njima zabila koji. Gotova priča.Majki2111

A zakaj bi morala zabiti gol da barem izvuče bod koji bi bio itekako realan da nije priznat neregularan gol.
  • Jurki
    19.7k
    dal ti kuzis da primljen pogodak mijenja sve na utakmici? Si ti toga svjestan?

Mozda bi trebal poceti pratiti umjetnicko klizanje. Zgleda je ovo prekomplicirano za tebe.

Dobro ti je netko napisal.. da je Bamba zabio onu šansu i nije bil pokazan ofsajd.. mi bi dobili derbi na sveto nigdarjevo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet