• don
    16.2k
    u kojim segmentima nogometne igre su bili bolji? :lol:

ni statistički, ni estetski, ni na jedan drugi način. A bome ni po ulascima u zadnju trećinu ovaj put.
  • Teofil Kateran
    3.3k
    ali one tarabe iz Lokomotive nisu zaslužili ni X. Jbt pas kad onako užasno igraš nisi zaslužio ništa i jebi seHnlovac

Ček šta po tome onda želiš reći da su tovari vrhunskom igrom zaslužili 3 boda :lol:

Ovo je isto glupost, stvara se narativ da protivnik nije zaslužio ni bod čim nisu stvorili 30 velikih prilika i skupili 100 ulazaka u zadnju trećinu hajduka. Čime je hajduk zaslužio 3 boda, a Loksa nije ni bod? Mislim da je poprilično jasno da su poveli iz očiglednog zaleđa i ne vidim zašto bi se to moralo zataškavati samo zato što smatrate da su bili bolji.
  • Hnlovac
    3.5k
    Ček šta po tome onda želiš reći da su tovari vrhunskom igrom zaslužili 3 boda :lol:

idealno bi bilo da je svaka momčad dobila 0 bodova jer je utakmica bila žali Bože utrošenim vremena i struje na Poljudu

Za ovak odvratne tekme bi HNS trebao novčane kazne dijelit
  • Majki2111
    4.2k
    Stabilniji su bili od iza. Loksa je imala jednu priliku koju je Ivušić obranio i stativu. Hajduk je realizirao kaj su trebali i to je to. Zasluženo. Nemam problem s jučerašnjom tekmom.
  • Droljo
    21.5k

Daj frende stani sekundu i razmisli jebiga. Poveli su iz zaleđa i nakon toga to više nije ista utakmica. Lokomotiva mora napadati jer gubi i nije više 0:0. Mijenjati taktiku i sve.
    Znam da si pametniji od ovog.
  • Majki2111
    4.2k
    Jesu poveli iz zaleđa, ali nakon toga su bili bolji za 1:0.

Da je Loksa jučer bila bolja, dobila bi UNATOČ neregularnom golu za 1:0. Zabila bi ona njima 2-3 komada. Ali nije. Dobro je Hajduk stajao. Dovoljno dobro za 3 boda.
  • austrijanac
    7.9k
    Da mi je vidjet mentalnu gimnastiku i tok misli iza ove komstantacije da bi zabilo 2-3 komada.

HNL je poznat po tekmama od 2-3 komada.
  • MarK
    1.1k
    da je nama Mamba zabio na prazan gol, najvjerojatnije iz zaleđa, dobili bi mi njih malo sutra.
  • Papastrumf
    19.4k

Daj prestani srackat vise.
  • skener
    6.4k
    Kako vas lik trola svako par dana
  • Droljo
    21.5k

Ti moraš shvatiti da je loksa slabija momčad koja ode na daleko gostovanje i pokradu ih na početku za 1:0 pa ti sva taktika padne u vodu itd.
    Zamisli da se nama tako nešto desi u gostima kod jače i skuplje ekipe od sebe.
  • DerHerrKool
    47
    Zaslužili su dobit. Istina je da nisu zaslužili zabit prvi gol al kad su ga već zabili na prevaru onda su ostatak tekme bili bolji za taj jedan gol. Koja je ovo logika stari moj.
  • doubletrouble
    1.7k
    Baš me zanima da li bi ovako branio nas da igramo i pobjeđujemo na ovaj način kao što braniš njih, bolesno šta ja čitam
  • Jurki
    19.7k
    Majki misli da je nogomet kosarka pa koji poen sim ili tam.
    Cak i u rukometu koji ima zbroj golova 55-60 jedan pogresno priznati gol moze odvesti utakmicu u totalno drugom smjeru.

Pogresno priznat gol iz zaleđa je itekak usmjeril utakmicu u korist tovara. A tko je bil bolji/losiji.. jbg @Majki2111 nogomet nije umjetnicko klizanje u kojem se vrednuje dojam.
    Tovarima je priznati gol iz ofsajda i to se kosi sa PNI.. a bajke o dojmu ostavi za birtiju.
  • Majki2111
    4.2k
    Loksa je imala 90 minuta zabije 2 gola i bar da bod uzme. Nisu zabili nijedan. Imali su cijelo poluvrijeme da zabiju za 1-1. Brijem da Loksa nije pošteno testirala Ivušića u drugom poluvrmenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet