• znajdatevolimja
    1.6k
    Loše brojke, baš sam razočaran.
  • deda
    41.4k
    800, ubrzava.
  • Keyser Soze
    16.3k
    Brojke su nažalost nakon početnog hypea pale. Meni je skroz nelogično da na 2. kolu HNL-a kad je dosta ljudi na GO bude 13k protiv Vukovara, a onda na Feneru 14k. Sad se vraćamo na 8-9k na malim utakmicama.
  • rioda
    10.5k

Brojka na Feneru je bila takva isključivo zbog vremena.

Ono što se već spominjalo ovdje ranije, mislim da mi imamo jako mali bazen ljudi koji se vrte na utakmicama. Neću bubati postotke jer ih ne znam, ali bilo to 8, 10, 12 ili 16 tisuća ljudi na tekmi, vrti se stalnih valjda 25-30 tisuća ljudi.

Treba raditi na povećanju tog bazena onih koji uopće ne idu, ovi koji idu su praktički stalni, plus onaj dio posjete koji donosi (ne)atraktivnost utakmice
  • Hnlovac
    3.5k
    Ima nešto i do toga da dolazimo do kraja godine i da je dobar dio ljudi ispucao 4 besplatne utakmice
  • Keyser Soze
    16.3k
    Brojka na Feneru je bila takva isključivo zbog vremena.rioda

Kiša nije padala, bila je najavljena, al ak si iz Zagreba vidiš da ne bi trebalo roknut.

Ono što se već spominjalo ovdje ranije, mislim da mi imamo jako mali bazen ljudi koji se vrte na utakmicama. Neću bubati postotke jer ih ne znam, ali bilo to 8, 10, 12 ili 16 tisuća ljudi na tekmi, vrti se stalnih valjda 25-30 tisuća ljudi.rioda

Ovo je istina, jedni te isti ljudi idu na utakmice, fali još takvih.
  • Fan
    1.5k
    Papastrumf, a i mnogi drugi u više navrata, su vam opisali zašto ne treba očekivati nemoguće brojke.
    Nedostatak demokracije i krimos, iako veliki, nisu glavni razlozi zašto je Maksimir godinama zjapio prazan, makar iz nekog razloga mnogi smatraju da je.
    Kultura navijanja je na niskim granama, povjerenje prema demokratskom Dinamu je još slaba, stadion je katastrofa.
    Ako će klub godinama radit kak spada, a sve predispozicije su tu i vrlo dobro je počelo, i novi stadion bude kako treba, kroz 5-6 godina očekujte velik pomak.
    Ali svakako se ne smije zanemariti ni ovaj skok sa 2-3k na 8-9k na Belupu kroz samo 2-3 godine.
    Sad treba radit i imat strpljenja, ništa ne ide preko noći.
  • Papastrumf
    19.4k
    Mamic nije jedini, ali je sigurno glavni razlog. Izgubili smo nekoliko generacija navijaca i to se osjeti, ali kao sto sam napisao, ide na bolje i bit ce jos bolje.
    Samo treba raditi na svim poljima.
  • Fan
    1.5k
    nogomet, košarka, rukomet, vaterpolo, plivanje, odbojka...
    2000-ih je bio neusporedivo veći broj navijača na svim tim poljima. Svatko je imao svoje uzroke padova, neki su imali i svoje mamiće, ali općenito je Zagreb izgubio svoj navijački identitet i ne bih se složio da je za to glavni, iako velim velik, razlog bio krimos.
    Općenito, što se Hr tiče, nedavno je bio članak na 24sata, 2013 recimo 28% ljudi se izjasnilo da ne navija za nikog, a 2023. 41% (na nogomet se to odnosi).
    Golema razlika gdje Zagreb nije izuzetak u nijednom sportu. Jbg, stanje nacije valjda, i izgleda da trebamo puno više raditi na tome od nekih drugih zemalja.
  • Carrasco
    6.4k
    10.150 izdanih
  • Liks90
    3.6k
    Pao ZG3
  • Dubbbrava
    1.2k
    I ZD3 napokon a uskoro će i ZG4
  • Dubbbrava
    1.2k
    Zanim me također ako je na Zoni karata 9.150 izdanih kako brojite 10.150
    Ako se ne varam i Papa me jučer ispravio ravno za soma karata pa bi samo volio znat gdje je ta razlika?
  • criticus
    5k
    Ako se ne varam i Papa me jučer ispravio ravno za soma karata pa bi samo volio znat gdje je ta razlika?Dubbbrava

Za početak na ZK nema sektora ZD7 i ZD8 di su također godišnjaci i ZD4 di su sponzorske, za te neznamo koliko ih je. Također broje se sve ZG a nisu sve u prodaji.
  • Dubbbrava
    1.2k
    Ok, hvala na info.
    Pretpostavio sam da su ta 2 sektora godišnje i znam da ih tamo nema pa reko bolje pitat nego bit tovar :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.