• bbb medimurje
    4.5k
    Ide to danas fino
  • deda
    41.4k
    Zamoli ih, ne bi trebao biti problem.
  • DinamoKa
    7
    pa ako kupujes na karatani logicno da ces dobit ,,pravu" ...
  • bulja
    54
    zato sam i napisao da znam da mogu s kodom jer sam online kupio..
  • DinamoKa
    7
    aha, ma ako nebu guzve mogli bi isprintat pravu, mom kolegi jednom jesu...
  • NVKOD
    8k
    Znam da bi svi htjeli da Maksimir bude pun svaku utakmicu, ali ljudi moji, usporedite danas s recimo prije 3 godine. Na derbi ti ne bi došlo iznad 10k, a sad se bojimo hoće li protiv Slavena biti manje od 10k ljudi. Gledam to s pozitivne strane, u zadnje vrijeme prijatelji koji nisu nikad bili na utakmicama zovu da idemo na Slaven. Isto tako je bilo s Vukovarom i ostalim "malim" HNL utakmicama.

Dinamo i Zagreb se bude iz zimskog sna! S novim stadionom će nam peteroznamenkasta brojka posjetitelja biti minimum. Dolazit će novi navijači, obitelji, turisti i tako će se postepeno graditi i širiti baza navijača. A najbitnije, stvorit će se kultura dolazaka na utakmici što se izgubilo tijekom svih ovih godina.

DZIS
  • deda
    41.4k
    300 danas
  • Neron53
    2.1k
    Prognoziram 11 500 izdanih i 10 000 stancanih :)
  • Papastrumf
    19.4k
    Imamo zdravi rast prosjecne posjete zadnjih nekoliko sezona. Iluzorno je ocekivati da s 5.000 mozes u jednoj sezoni skociti na 15.000. U zadnje 3 sezone dosli smo sa 6.000 na skoro 11.000. To je veliki napredak koji nazalost ima svoje ogranicenje zbog stadiona na kojem igramo.
    Ljudi jednostavno ne kupuju ulaznice kad je lose vrijeme i to je potpuno razumljivo. Netko tko nije potpuno zagrizen nece dati 15 ili 20€ kako bi kisnuo i gledao tekmu s 50 m udaljenosti od terena.
    Na Kranjcevicevoj cemo stagnirati sto se tice prosjeka iz objektivnih razloga, ali cemo dobiti “borbu” za ulaznice. Pricat ce se sigurno o atmosferi na stadionu i na tom valu moramo napraviti sve da s novim Maksimirom ne padamo vise prosjekom ispod 20.000.
  • deda
    41.4k
    500 danas
  • grba
    368
    ] Protiv Fenera meni nisu htjeli, kazu da to vise ne rade
  • bbb medimurje
    4.5k
    Kaj se desilo s aplikacijom?
  • Filip 91
    1.8k
    Kolko je ukupno izdanih?
  • deda
    41.4k
    Oko 10
  • deda
    41.4k
    700 danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.