• građanin
    76
    Svaki put nakon utakmica sa Hajdukom, pod mus. Traje kratko, taman da presjećemo malo i nastavimo dalje slavit. :smile:

• Laugreano
    4.8k
    Sad sam dosao ovdje dat prijedlog ove pjesme. Prerada moje najdraže Irske pjesme. VRH!
  • Paggini
    71.5k

Čudi me da nije svaku tekmu na razglasu
  • Filip B
    14
    Cini mi se da nazalost nastavlja Thompson. Dalmatinac, osvjedoceni navijac Hajduka. https://youtu.be/uWz24jzPVXw

Cemu?
  • Dino
    4.4k

A čuj, čovjek veli da voli Dinamo, ali navija za Hajduk, dakle naš je...
  • Nolifer
    12.7k
    da nazalostFilip B

A zakaj nažalost? :yikes: :sad:
  • Filip B
    14
    Definitivno zona nije mjesto za tu raspravu, niti ju zelim. Predsjednik je isto “dalmatinac” ja sam podrijetlom “bosanac”, ali Dinamo je Zagreb i Zagreb je Dinamo. Imamo svoje zagrebacke umjetnike, dinamovce, domoljube koje mozemo pustati.

Bilo bi mi cudno i da cujem Pink Floyd ili Metallicu koje obozavam, tako mi je cudno cuti i Thompsona na Dinamovim tekmama. Uostalom, nisam ni neki fan thompsonovog branda domoljublja, kao dijete ranjenog dragovoljca i unuk ratnog izbjeglice. Ajmo naprijed, a ne nazad!
  • Nolifer
    12.7k

Ali svejedno si potegnuo to i sad kao šatro se izvlačiš.

Nije dobro kad se nije puštao, nije dobro kad se pušta. I rđavom k sve smeta.

Mislim da je glazbeni repertuar konačno na nivou i da je to sve Dinamo, pa i Thompson, koji nikad nije bio protiv Dinama niti je mrzio Dinamo ni Zagreb, već naprotiv.
  • Filip B
    14
    Kao clan kluba sam izrazio neslaganje s novom pojavom da se na utakmicama Dinama pusta Thompson na forumu kluba u temi “kaj bi htjeli da svira na razglasu”. Naveo sam vise razloga, jedan od njih je i konotacije koje Thompson nosi sa sobom, koji je vise dio osobnog misljenja.

Nema nikakvog izvlacenja, k* nije hrdjav. Ima stublic i prljavci isto domoljubne, makar ja smatram klupske utakmice kao prilika da se bude lokalpatriotski usmjeren. Lijepa li si nek svira na tekmama reprezentacije i svi sretni.
  • Droljo
    21.5k
    Tomson je tovar, vlaj i kao takav nije potreban na Dinamovom stadionu. Moje mišljenje.
  • NitkoBitan
    32k
    nazalost nastavlja Thompson. Dalmatinac, osvjedoceni navijac Hajduka.Filip B

2551878.jpg

Grdovic je recimo tovar pa je prerada njegove pjesme jedna od najpopularnijih izvedbi Dinamovih navijaca na Maksimiru, a i sam Grdovic nema nis protiv toga.

Opustite se malo, pjesme prije utakmice sluze za "zagrijavanje" navijaca, ne trebaju nuzno imat veze sa Dinamom. Ja sam recimo pobornik i dosta stranih nabrijavajucih pjesama.
  • Nolifer
    12.7k

Kao član kluba, smatram da je nova pojava dobro došla na tekmama Dinama i dapače.

Nek se pušta, kome pravo kome krivo. Nema nikakve konotacije.

Vjerojatno ima, a kolko znam Stublić, Prljavci i ostali se puštaju na klupskim.

Tako da nema potrebe da se makne iz dosadašnjeg repertuara.
  • Gelipter
    4.4k
    Kad je neka prigoda dapače, ali inače ne vidim razloga za forsiranje Thompsona u kontekstu Dinama. Imamo ogroman broj pjesama posvećenih Zagrebu raznih žanrova i Dinamu. Naravno onda i bendovi koji imaju taj zagrebački štih, a opet su i za nabrijati se. Ovo s MPT-om mi se čini kao forsirano podilaženje širim masama u svijetlu povećane popularnosti koju je MPT dobio ovog ljeta. Futsal Dinamo je sa svojom playlistom tijekom godina postavio visoku ljestvicu barem kaj se mene tiče. Svega tu ima, a prepoznatljivi Zg štih i kvaliteta.

Stublić i Prljavci su iz Zagreba i gotovo glazbeni simboli Zagreba. Njihove pjesme su čak korištene za naše pjesme koje pjevamo na tribini tako da mi je ta usporedba potpuno promašena.
    Uopće nije riječ o nikakvim konotacijama ni o tome smije li se puštati ili ne, ali dokazivati nekakvo hrvatstvo putem puštanja MPT-a mi je na razini tovara koji uvijek moraju dokazivati da su veliki Hrvati jer sami ne znaju koji je njihov identitet (odnosno znaju, ali ga se danas kao srame :sweat:).
  • Hnlovac
    3.5k
    Nisam bio već tekmu dve na Maxu i ne obraćam inače pozornost na pjesme na stadionu, je li bilo u zadnje vrijeme Zagreb te zove od Prljavaca?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.