Mislim da je ovaj napad na Đalovića sramotan, da se razumijemo ne mislim da je on neki genijalni trener nit mi je simpatičan jer je legenda rivala….
No, čovjek je osvojio duplu krunu u Hrvatskoj, sto je za slovenski nogomet hiperpremija. Ovo da nije dorastao klubu kao sto je Maribor je sramotno… Također što bi trebao trebao kojem se potuku dva igrača i onda on pobere udarac, jedini način da zadržiš autoritet u svlačionici je tako da obojicu potjeraš na krugove oko stadiona… S obzirom da klub nije bio spreman na to, jedino mu je preostalo otići. Mislim da je u ovoj priči Maribor ispao mali klub i talac svojih igrača… Osobito je bitno da je Đalović tamo do tog trenutka bio 100%.
Zamislite samo da se tako nešto dogodilo kod nas, mislim nemoguce je, ali zamislite i onda recite na čijoj biste strani bili… — vlatkomarkovic
onaj jadnik se nikada nece ošišati — shameless86
U ozbiljnom tonu, to što je sada u NK Maribor nema veze sa tradicijom NK Maribora a pogotovo ne kulturom Slovenije. — SAS1987
Vidi se sa kim je Benfica u bratskim odnosima…
Ugl clanovi skupstine Benfice se medusobno potukli tojom predstavljanja novih kandidata za predsjednika. Svi kandidati nisu ni malo šparali Rui Costu zbog cega je ocito i doslo du fizickog obracuna. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.