• shameless86
    877
    onaj jadnik se nikada nece ošišati
  • Crni86
    15.6k
    Vidi se sa kim je Benfica u bratskim odnosima…

Ugl clanovi skupstine Benfice se medusobno potukli tojom predstavljanja novih kandidata za predsjednika. Svi kandidati nisu ni malo šparali Rui Costu zbog cega je ocito i doslo du fizickog obracuna.
  • Hnlovac
    3.5k
    izgledati će ko vojnici ispred Buckinghamske palace
  • Sajla
    13.6k

kaj Igor Pamić radi na skupštini Benfice? :lol:
  • SAS1987
    18.8k
    Mislim da je ovaj napad na Đalovića sramotan, da se razumijemo ne mislim da je on neki genijalni trener nit mi je simpatičan jer je legenda rivala….

No, čovjek je osvojio duplu krunu u Hrvatskoj, sto je za slovenski nogomet hiperpremija. Ovo da nije dorastao klubu kao sto je Maribor je sramotno… Također što bi trebao trebao kojem se potuku dva igrača i onda on pobere udarac, jedini način da zadržiš autoritet u svlačionici je tako da obojicu potjeraš na krugove oko stadiona… S obzirom da klub nije bio spreman na to, jedino mu je preostalo otići. Mislim da je u ovoj priči Maribor ispao mali klub i talac svojih igrača… Osobito je bitno da je Đalović tamo do tog trenutka bio 100%.

Zamislite samo da se tako nešto dogodilo kod nas, mislim nemoguce je, ali zamislite i onda recite na čijoj biste strani bili…
    vlatkomarkovic

U ozbiljnom tonu, to što je sada u NK Maribor nema veze sa tradicijom NK Maribora a pogotovo ne kulturom Slovenije. Klub je prije koju godinu preuzeo turcin Acun Ilıcalı i u klub dofurao kamion turaka. A turci se ponašaju ko turci.
  • Pacho
    6.2k
    Odlican madridski derbi
  • Izet Hajrović
    6.2k
    to je i meni prvo palo na pamet, kao da traži bilo što samo da ode iz Maribora, ali Crna Gora već ima novog izbornika, Vučinića. Nisam siguran da će njemu sad dati otkaz da bi došao Đalović, ali tko zna...
  • KtcGoat
    1.3k
    onaj jadnik se nikada nece ošišatishameless86

A kaj ak ima tovara koji se ne sisaju dok Hajduk ne bude prvak hahahahaha
  • Pacho
    6.2k
    Esteve iz Burnleya 2 autogola danas :grin:

images?q=tbn:ANd9GcQTXGx3olKRiQB9XAOeht7WAnzCFtG0w1c12w_4zdH_OQ&s=10
  • vlatkomarkovic
    2k
    U ozbiljnom tonu, to što je sada u NK Maribor nema veze sa tradicijom NK Maribora a pogotovo ne kulturom Slovenije.SAS1987

Ispričavam se ako sam uvrijedio klub, kao klub, ovo je vise išlo te Turke….
  • NORTE
    20.3k
    Vidi se sa kim je Benfica u bratskim odnosima…

Ugl clanovi skupstine Benfice se medusobno potukli tojom predstavljanja novih kandidata za predsjednika. Svi kandidati nisu ni malo šparali Rui Costu zbog cega je ocito i doslo du fizickog obracuna.
    Crni86

Divota za vidjet, nakon dvije fritule iza Sportinga odmah raspad sistema.

Uskoro ovako i kod luzera Fenera i Hajduga.
  • Hnlovac
    3.5k
    sam kaj kod potonjih ne bu isplivala ni snimka jer već vidim da buju se uzimali mobiteli na ulazu "da se ne stvara crnilo"
  • Dzoni
    2.1k

Zamisli ga imati u FPL
  • DrRatoljub
    260
    Borussia Monchengladbach i Eintracht odigrali utakmicu s 10 golova. 4 -6 je bilo za Frankfurt, pri čemu je bilo 6 0 u jednom trenutku.
  • Li d1986
    263
    Prenosi li netko Zrinjski?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.