• Mr Blue
    4.2k
    A možda mu je i svadbu platio, kako je dao natuknuti u intervjuu..
  • skener
    6.4k
    ma jasno, ali nitko te ništa ne pita o tome i ti sam od sebe kreneš s pričom "nema veze što je krao bitno da je nama dao"
  • Benito
    1.3k
    Teški proljev od intervjua...iznenadio me
  • miro
    7.6k
    Mene je baš razocarao, točno vidiš da je lik bio odvojen od realnosti i bez dodira s pravim navijačima
  • Mr Blue
    4.2k
    Ne, ne, narativ je da jadni igrači ne znaju što je to Mamić radio sa strane, oni ne znaju je li on krao, ali im je dijelio lovu šakom i kapom pa je sve u redu što se njih tiče. I klasične floskule o njegovoj vlastitoj lovi kojom je spasio hrvatski nogomet. Neka si ga nosi doma što se mene tiče. Ili neka se preseli kod njega, to je realnija opcija...

A tko zna, možda Šitum s 33 godine samo žica za transfer karijere u Sarajevo.
  • Pacho
    6.1k
    Livi opet na klupi, a Gazzaniga zasad najbolje ocjenjen igrac na terenu
  • hardek
    6.5k
    Jako loš potez Livakovića je bio otići tamo. Ja vjerujem da je Livi kvalitetniji golman od ovog, al ovaj je kapetan i tu nije onda pitanje samo golmanske kvalitete više.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.3k
    Livi tamo i Čavlina u Como, ne kužim odabir, čak i da su ti kup garantirali ti buš imal sve skupa 3-4 tekme maks do kraja sezone. Ne znam, po meni bi bolje bilo branit svaku u Sloveniju ovako sezonu na posudbi nego sad si ti u Liga petice i braniš sve skupa par tekmi cijele godine
  • Zagi
    11.8k
    Nek se odmori par mjeseci tam na godišnjem uz jezero , pa lagani sporazumni raskid i na zimu doma.
  • Pacho
    6.1k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/avaz-zoran-mamic-u-sarajevo-doveo-mihaela-mikica-bit-ce-sportski-direktor/2713921.aspx?index_ref=naslovnica_sport_najnovije_m

Mikića je na Koševo doveo Zoran Mamić, a klub je dobio rukovoditelja s iskustvom u istom poslu. Naime, prije dolaska u Sarajevo, Mikić je obavljao funkciju sportskog direktora Maribora. Tijekom svog mandata u Sloveniji, bio je zadužen za obnovu ekipe, uključivanje mladih nogometaša iz klupske akademije i jačanje konkurentnosti Maribora u borbi za titulu. Ako ne dođe do nekog neočekivanog preokreta, uskoro bi sve trebalo biti i službeno", stoji u tekstu Avaza.
  • DerHerrKool
    30
    Sad tek vidimo koju smo priliku imali za dovest ovog prekaljenog internacionalnog sportskog direktora, a nismo. Sve će nam se to obit o glavu sto posto. :eyes:
  • Zagi
    11.8k
    A i medijski vjetar u leđa koji je tada imao ...
    Eh sportski novinari, koja je to tužna profesija.
  • DerHerrKool
    30
    Misliš naši bardovi i doajeni. Ma nebi oni :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.