• ToTo96
    144
    Za baturinu je to smrt ne igrati, i pogotovo u tim najboljim godinama, a Pero radi vrhunski i koristi svoje vrijeme i dokaziva se
  • OsamŠest
    6.1k
    Olmo asistencija petom. Magija..
  • Mr Anderson
    14k
    Baturina je sam sebi najveći problem. Nije tajna da dok je bio kod nas nije baš volio trenirati što se i odrazilo na igre. Birao je utakmice, imao bi rupe tokom utakmica. Dosta su krivi i mediji koji odavno od njega rade zvijezdu. Sad je došao u surovi profesionalizam, nije zvijezda nego samo jedan igrač u rosteru, nema biranja utakmica i jednosmjerne igre. Samo rad.
  • ElDorado
    6.1k
    Znam da je Fabregas rekao da se čudi koliko je fizički slab
  • Šteco
    1.2k
    Olmo asistencija petom. Magija..OsamŠest

• hardek
    6.4k
    Ne znam jel netko gledao Como, ali ovo što oni igraju je nešto na tragu onog što i Kova traži. Oni su svih 90 minuta "unutra". Konstantno su u presingu, igraju baš agresivno i tu kupe i dosta kartona. Imaju jako puno igrača koji su jaki 1na1 i tu sam vidio da će Bati imati šansu ali vjerovatno je Cesc vidio da jednostavno za sada ne može pratiti tempo kojim on hoće da oni igraju.
  • Crni86
    15.4k
    pa on nije mogo pratit hnl tempo najsporijeg dinama u zadnjih 10 godina… ako je ovako kako kazes nece se on tu naigrat, jos kad na to uzmes da mu je defanzivna igra uzasna
  • hardek
    6.4k
    Como ima odličan scouting i nevjerovatno mi je da nisu vidjeli da su ga naši treneri vadili vani u 65. minuti u ovakvoj ligi.

Stvarno preporuke ko ima malo vremena i oce pogledat dobar nogomet i rukopis trenera za pogledati Como. Cesc bi mogao biti jedan od tih predvodnika nove generacije trenera
  • jp23
    3.3k
    U jučerašnjem Levanteovom šamaranju Girone 4:0, Livaković ostao na klupi. Valjda će mu dati uskoro šansu umjesto tog Gazzanige
  • Crusades
    18.9k
    Evo i Olmovog gola.
  • grba
    362
    Olmić asistencija i gol protiv Getafea
  • Ludovic IX
    9.9k
    Katarski dobio 3 komada danas. Drugi gol je krivac jer je išao driblat i izgubio loptu. Sjećam se kad je branio za mlade. Bar jednom po tekmi je gluposcu dao 100% šansu protivniku.

Može on bit super ali za prvog golmana repke nikad. Nije dovoljno pouzdan da znaš da neće svakih par tekmi napravit veliku glupost
  • Jaro
    10.8k
    A ja bas mislim da je Baturina igrac s terem moras razgovaratiFacke

Ovo nece dobiti nigdje vani. On (kao i svi tamo) je samo jedan od placenika koji ako ne isporucuje ono sto je poslodavac zamislio ce na klupu, pa na tribinu, pa na posudbi s obavezom/mogucnosti otkupa. Ispucao je svoju ulogu projekta kluba. Tamo je aset u koji je ulozena nemala cifra.
  • Pacho
    5.6k

Mislim da je opcenito precjenjeno to golmansko igranje nogom u zadnje vrijeme, ali ajde bar mogu donekle razumjeti logiku da imas golmana koji stalno sudjeluje u kreaciji, ali onda ponekad i usere radi toga. Na trenerima je valjda da procjene da li im se isplati.

Mi s druge strane imamo golmana od kojeg ni ne ocekujes ni kreaciju ni sudjelovanje u igri pa opet svako malo iz niceg zakuha pizdarije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.