• NitkoBitan
    31.9k
    Dok se UEFA odluci oce nece mi smo spremni za susret sa Maccabijem :cool:

images-22.jpg
  • Fan
    1.4k
    I kaj onda s PAOKom? Briše mu se bod i dodaje taj neki apsurdni prosjek na kraju?
  • Sibirski plavac
    6.3k
    Danas Celta na zajebanom gostovanju kod Stuttgarta, Lille ima doma šetnju protiv Branna, a FCSB kod Eaglesa na gostovanju, miriše mi na neki remi.
  • MolonLabe
    707
    Kaze kolega Portugalac s posla koji navija za Benficu da su mu favoriti za osvajanje Europske lige Porto i Dinamo Zagreb.

Pitam ga kaj bi bilo da igramo s Benficom, kaze uff nebi bas volio igrati protiv vas.

Nevjerovatno koliko smo cijenjeni po Europi a koliko podcijenjeni u vlastitom dvoristu.
  • periklo
    152
    I kaj onda s PAOKom? Briše mu se bod i dodaje taj neki apsurdni prosjek na kraju?Fan

Rezultati prije izbacivanja kluba ostaju - sto znaci da će i nas rezultat protiv njih ostati koji bude na terenu ako ih kojim slučajem izbace nakon naše utakmice…

If a club is disqualified or for any reason withdraws from the competition before all its matches in the league phase have been played, the results of all its matches played until that moment remain valid.
  • NORTE
    20.3k
    Time to say goodbye to Maccabi.
  • tp1997
    2k
    Ja se nadam da ih neće izbaciti prije utakmice s nama, jer mislim da tu uzimamo tri boda. A po pravilniku, nama ta tri boda onda ostaju, a svi nakon toga dobivju prosjek ako ih se izbaci.

Mada, i dalje mi se ne čini vjerojatnim da će ih izbaciti...
  • nemapredaje
    6.2k
    Dakle idealno bi bilo da ih mi pobjedimo i da ih nakon toga izbace, jer će drugi njihovi protivnici onda moguće dobiti manje od 3 boda.
  • NitkoBitan
    31.9k
    Najidealnije bi bilo da bude i vise nego ocito da ce bit zbaceni, a ta odluka bude donesena krajem tjedna poslije nase utakmice. U tom slucaju ce se oni vjerojatno posvetit prvenstvu i odigrat protiv nas preko one stvari.

Takoder bih bacio oko na njihove strane igrace u tom slucaju, bit ce ih lakse dovest jer ce htjet otic. Ma ne samo iz Maccabija, ako ima kaj zanimljivo u cijeloj ligi...
  • Chempers
    865
    Pa kad će ih izbaciti nakon, jedino u petak? Zašto bi čekali sa sastankom do tada?

Vjerojatnije mi je da će odluka bit donesena prije. Smiješi nam se 1.2 boda ili tako nešto :rofl:
  • sport
    5.2k
    Kako javlja Israel Hayom, UEFA je popustila te neće izbaciti izraelske momčadi. Prema njihovim navodima, UEFA je popustila uslijed pritiska od SAD-a, unatoč tomu što je UN pozvao na izbacivanje Izraelaca.

Dinamo će tako ipak igrati protiv Maccabija idućeg četvrtka od 21 sat. Da je do izbacivanja došlo, Dinamo do kraja natjecanja ne bi znao koliko će imati bodova. Tada bi se računao prosjek bodova koje su momčadi iz njegove jakosne skupine osvojile na gostovanju kod momčadi iz jakosne skupine gdje je Maccabi.
  • Filip85
    943
    Ne kuzim, to je bilo jucer ili prekjucer vec vijest, a sad je netko napisao da odluka o izbacivanju ide sljedeci tjedan !?
  • KristijanHR
    201
    Lille zasad 0:0 kuci, FCSB vodi 0:1 u gostima...
  • Mathiasovi Chageri
    6.5k
    Valjda ste svjesni da ako tamo otkriju ikoga iz Hrvatske da ih ceka visemjesecni zatvor i optužbe za sirenje ustaštvafakin

Informer će dobiti iste sekunde preslike osobne od granične policije i onda će uživo u programu prikazivati to nazivajući ljude teroristima i krvoločnim ustašama željnima krvi srpske djece. Još kad se “slučajno” dogodi neki incident, a dogoditi će se zasigurno, neće šteta biti samo po Dinamo, nego i po državu.

Ja se toplo nadam da neovisno o odluci o gostovanju nitko nije toliko lud i blesav da hoće ići tamo. Sjetite se što su radili novinarima Telegrama koji su išli prije pola godine snimati blokade u početku prosvjeda protiv Vučića.
  • Str1nger Bell
    2.8k
    Brann uz promasen prazan gol imao par dobrih situacija.

Go Ahead Eaglesi da su zabili stopostotne šanše vodili bi 3:1.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet